תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד

arrrrrrrr

New member
תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד

למה למה למה בוחרים מנהלי פורום באופן שרירותי בלי להתייחס לרצונותיהם של כותבי הפורום?! אני עצבנית מאוד מהמינוי של מר GUY K למנהל פורום אופרות סבון, בייחוד לאור העובדה שמיסטר גיא עשה הרבה בעיות בפורום הזה פעמים רבות, וממש אבל ממש לא ברור למה הוא מונה למנהל. הא בעצם כן ברור - כי הוא חבר של נדב מנהל הפורום! יסלחו לי האנשים שכרגע לא קשורים אבל אני לא מבינה למה העברת ניהול הפורום לפחות באופרות סבון היא בסגנון של חבר מביא חבר! אני מכירה את הפורום רק מימי ניהולו של ג'רי (הניהול הכי טוב שהיה לפורום) וכשהוא פרש הוא העביר את השרביט לצפניה (שכולם יודעים שהוא חבר טוב שלו). אבל סבבה צפניה היה בסדר כמו כולם בהתחלה היתה התלהבות לעשות משהו, ואח"כ זה דעך. צפניה החליט לעזוב את הפורום והעביר את הניהול לשירה דיוידסון - שגם לא צופה ממש באופרות סבון אבל היא בקשר טוב עם צפניה. גם שירה עשתה עשתה בשביל הפורום והתעייפה, גם היא החליטה לעזוב ולמי היא העבירה את הפורום? לחבר הטוב שלה נדב! עכשיו נדב בניהול הפורום רק חודשיים-שלוש וכבר היו עליו אינספור תלונות מיושבי הפורום, אז הוא החליט להביא מנהל שותף, החלטה טובה I DON'T THINK SO שכן הבחירה הטבעית שלו היא גיא חברו הטוב שאגב גר בחו"ל, ועליו כבר פירטתי למה הוא לא מתאים לפורום. והשאלה שלי בגדול היא: כבר קרה לא פעם אחת שמיניתם מנהל חדש לפורום מסויים וכותבי הפורום התמרמרו, למה לא לקחת מסקנות ולהייעץ עם האנשים שבעצם הפורום שלהם לפני שאתם מביאים להם מישהו שלא ממש מתאים? מצפה לתגובה עניינית מנהלת הפורומים בלבד (ולא מכל אלה שחושבים שיתנו תשובה מוסמכת במקומם)

jerri

New member
הנה תשובה עניינית שלי:

הוא מונה כי הוא חבר של הגברת אפרת וכידוע על פיה ישק דבר בפרדס הרקוב. לא משנה העובדה שהוא נכנס עשרות פעמים לפורום תחת שמות שונים, לא משנה שהוא ניסה להרוס את הפורום, כתב בפורומים מתחרים (ובפורום עצמו כמובן) השמצות נוראיות וניסה לגרום לעריקה של אנשים מהפורום, העיקר שהוא חבר של אפרת, יחד יוכלו להעביר להם דחקות קטנות על איך היא עזרה למישהו שהחריב פעם את הפורום לנהל אותו. עכשיו כמה דברים אובייקטיבים (וישנו 100% סיכוי שהנהלת הפורומים תתעלם מכך לחלוטין, כהרגלה בקודש. או תשחרר עוד תגובה לאקונית פחדנית שאינה מסוגלת להתמודד עם האמת): 1. מר גיא מנהל פורום בהייד פארק. למיטב ידיעתי מנהלי פורומים שמנהלים פורומים בפורטלים אחרים לא מורשים לנהל פורום גם בתפוז. האם למען גיא כופפו החוקים? כן. 2. כמו כן, כידוע לרווחת תושבי ישראל הוא העתיק את מקום מגוריו לטקסס הרחוקה (חבל שלא לאנטרטיקה) ועד כמה שידוע לנו, אחרי פיאקסו מסוים של מנהל-שהתגלה-כמנהלת (כבר שכחנו? זיכרון תפוזי סלקטיבי?) התחייבו בתפוז שיסננו טוב יותר את מנהליהם. אני בספק אם אחד ממההנעלה טס על חשבון תפוז לפגוש את המועמד חובב החלפת הזהויות. האם תתקבל תשובה? אני בספק. הפרדס כבר מזמן הפך למקום מבאיש.

soapsfan

New member
אינני מאמין.

בתקופתה של שירה,המנהלת הקודמת של פורום אופרות סבון,היא לא נכנסה כמעט לפורום,לא עשתה למענו כלום בעצם-לא פתחה דיונים חדשים וכלום.והיא ראתה רק תוכנית.ומה עשיתם?מיניתם את הידיד שלה נדב.הוא משקיע בפורומים אחרים יותר מהפורום שלנו.הוא כל הזמן מפרסם את האתרים שלו,שם תגובת השמצה על תוכנית ורושם שלא היה לו זמן.רוב הודותיו הם רק בנוגע לתוכנית אחת שהוא רואה. אני בספק אם מנהלנו המכובד [הרשו לי לפתוח בלגלוג] מבין דבר או שניים בעולם הסבון.האם הוא מתעדכן בחדשות עולם זה?ברייטינג?בהתפתחויות השונות? -אני מפקפק בכך.אם כן,הוא רק מבין דברים בנודע לתוכנית אחת.אינני מאמין שנתתם למישהו שאינו רואה המון סבוניות,מנהל פורומים אחרים והכל להיות מנהל פורום זה,ביחוד אחרי שהבטחתם ל-א לתת את הניהול למישהו שרואה רק סבוניה אחת,ולמישהו שאינו מבין בדברים. השחיתות במערכת חייבת להיפסק.אין זה הוגן שמשום שנדב מנהל פורום אחד בתפוז וכי הוא חבר של המנהלת הקודמת הוא יבחר לתפקיד מנהל.חשבתי,לפחות תוכל להיות התייעצות איתנו.ולא פשוט להנחית עלינו מנהל אשר גרוע אחד אחרי השני [שירה,נדב]. תפוז-פישלתם ובגדול.

