תמליצו לי בבקשה על התוכנית הנוכה בהגרה לקנדה

gleyzer1

New member
תמליצו לי בבקשה על התוכנית הנוכה בהגרה לקנדה

היי הסיפור שלי ככה. זה לא פעם ראשונה שאני פונה בקשר להגירה לקנדה. אנחנו זוג צעיר. התחתנו לא מזמן. חושבים אולי להגר לקנדה. כשהתחלנו להתעניין בזה, הבנו שיש כמה אופציות להגר לשם. זה תוכנית פדירלית, תוכנית פרובנציאלית, תוכנית העבודה. יש לנו חברים עם ילדים שגם כן מתעניינים בזה. הם הלכו לאיזשהו עו"ד ,ליעוץ ראשוני. שילמו לו 150 ש"ח. . הוא המליץ ללכת לתוכנית פדירלית. אמר להם שזה יעלה הכול בערך 4000 דולר. בשביל להתחיל את כל התהליך הם צרכים לשלם 500 דולר ( כפי שהם הבינו זה סכום מ 4000 דולר). האם זה בסדר שזה עולה ככה? ובכלל אולי מישהו יכול להמליץ לנו על תוכנית קלה להגר לקנדה. אם אפשר לקבל גם נימוק קצר , אנחנו נשמח לשמועה במיוחד נשמח לשמוע על תוכנית דרך קהילה יהודית. נשמע לנו שזה יותר טוב, ואולי קצת בטוח. לפחות כשאתה בה למדינה חדשה יש מישהו שאולי יכול לכוון אותך. בטח לא מצפים לעזרה של ממש. אבל לפחות בדברים בססים. תודה מראש!

Kate01

New member
עורך דין

אנחנו גם לקחנו עורך דין ושילמנו סכום דומה. אולי זה מיותר לגמרי, אבל לא רצינו לעכב את התהליך בגלל שנמלא משהוא לא נכון בטפסים, ואז נצטרך למלא ולשלוח שוב. שמעתי שהרבה עושים גם בלי עורך דין. עורך דין יכול לעזור אם יש לך בעיות עם מסמכים. בקשר לתוכנית: יש לך או לבת זוגך מקצוע נדרש? אתה סגור על מקום מסויים לנסוע אליו? מה שטוב לדעתי בתוכנית הפדרלית,זה שאתה חופשי לנסוע לכל מקום בקנדה ולא קשור לפרובינציה מסויימת. לנו למשל זה חשוב.

gleyzer1

New member
תוכנית קהילה יהודית

האמת אנחנו עדיין לא בדקנו אם המקצועות שלנו מתאימים. אנחנו רק בתחילת התהליך. " רק חושבים ובודקים", קוראים כל מיני מאמרים, מתיעצים עם אנשים. אולי את יודעת משהו על ההגירה דרך קהילה יהודית. אני מכירה מישהו שהבן שלו לפני שנה הגר לשם כך. והבנתי ממנו שזה לא היה כל כך מסובך. ומצאו לו עבודה.

Kate01

New member
קהילה יהודית

לא, על זה אין לי מושג. אנחנו מהגרים בתוכנית הפדראלית.אבל דרך הקהילה אפשר להגר גם אם אין לך מקצוע נדרש, אם אני לא טועה, וגם נראה לי שלא צריך לעשות IELTS. אבל אל תתפסו אותי במילה

למעלה