תנועות נוער

Kooshoosha

New member
אההמממ....אם אני כבר פה אז...

אני מהנוע"ל... קן חולון (שולט!) איך לא?? וחצ"ב...אתם בסדר. (הנה, יש מישהו שמכיר אתכם..
) יעל קן חולון הנוער העובד והלומד.

Moooran

New member
לשאלתך....

לא אני לא עייף, כמו שאמרתי כשהגעתי, אני לפני גיוס והשינה שלי די התהפכה :) גם לי יש שאלה, למה את לא נרשמת כבר למערכת ? :) באהבה מורן ישראל

אם את מי שאני חושב שאת

אז אין לך יותר מדי ברירה אלא להגיד שאנחנו בסדר כי יש לך משו כמו שישה או שבעה חצ"בניקים בכיתה ואת רק נוע"ל אחת.
אבל יכול להיות שאני טועה בילדה... בכל מקרה תודה על המחמאה

זה בסדר

אני עד עכשיו הייתי בטוח שמכבי צעיר זה מסלול של קופ"ח מכבי אז אני משער שאנחנו שווים
חוצמזה שלא הרבה מכירים את חצ"ב. חצ"ב זו התנועת נוער העירונית של חולון. ראשי התיבות הם חולונים צעירים בפעולה. היא פועלת בעשרה מתנסים ומרכזי נוער (מנש"ה RULES). אם אני לא טועה היא גם התנועה העירונית הגדולה ביותר. אין ספק שהיא האיכותית ביותר

חחחחחחח אז עכשיו

אנחנו שווים
יש לכם מדי תנועה? כמו חאקי וכו´?? כאילו.איך אני מזהה חצ"בים?

לפי השריטה העמודה במוח!

האמת שבגלל שאנחנו תנועה צעירה, עד כה היו לנו חולצות טריקו בצבע אפור לקורסניקים ובצבע אדום למדריכים. מעכשיו החולצות של חצ"ב הן חולצות תנועה בצבע ירוק בקבוק.

טיפקסית

New member
אני מהשומר הצעיר

חניכת קן אופק של השומר הצעיר ומד"צית במועדונית עכו שהיא גם שלו השומר הצעיר חזק ואמץ וסופ"ש מקסים לכולכם שלכם תמיד בשמת,המד"צית השמו"צניקית

ה מ ש י ח

New member
אני עכשיו בבני המושבים

אבל עד לפני כ3 חודשים הייתי בנוע"ל. לא אותו דבר בכלל בכלל בכלל. גם כן תנועה-בת.. 8 אנשים בגרעין.. יש כאן מישהו מבני המושבים מרמת הגולן?

ה מ ש י ח

New member
שמיניסטים? (שאגב הם היום בסמינר)

ו.. ו.. ו.. את מי אתה מכיר מגבעת יואב וכפר חרוב? ואולי אתה מכיר את עמית סגל שעכשיו בגרעין עודד בסביבות צורן?

ה מ ש י ח

New member
רגע, יכול להיות שראיתי אותך?

בסמינר בכדורי? מחוז צפון?.. בשבוע שעבר יום לפני העצרת??.

למעלה