אח של זיני לא חשוד שהעביר סיגריות לכלא אלא לעזתים שהיו בעזה ונלחמו בחיילי צה"ל.אח של זיני אולי הבריח סיגריות לנוחבות וזה עוד יבדק בבית המשפט.
שופטי בג"ץ בקרו את הנוחבות ודאגו שיקבלו אוכל טוב וטעים.
מה זה חמור מזה?
אח של זיני לא חשוד שהעביר סיגריות לכלא אלא לעזתים שהיו בעזה ונלחמו בחיילי צה"ל.אח של זיני אולי הבריח סיגריות לנוחבות וזה עוד יבדק בבית המשפט.
מה זה חמור מזה?
אז הם עשינו סיגריות, ממש עזר להם, רק הקדים להם את סרטן הריאות.אח של זיני לא חשוד שהעביר סיגריות לכלא אלא לעזתים שהיו בעזה ונלחמו בחיילי צה"ל.
קשה קצת להאמין ששאלתך באה ממקום של חוסר הבנה אמיתיאח של זיני אולי הבריח סיגריות לנוחבות וזה עוד יבדק בבית המשפט.
מה זה חמור מזה?
דאגתך לזכויות האדם שלך ושל הבג"ץ לנוחבות נוגעת לליביקשה קצת להאמין ששאלתך באה ממקום של חוסר הבנה אמיתי
אבל נניח שכן .
זה בכלל לא באותה סקאלה
הברחת סיגריות וסחר עם האוייב היא עבירה על חוקי הצבא והמדינה ( ביטחונית וכלכלית )
שאין ממנה שום תועלת למדינה .
הדאגה שמחבלים יקבלו תנאי כליאה הוגנים איננה נעשית מתוך מטרה לפנק ולהיטיב איתם
אלא מתוך רצון שלנו לנהל מצד אחד מלחמה עקובה מדם מול אויב אכזרי
ומתוך מטרה לשמור על תדמית של מדינה דמוקראטית נאורה עלינו לשמור על תנאי כליאתם .
אתה כמובן יכול להרע עד למאוד את תנאי כליאתם ולפגוע בזכויות האדם שלהם
לא תרוויח דבר זולת סיפוק יצר הנקמה, הבסיסי והמוצדק יש לציין, שלך ושל עתר עם ישראל .
אלא שלטובת המדינה עלינו להתעלות מעל הרצון לספק את יצר הנקמה .
כי פגיעה תדמיתית במדינה תפגע הרבה יותר מאשר התועלת שתהיה להרעת תנאי מחבלים .
כמובן שמאוד קל תמיד לפגוע בזכויות אדם של מחבלים כדי לקבל מנדטים בקלפי .
כפי שכבר כתבתי מטרתה של מדיניות איננה לספק רגשית אותך ואת שכמותך .דאגתך לזכויות האדם שלך ושל הבג"ץ לנוחבות נוגעת לליבי
באמת? אז בשביל מה הולכים לבחירות? אני בוחר את אלו שאני חושב שישביעו את רצוניכפי שכבר כתבתי מטרתה של מדיניות איננה לספק רגשית אותך ואת שכמותך .
השאלה האם אתה חושב שטובת המדינה והים לטווח ארוך משתלבים עם תחושת הנקמה שאתה מבקש לספק .באמת? אז בשביל מה הולכים לבחירות? אני בוחר את אלו שאני חושב שישביעו את רצוני
ועובדה שאף ממשלה לא סיפקה את מלוא רצונם של בוחריה.באמת? אז בשביל מה הולכים לבחירות? אני בוחר את אלו שאני חושב שישביעו את רצוני
מיוחסת לו קבלת שוחד בין כמה דברים נוספים...אח של זיני אולי הבריח סיגריות לנוחבות וזה עוד יבדק בבית המשפט.
מה זה חמור מזה?
כרגיל אצלךמיוחסת לו קבלת שוחד בין כמה דברים נוספים...
12 נאשמים בהברחות שעזרו לחמאס לשרוד: "בצלאל זיני קיבל שוחד - והכניס את הסחורה"
שכל הרשעה כולה כעשן תכלה, ותעבור מכשלת זדון מן הארץ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.