תמיד

תמיד

תמיד היה לי חלום,שהעולם הזה יהיה טוב,בלי היתמודדויות שאתה לא יודע היכן להעמיד את עצמך (היה לי אתמול מאוד לא קל-קיבלתי תשובות שחרקו לי את כול ליבי) לכול אדם מציבים מיבחנים,ורואים איך הוא יעבור אותם) לא רוצה לאבד את אמא,לא רוצה,תעשו שזה לא יקרה,בבקשה

איך

איך נפשי תוכל לעמוד שבאב כזה,אני חזקה אני יודעת,אבל איך?איך נפשי תוכל לעמוד בדבר כזה,אה תענו לי ,איך אוכל,לאבד את היקר לי מיכול, בקושי אמרה מילה בקושי ענתה דבר כבר לא זוכרת כבר לא משיבה כאילו אינה כבר פה רק דמותה ישנה רק נפשה נותרה מה אעשה?מה אעשה.למי אצעק? מי ישמע קולי הו אלוהי.אל תיקחתנה מימני רק עיניה בקושי,זיהו את נפשי כבר אינה זוכרת,מבובלת ואני בוכה אל תוך נישמתי,כועבת כאב של כרגע דממה עוד מעט הכול ישתנה לגמרי הוא כבר שונה רק נישאר עוד תיקווה אחרונה שאולי ישתנה בכול זאת,
האחרונה

כמעט....

כמעט שזה שבר אותי רק כמעט,הכאב הזה אי אפשר לומר אותו במילים יהיה בסדר.או... איזה מילה, לא רוצה לחשוב על הגרוע מיכול אבל אי אפשר זה אמיתי,זה מוחשי אני עדין חזקה,למענה חלומה ההוא ליראותי מאושרת,חזקה ואוחזת בכול המושחות,עד עמקי נישמתי וכך כול כוחי עושה אין לאן ליברוח יש רק להמשיך בש\מסלול המכוון אל דרך ההבראה!

את חזקה.

לפעמים יותר ממה שאת חושבת. החיים מציבים לנו נקודות משבר ואת עומדת בפני מציאות קשה. ואת חזקה. ואת במסלול החלמה. ואת תשמרי על עצמך.

ברור שאת חזקה

אבל קצת יותר מדי. לעזאזל,תוציאי כבר את מה שאת מרגישה!מותר לך לבכות ילדה,אפילו רצוי שתבכי,די לאכול את עצמך!את מתמודדת עם הנורא מכל ומתנהגת כאילו כפו עליך להיות חזקה.לבד.לגמרי לבד.מאמי,את לא לבד!לא יודעת אם יהיה בסדר,לא מבטיחה,אבל נשבעת לך שאת תיהיי בסדר!רק תשתפי,אני לא כאן ליופי ואת יודעת את זה,אני כאן כדי להיות איתך ברגעים הקשים והשמחים, בדיוק כמו שאת כאן בשבילי תמיד!אני אוהבת אותך מאמי!!

ממי שלי../images/Emo23.gif

יקרה שלי,תודה תודה,אני יודעת הבריחה,הבריחה הזו ליפעמים הורגת הרצון,זה כמו שאיבה,אל תוך העולם הלב,זה נעשה ליפעמים לבד,בלי שנרגיש פיתאום אנחנו נישאבים,אל תוך עולם הבילתי פוסק המחשבות מובילות אותנו,אל עולם הבדידות-שלמעשה אנחנו לא שם, אנחנו לא לבד,יש מסביבנו כול הזמן אנשים,ליפעמים אנחנו רוצים אותם ממש קרוב,אבל את יודעת מה מנחם ומרגיע,זה שאנחנו יודעים שהם שם,םשוט שם נימצאים איתנו,בלב ובנפש.

נשמה,

גם אני בניתי לי מן עולם שכזה,עולם מנותק לגמרי.בלי עצב,בלי שמחה,בלי כאב,בלי אהבה,רק אני עם השקט, כלפי חוץ,הכל סבבה,הכל בשליטה.בפנים הכל מרוסק לגמרי.וגם אותי מחזיקה הידיעה שיש מי שאכפת לו,ויש!וזה כל כך מקל ואני כבר לא לבד,ויש תקוה מאמי,יש!אל תשכחי אפילו לרגע!איתך תמיד!

נויקית

New member
../images/Emo23.gif

נכון! זה מוחשי!! את חזקה! את במסלול להבראה .את לא מוותרת... כל כך חזקה... תבריאי בשביל אמא....בשביל חלומה... אבל מה עם בשבילך....?

../images/Emo20.gif

אולי היום אני הרבה יותר חזקה והציבו בפניי מיכשול כה גדול חלומי הוא להיות שלווה,באור של חיים גם למענה ,אבל קודם למעני. כן גם לעצמי

למעלה