תמליצו לי על אלבום של הלהקה Death

pain and agony

New member
אני לא כ"כ שומע אותם אבל

אני לא שומע אותם כל כך אבל הרבה חברים שלי ממליצים על סימבוליק...אני אישית אוהב יותר את קונטרול דינייד(הפרוייקט השני של צ´אק)

Upon The Ashes

New member
דת´ איסט קריג!

human זה כמובן האלבום הכי טוב שלהם אחר כך symbolic אחר כך individual thought patterns אלה כמובן שלושת האלבום הטובים ביותר אבל גם כל שאר האלבומים (חוץ מהראשון, וגם לא הכל) מומלצים מאוד

Wyld stallyn

New member
LEPROSY

וכמובן Spiritual healing ו-Scream bloody gore. באינדיוידואל מעצבן אותי שלמרות שהחומר ברממה הכי גבוהה שצ´אק השכיל להשיג עד לאותה העת (לדעתי), ההפקה ממש מטומטמת וכזו שלא נותנת לחומר שום גוון ותוספת, כך שהדיסק יעודו להימאס מהר מידי. לסימבוליק אין טענות. למרות שמבנה השירים שם בנאלי משהו, עדיין כולם שם עוצמתיים בטירוף. רק חבל שכשקובעים חזרה אנשים דפוקים לא יודעים\מסרבים לנגן אותו. והייתי מציע את Human לטרייד, אבל זה רק היה שובר לי עוד יותר ת´דיסקוגראפיה שגם ככה שבורה, ואולי גם אני יחזור לאהוב אותו בסוף. בסה"כ חרשתי עליהם יותר מדי בעבר וכבר נמאס, אני רק שומע פה ושם קצת את לפרוסי\ספיריטואל.

BlackShadow

New member
מה אתה עושה בפורומים של מטאל??

וסימבוליק הכי טוב לדעתי, הוא משלב את הטכניות שלהם ואת החומר הלהיטי...את ליפרוסי לא אהבתי בכלל.

Wyld stallyn

New member
אז ת´חמאר

ולמרות המשפט המדהים LEPROSY WILL TAKE CONTROL AND BRING YOU TO YOUR DEATH יכול להיות שאני אוהב אותו כ"כ רק בגלל שהוא הראשון ששמעתי שלהם וZero tolerance תמיד ישאר השיר הכי אגדי שלהם. וזה לא אני, רושמים פה על השם שלי.

Wyld stallyn

New member
בעיקרון, ראה אינדיוידואל

כמובן שהוא די שונה והיו לי כלפיו האשמות רבות נוספות שכבר שכחתי אחרי שלא שמעתי אותו כמעט שנתיים.

no love lost

New member
אי אפשר להמליץ על אלבומים של דת´

כולם טובים..וסקרים בלודי גור הכי פחות לפי דעתי.. כל אלבום יצירה אז.. או שתבקש שירים מומלצים או שפשוט תוריד הכל.

למעלה