תנחשו איזה ספר קיבלתי אתמול (אתם יכולים לשרשר גם ניחושים למה דפי אכלה אתמול )
א אתי@ New member 24/8/03 #1 תנחשו איזה ספר קיבלתי אתמול ../images/Emo13.gif (אתם יכולים לשרשר גם ניחושים למה דפי אכלה אתמול )
S shelycat New member 24/8/03 #5 האם זה אחד הספרים של בני סיידא או של על השולחן (לקראת החגים הם יוצאים עם ספר חדש בנושא בשר לדעתי)?
T T r i l i a n New member 24/8/03 #18 מה את רומזת? שרק סקס יש לי בראש? איזה השמצה!!!! ומה עם האוכל??????????
S shelycat New member 24/8/03 #14 הגיע הזמן! איך זה שלא היה לך אותו קודם (לפחות תגידי שקראת אותו למרות שלא היה לך אותו?) ספר מצוין, קיבלת את הספר הראשון או כל האוסף?
הגיע הזמן! איך זה שלא היה לך אותו קודם (לפחות תגידי שקראת אותו למרות שלא היה לך אותו?) ספר מצוין, קיבלת את הספר הראשון או כל האוסף?
א אתי@ New member 24/8/03 #17 האמת היא שלא קראתי ../images/Emo12.gif יש כמה קלאסיקות שנפלו אצלי בין הכסאות. אני מתכוונת להקדיש את השנה הקרובה להשלמת פערים
האמת היא שלא קראתי ../images/Emo12.gif יש כמה קלאסיקות שנפלו אצלי בין הכסאות. אני מתכוונת להקדיש את השנה הקרובה להשלמת פערים
Z Zlusik New member 24/8/03 #23 לא מסכימה לא אהבתי את הספר בכלל, למרות שבעלי התלהב נורא וניסה לדחוף לי אותו לידיים פעם אחר פעם...