תנועות נוער

ה מ ש י ח

New member
ואני באתי בערב לביקור קצר..

סתם כי החבר שלי (לשעבר כבר) גרר אותי איתו לבקר חברים.. ראית מישהי מתולתלת עם פונצ´ו ירוק הולכת מכות עם ראובן קרבץ מגבעת יואב? מתישהו בין 1 וחצי ל3 בלילה..

kedeman

New member
אני גם מבני המושבים- מעמק חפר

ואני מכיר כמה אנשים מהגרעין של רמת הגולן.. וגם מגבעת יואב, מעלה גמלא, קדמת צבי, אפיק ועד כלמני... יש לכם את מיכל כהן שהיא באה מהמושב שלי, שני ארז, וכמובן אבי וצלר! מעולם לא טענו שאנחנו הנוע"ל אחרים חושבים את זה עלינו אבל זה בכלל לא נכון

kedeman

New member
תשמע- יכול להיות- אין לי מושג..

אני מכיר משם אנשים אבל לא את כל האנשים...

המחנות העולים!

גם אני מהמחנות העולים בת"א צפון, עם חיניכם דפוקים והכל זבל ו...נו טוב אני לא אכנס לזה אתם פשוט יכולים להסתכל בהודעות הקודמות שלי ולהבין את הסיבות שלי לכעס...
אה דרך אגב עוד 5 ימים אני בת 15...אני יודעת שאני קטנה! ואני עושה צניחה חופשית! לפחות משהו מעודד יש בשנה הזאת!

מאיפה במעלה אבק

מעלה אבק=מעלה יוסף את מכירה את יפתח יצחק או אורן לייבוביץ ואחותו מור וברנסים למינהם או שרונה גז חבושה וכולי...

העצלנית

New member
חלק מוכרים לי

ובלי השמצות על מעלה יוסף בכל מקרה אני מכירה מעט את השכבת גיל שלי מהיסודי וזהו בערך

kedeman

New member
אורן גרעינר של עמק חפר!!

וייצמן שיחקת אותה עם שליטה בשמות! העצלנית- מאיזה שכבה את? "אני שמן ומתכופף אני ממעלה יוסף"

Shark Alarm

New member
אני מראשון לציון

"אני חתיך, אני כוסון, אני מראשון לציון" "אני יפה, אני כוסית אני ראשל"צית"

Shark Alarm

New member
זה לא שיש לי פיצול אישיות...

פשוט נתתי את שני הורסיות, של הגברים ושל הנשים....

sparx

New member
מהמחנות העולים

לשעבר :(((((((((((((((((((((((((((((((( וווווווואאאאאאאאאאאאאההההה *בוכה שוב* :((

למעלה