תספורת לא טובה...לחזור למספרה??

niritcat

New member
תספורת לא טובה...לחזור למספרה??

אתמול הלכתי להסתפר. הפעם האחרונה היתה לפני 7.5 חודשים...בכל מקרה, אחרי שהסברתי מה אני רוצה (קצוות, דירוג, קצת דילול) קיצצו לי חצי סנטימטר בקצה וזהו. לא היה לי נעים, פעם ראשונה שלי שם, אז אמרתי תודה והלכתי (מינוס 220 ש"ח-ז'קלין ואביגדור ליכטנשטיין). היום, זה ממש נראה לי שערורייתי. אני שוקלת לחזור לשם להתלונן, ולבקש שיספרו אותי שוב, על חשבונם. מישהי עשתה את זה? איך אומרים את זה - עשיתם עבודה גרועה?

מי שמתבייש מתייבש...

אם את לא מרוצה מהשירות שקיבלת באותה מספרה אז יש לך את הזכות להתלונן שהתספורת לא יצא כמו שרצית או כמו שצריך ושלא אהבת את זה ואת רוצה שיספרו אותך שוב ויתקנו לך את התספורת הגרועה. ואל תשכחי שהלקוח תמיד צודק! ובשביל לשמור על שמם וכבודם הטוב הם יספרו אותך שוב. אם לא אז אין להם כבוד לדעתי.

דבי&

New member
כן אני, בשבוע שעבר

הסתפרתי, צבעתי ועשיתי גוונים - השארתי 500 שח' במספרה. למחרת ראיתי שהגוונים לא מספיק בולטים וכמעט לא רואים אותם, הרמתי טלפון ואמרתי שאני רוצה תיקון, אמרו לי בואי ועשו לי תיקון חינם יפה מאוד בלי להתווכח אפילו. במספרות רגילים לזה ולא מתווכחים. פשוט תרימי טלפון ותגידי שאת רוצה תיקון.

lala182

New member
גם חברה שלי עשתה גוונים

הצבע יצא בלונדיני מדי והיא ביקשה אדמדם והיא לא היתה מרוצה חזרה למחרת וסידרו לה את הצבע בבדיוק כפי שהיא רצתה

עשיתי פעם גוונים

שהיו בלונדיניים- לבנים.. וזה היה מזעזע.. וראו ממש טיפה.. התקשרתי אליהם אחרי שבוע, והם פיצו אותי ועשו לי פן כפיצוי.. (למרות שהרסתי שניה אחרי- זה היה נראה כמו פאה.. בעעע) תנסי- אם לא יצא לך מזה טוב- לפחות לא יצא לך מזה נזק..

niritcat

New member
עשיתי זאת!! כל הכבוד לי!!!

התקשרתי מראש, והסברתי שאני מרגישה שלא הורידו לי מספיק. אחרי התייעצות פנימית קצרה במספרה, אמרו לי לבוא, ושאין בעיה. באתי וסיפרו אותי שוב. עכשיו אני ממש מרוצה! איזה כיף לי!! ותודה על התשובות שלכן!

למעלה