תסלחו לי אבל אתם באופוריה...

mapopo

New member
תסלחו לי אבל אתם באופוריה...

הגיע הזמן שתתעוררו!!!!!!! MAPOPO

כמובן שאנחנו באופוריה...

כבר שמענו את זה לא פעם ולא פעמיים... אולי תואיל בטובך להגיד ל-מ-ה אנחנו באופוריה? תודה מראש.

המממממ אני יודעת שאני בורה אבל...

מזה אופוריה? ועם בזה עיסקינן מזה בידיוק אוטופיה? גלית

המוסד

New member
אופוריה, אוטופיה

אופריה: הרגשה של התרוממות רוח, שהכל מצוין, די דומה להרגשה שבה את מקבלת את תעודת הבגרות ורשום לך בסדר מופתי אחד אחרי השני הציון- *100* אוטופיה: עולם מושלם, מה שהקומוניסטים והנאצים והפשיסטים והחומניסטים ומרצ ניסו ומנסים לעשות, מעין חברה מושלמת לחלוטין שבה הצדק הוא בלתי מעורער והכל טוב ויפה

כמה נחמד..

ששמת את מרצ באותה שורה עם הנאצים, החומניסטים וכו´... כמובן - מרצ הרי בעד לשרוף ולגרש ולהרוג את כל מי שאינו שייך לגזע שלה מרצ מייצגת את הצד שתומך בגירוש כל הערבים ואפילו רציחתם, נכון?

Wu-Tang Clan

New member
אוטופיה????????

דרך אגב יובל שתדע לך שידיה של מרצ אינם נקיות כפי שאתה חושב ולגבי אוטופיה: זהו עולם מושלם ולא בהכרח חסר גזע כלשהו. בעולם אוטופי יש את כל הגזעים ואין ניסיון להשמיד גזע. בעולם אוטופי אמיתי גם הכסף בטל וכל אחד עוסק במה שהוא רוצה מתוך אהבה ולא מתוך בצע רצון - לדוגמא ניתן לקחת את העולם שקיים "במסע בין כוכבים" זהו עולם אוטופי וכפי שאתם רואים הוא בחיים לא ייתקים על פני כדור הארץ.

המוסד

New member
ל-Wu-Tang Clan

לא נכון עולם אוטופי הוא עולם מושלם, מיבחנתך זהו עולם בו קיימים כל הגזעים ובמיבחנת הגרמני זהו עולם שכולו בעל דם נורדי ולבן הנוער הממוצע זהו עולם אם מלא בחורות כו####...

המוסד

New member
ליובל

שמתי את את מרצ בשורה של אלו הרוצים עולם אוטופי ולא דווקא במחנה שדוגל בהרג.

הכללה טפשית

אז למה לא שמת ברשימה את כך, ש"ס, ואוסמה בן לאדן? כי כל אחד חולם על עולם מושלם כלשהו, תאהב או לא, גם אתה חולם על כזה.

המוסד

New member
אי דווקא לא חולם על עולם מושלם

אלא על שקט ליהודים ולישראל ומיבחינתי שכל החבר´ה בחוץ יהרגו אחד את השני גם לש"ס איכפת רק מהיהודים אכן כל אחד חולם על עולם מושלם אבל יש כאלו ששמים לעצמם את זה כמטרה כמו...מרצ בן לאדן ושאר החבר´ה

"מרצ בן לאדן ושאר החבר´ה"

אתה שם את מרצ יחד עם בן לאדן ועם המשטר הנאצי... ציטוט אחד שלך שווה הרבה יותר מאלף מילים שלי... הציטוט הוא בכותרת ההודעה הזאת.

המוסד

New member
חזרתי ואמרתי

שמרצ נמצאת שם כיוון שהיא שמה לה למטרה עולם אוטופי כמו הקומוניזים החומיניסטים וכו´ לא בגלל הדרך אלא בגלל המטרה

למעלה