שלמונזה

New member
יש לי הצעה ../images/Emo168.gif

כמו שיש את פורום המורדים ופורום מורדים חברתי, אני רוצה פורום אופרות סבון חברתי! בלי ניהול של סכסכן מקצועי! ממש לא מפריע לי שלא יראה אפילו אופרת סבון אחת, אבל אחרי הסכסוכים שגיא עשה בפורום אופרות סבון (שבאחד מהם גם אני הייתי מעורבת אבל בשם אחר) אני ממש לא מבינה איך נותנים לבן אדם שניסה להרוס את הפורום לנהל אותו.

soapsfan

New member
ולא חייב לראות את הכל

אבל לפחות לגרום לפורום לשגשג

jerri

New member
בתפוז עובדים בשיטת חבר מביא חבר

(מההנהלה). והקטע הכי מצחיק שהם ממנים מישהו שהתבייש בעבר שהוא היה חלק מפורום אופרות סבון (ולכן שינה את השם, עד שהמנהלת הקודמת של הפורום עלתה על זה) כדי שחבריו המנהלים (חנה ב. הלחמי ושאר הקרציות שהיו אז בתפוז) האחרים לא "ירדו עליו"ץ. באמת גאווה לאומית, מישהו שהשמיץ או]פרות סבון, מישהו שהתבייש שהוא היה חלק מהפורום (לו רק היינו יודעים אז שהחלפת זהויות זה חלק מהתחמושת שלו) הוא מנהל את הפורום. אולי מחר מעריצות כריסטינה תנהלנה את פורום בריטני? או פורום DIVX את פורום DVD? איזו בדיחה עצובה, פורום שפרח ושגשג בIOL הגיע לפרדס כדי שאיזה בחורה ממורמרת תהרוס אותו ותתן לחבריה המשמיצנים לנהל אותו.

שלמונזה

New member
קיבלנו אישור ... ../images/Emo168.gif

הוא יבקש לנהל את הפורום לבד, והפלא ופלה אחרי 4 ימים בלבד הוא כבר התמנה למנהל, מחו"ל! אם אני יבקש עכשיו לנהל פורום יש סיכוי שמחר אני ינהל אותו? אי
שכחתי שאין לי חברים ב-

פורום אופרות סבון

נותר ללא מנהלים, ונאלצנו לאתר מנהלים אחרים. גולשים המעוניינים להציע את מועמדותם מוזמנים להציע את עצמם כמנהלים באמצעות הטופס.

jerri

New member
שיאים חדשים של לאקוניות.

ולא "נאלצתם" לאתר מנהלים אחרים. פנה אליכם הטראבלמייקר הידוע של הפורום, סליחה לא אליכם - אלא ישירות לחברתו אפרת - והגשתם לו את הפורום על מגש של כסף. כל לפחות על פי גירסתו. חוצמזה שלא ידעתם גולשים אחרים על צורך במנהל חדש (אם היה כזה בכלל) אלא פשוט החלטתם למנות את מי שניסה להחריב אותו למנהל. ותודה, אגב, שהוכחתם עד כמה אתם קטנים, עלובים ורקובים. באמת לא ציפינו שתענו באופן עינייני.

שלמונזה

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה ../images/Emo168.gif

הפורום נותר ללא מנהלים? ומה נדב, עז? הרי נדב ניהל את הפורום עד עכשיו וכולה הוא שם 3-4 חודשים אז בבקשה אל תמציאו לא תירוצים לא נכונים. "גולשים המעוניינים להציע את מועמדותם מוזמנים להציע את עצמם כמנהלים באמצעות הטופס." אתם באמת צריכים עוד מנהלים, מה עובר עליכם???? העיקר להתחמק הכל ההאשמות שעשו עליכם, על הפרוטקציות בהבאת גיא לניהול הפורום.

שלמונזה

New member
זאת התשובה שלכם? סתימת פיות ../images/Emo168.gif

מחיקת השרשור? ואיפה התשובה של ההנהלה איפה???? אני רוצה לדעת מתי בדיוק היה חסר מנהל שאתם הייתם צריכים למצוא בדחיפות אחד בגלל החוסר!!!!!!!! אז זהו שאין לכם תשובה אתם ממשיכים להתחמק ולמען האמת כמו שג'רי אומר ממשיכים להקרב. משהו רקוב בממללכת התפוז *ההודעה תמחוק את עצמה תוך 24 שעות כי להנהלת הפורומים אין מה לענות לה*

jerri

New member
אני לא מומחה גדול בביולוגיה, אבל

נראה לי שפעולה כמו כתיבת תשובה לעניין מצריכה קצת מאמץ שכלי ואילו ללחוץ על כפתור מחיקה כל קוף יכול. אולי בעצם זה מה שמעסיקים שם...

למעלה