תנו לי שמות של סרטים מצוירים בסגנון

חחחחח יאללה אין אין אני לא יוצאת

לכם מהראש הא?!? איזה כיף זה לראות בכל הודעה של שתיכם את השם שלי...אני עוד יתחיל לחלק חתימות בזכותכם.. תמשיכו
ואמ...בקשר לסרט שלי..יצא רק 1 השני בדרך..כי אני לא מצלמת בשבת אז לוקח יותר זמן..עוד מעט תראו את זה בחנויות המובחרות...אבל זה יקר אז במקום לבזבז כסף על מפגשים..תתחילו לאסוף בשביל לראותא ותי בטלויזיה שלכם חחחח

הלו הלו הלו יש גבול

גרגמל יחטוף לי את הבמבה..אני יחטוף לו את חתולי.. תזהרו אתם לא מכירים אותי

פו הדוב

פיטר פן טרזן שלגייה ו7 הגמדים זהבה ושלושת הדובים מלך האריות

האמת אני מחפש משהו בסגנון של...

מלך האריות ובת הים וכאלו שממש שווים שילגיה לא משהו

היפה והחיה..

או ש..היפה והצומי איך שתרצה תקרא לזה בכל מקרה זה אותם שחקנים. אושר היפה...ואתה הצומי..או החיה..מה שתרצה..כי בכל זאת גם החיה דורשת צומי..אז מה שלא יהיה זה אתה לפחות קיבלת תפקיד ראשי...

הנה לך רשימה מכובדת של סירטי דיסני

אז ככה: היפיפיה הנרדמת שילגיה ושבעת הגמדים אליסה בארץ הפלאות פו הדב פנטזיה הגיבן מנוטרדם מולאן אנסטסיה פוקהונטס דמבו(<<<בכיכובו של דניאל) מרי פופינס ספר הגונג'ל מיקי מאוס כל הסרטים שיש איתו.. היפה והיחפן לירוי וסטיץ' 101 דלמטים אוליבר פינוקיוווו במבי במבי2 סינדרלה פיטר פן רובין הוד הרקולס טרזן אטלנטיס מלך האריות מלך האריות2 היפה והחיה מספיק לך טיני? או שרוצה עוד? וסתם ככה...כל אלה..יש לי אותם..:) חובבת סרטים מצויירים..ולחשוב שרק אתמול הפכתי ל21..חחח נסיך מצרים

הלו הלו לכי מפה

סגרת לי ת'שירשור עם זה זהו מקפלים הבאסטה הולכים הביתה היא הביא נראה לי את רשימת הסרטים שקיימים תגיבי כבר למסררררררררר

למעלה