אביתר777777777777777
New member
באמת כדאי שתעברי לגור בצפת או
במצפה בגליל או במעלה-אדומים. סוף-סוף תוכלי לחוש איכות חיים מדהימה שלא קיימת באזור שלך הצפוף והלח, המזוהם ועוד עם קירות טיח מתקלפים בכל רחוב... אפילו בעיר שלי - ירושלים: מתחיל להיות בלתי נסבל לגור. יותר קשה למצוא פה חניה לאוטו מאשר בתל-אביב. אבל, לפחות פה יש לי אויר קריר, נעים ויבש. אין לי טיח מול הפרצוף אלא יערות עם בתי אבן ציוריים מולי. ויש לנו בירושלים את חנויות התקליטים והספרים הטובות ביותר בישראל. כל טוב מיידעל'ה: האוטובוסים בישראל הם מהטובים בעולם ! הרכבת שלנו מתפתחת בטירוף ויחסית לכל מדינה אחרת במערב, אנחנו מתקדמים מהר יותר מאנגליה ומגרמניה בנושא הרכבות. צפי לכך שבעוד 4 שנים, רכבת-ישראל תהיה מבין הרכבות המתקדמות והמובילות בעולם המערבי.
באמת כדאי שתעברי לגור בצפת אותסלחו לי אבל אם יש מקום להתלונן בו:
על תחבורה ציבורית אז אני רוצה להתלונן: התחבורה הציבורית בארץ שווה לרמה של מדינות העולם השלישי (עוד דבר דפוק במדינה שלנו) . בתוך גוש דן בבוקר לוקח להגיע יותר משעה ממקום למקום. השירות של האוטובוסים גרוע, עד שהם זזים, עד שהם מתפקדים. אם היתה רכבת תחתית כמו באירופה המצב היה נראה לגמרי אחרת, היינו מגיעים תוך דקות ממקום למקום, זה היה פותר את הבעייה של הפקקים ואז גם יותר אנשים היו נוסעים ברכבת במקום במכוניות. ואז כבר זה גם משפר את המצב של זיהום האויר. אבל כנראה שאלו שאחראים על הדברים האלו בכנסת או בממשלה או במשרד התחבורה עסוקים יותר בלחמם את הכסא ולשמור על התחת והמקום שלהם טוב, שלא יעיפו אותם מהמשכורות שהם מקבלים לשווא.![]()
![]()
![]()
![]()
במצפה בגליל או במעלה-אדומים. סוף-סוף תוכלי לחוש איכות חיים מדהימה שלא קיימת באזור שלך הצפוף והלח, המזוהם ועוד עם קירות טיח מתקלפים בכל רחוב... אפילו בעיר שלי - ירושלים: מתחיל להיות בלתי נסבל לגור. יותר קשה למצוא פה חניה לאוטו מאשר בתל-אביב. אבל, לפחות פה יש לי אויר קריר, נעים ויבש. אין לי טיח מול הפרצוף אלא יערות עם בתי אבן ציוריים מולי. ויש לנו בירושלים את חנויות התקליטים והספרים הטובות ביותר בישראל. כל טוב מיידעל'ה: האוטובוסים בישראל הם מהטובים בעולם ! הרכבת שלנו מתפתחת בטירוף ויחסית לכל מדינה אחרת במערב, אנחנו מתקדמים מהר יותר מאנגליה ומגרמניה בנושא הרכבות. צפי לכך שבעוד 4 שנים, רכבת-ישראל תהיה מבין הרכבות המתקדמות והמובילות בעולם המערבי.