תעודת סל - קסם18 - מעוף שורט פי 3

Chersky

New member
תעודת סל - קסם18 - מעוף שורט פי 3

מישהו יודע מה קורה עם הנייר הזה? כבר מעל שבועיים שהוא לא קשור לשווי הוגן שלו?

תשובה

בדו"ח היומי החברה דיווחה כי מלאי התעודות הרדומות הפנוי להנפקה הינו נמוך. המשמעות היא שהסיכוי שהתעודה תיסחר במחיר השונה מהשווי ההוגן הינו גבוה יותר, מכיוון שהביקושים לנייר גבוהים מההיצע שהמנפיק יכול לספק. __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

odloy

New member
אני לא מבין למה הבורסה לא מאשרת להם להנפיק עו

אני לא מבין למה הבורסה לא מאשרת להם להנפיק עוד ובכלל לתת לכל החברות להנפיק - זה מקרה קלאסי של מוצר במחסור

skimyahoo

New member
המשך

שלום אופיר, 1. איפה אני יכול לראות את הדיווח כי מלאי התעודות הרדומות ? 2. איך ניתן לחשב את השווי הוגן במקרה זה ?

תשובה

1. את גודל הסדרה ניתן לראות בדיווח המיידי היומי של החברה ל"מאיה " 2. נוסחת השווי ההוגן לא משתנה. ניתן להעזר גם במחשבונים שבאתר לצורך חישוב השווי ההוגן של התעודה __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

skimyahoo

New member
חישוב שווי הוגן דרך המחשבונים

לגבי הכמות בסדר לגבי שווי הוגן לא ממש עוזר מכיון שגם במחשבון באתר אני מקבל שווי הוגן לא רלוונטי לביקוש היצע על המסך !!! איך ניתן לחשב שווי הוגן של התעודות אם הנוסחא לא מיצרת תוצאה נכונה קרי לא לוקחת בחשבון את נושא התעודות הרדומות. מה עוד שאני בטוח שבקסם עושים מוסיפים משהו לנוסחא כדי לדעת איזה מחיר לצוטט בשוק.

זה לא סותר

כשרוצים לבצע עיסקה מסוימת בתעודה, כדי לוודא ולבדוק שהעיסקה נעשית במחיר ההוגן, יש לבדוק את השווי ההוגן __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

skimyahoo

New member
עדיןו לא ברור

שלום אופיר תסביר לי בבקשה איך אני יכול לחשב שווי הוגן של הניר קסם מעוף פי 3 חסר מדד נעילה הוא: 1319.44 שער נעילה של התעודה: 177.30 שווי הוגן: 181.291 איך אני אמור לחשב את השווי ההוגן !!!

הסבר

העובדה שהתעודה עשויה להיסחר מעל השווי ההוגן שלה הוסברה בדו"ח המיידי ובדף הסבר נלווה: http://www.ksmc.co.il/News.asp?id=219 אני מציע שתקרא את הדף הנלווה , ואני כאן לשאלות __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

למעלה