תמיד לומדים דברים חדשים על שינוי :-

blackcat2

New member
תמיד לומדים דברים חדשים על שינוי :-

אחת מהנשים שמשתתפות בעימות בין פריצקי לביילין ב- YNET העלתה את השאלה הבאה שמאד מעניינת בעיני וכך אמרה: ח"כ פריצקי היקר, בדיון בכנסת בנושא הצעת חוק בנושא פיטורי נשים בשל חופשה בגין טיפולי פוריות - תיקון לחוק, עלית לדוכן הנואמים כדי להגיב להצעת החוק. במשך כל תגובתך תקפת את התיקון באומרך כי עבור בעל עסק קטן המעסיק אישה שעוברת טיפולי פוריות, אי היכולת לפטרה בגין חופשות אלה היא מכת מוות. כך הגבת לתיקון חוק שהיה בגדר תיקון טעות של המחוקק, כיצד תגיב ליוזמות חברתיות מרחיקות לכת יותר? היום, ערב הבחירות, אתה באמת אומר ששינוי היא המפלגה הנכונה מבחינה חברתית? האין חלק גדול ועיקרי ממעמד הביניים שכירים? האין מחצית מהמעמד הבינוני נשים? מעניין לא? תמיד לומדים דברים חדשים על שינוי

white star

New member
הסיבה שזאת מכת מוות

נניח ומישהו בעל עסק המעסי מוכרת אחת.אם היא צריכה לצאת לחופשת לכמה חודשים טובים לטיפולי פוריות , למעשה הוא צריך להכפיל הוצאוצ על משכורת שזה עוד לפחות 4000 ש"ח בחודשולעסק קטן אין עד כדי כך רווח. לא צריכים להיות כל כך נאיביים תסתכל\י על הצד הראלי של העניין

sagitv2

New member
בטח לא להתנגד לזה מכל וכל ../images/Emo128.gif

העובדה כי קיים קושי כלכלי לעסק נתון לא אומר כי אין צורך למצוא פתרון למצוקה של גברים ונשים כאחד המצויים בתהליך הפרייה. חשוב להביע תמיכה ולהציע אופציות ראויות שיבטיחו את זכויותיהם של שני הצדדים אבל בטח לא להתנגד לזה מכל וכל.

לא כדאי לך.... .....

לא כדאי לך.... על מרצ לומדים פי כמה! מתברר שמרצ לא התנגדה לאיסור זכות השיבה....... מרצ התץנגדה לגיוס צבא בשעת חרום שריד מתנגד להקמת ישובים יהודים אתה בטוח שהנך רוצה שנמשיך..

../images/Emo41.gifהתחלת למה שלא תסיים?

למה שלא תביא את תגובתם של ביילין ופריצקי לשאלה.... יכול להיות כי התשובה של שניהם הייתה מאד דומה והגיונית ומסבירה את התנגדותו של פריצקי לחוק? יכול להיות שזה לא משרת את מטרתך להכפיש?

אכן מענין שרק הטוענת לאשמה הובא ה

בהודעה הרי לפיכך אם די היה בטענות המאשים כל התובעים היו זוכים.... אכן מענין מה האמת דרכ אגב דבר שיהוה מכת מוות לעסק לא יועיל לעובדת ולא רק לה אלא גם לשאר העובדים בעסק אז מה בדיוק הרוחנו?! האם שוב כהרגלכם דמגוגיה והוצאת דברים מהקשרם?

iceviper

New member
נו,הצלחתם לסקרן אותי.

הלכתי ובדקתי וראיתי במה דברים אמורים. ובצדק לא הביא הכותב את תשובתו המלאה של ח"כ פריצקי. דבריו של פריצקי מבוססים על הפחדה דמגוגית זולה,ההגנה על האשה העובדת זה דבר שקיים עשרות שנים בארץ ומספר בתי העסק שחשש להעסיק אשה בגלל הסיכוי לאבד אותה למשך 3 חודשים (נדמה לי) בשנה זה מספר זעיר ביותר. אבל הויכוח הזה הוא חסר טעם: פריצקי מנסה להגן על בעל העסק (שהעסק שלו יתמוטט בגלל שהוא שלך אשה לטיפולי הפרייה-מי אמר דמגוגיה?) וביילין ניסה להגן להגן על האשה העובדת.זו השורה התחתונה.

iceviper

New member
ואם כבר בפריצקי עסקינן...

(אני לא מאמין שאני מקיים דיון על ח"כ משינוי בפורום מרצ,אבל שיהיה) מישהו שם שאל אותו מדוע הריבית על המשכנתא כל כך גבוהה,והוא ענה:"תגיד תודה שיש לך בכלל בית,באירופה הרוב גרים בשכירות". כל הכבוד
פריצקי.תשובה עניינית,אחראית,והכי חשוב: מוכיחה בפעם המי-יודע-כמה,ששינוי שמה לה למטרה להגן על בעלי ההון (הבנקים במקרה הזה).

sheketz

New member
לקנות או לשכור

האופציה של שכירת דירה היא הרבה םעמים יותר טובה מאשר קנייתה. למשל אחד הדברים שמונעים אנשים לעבור מעיר לעיר הוא המנעות מקנית דירה ישנה ורכישת חדשה - ולכן אנשים מתפשרים על עבודה פחות טובה ולפעמים גם הופכים למובטלים בגלל שגרים במקום מסוים. ניידות יותר גדולה היתה מצמצמת בצורה משמעותית את האבטלה (ע"ע ישובים מוכי אבטלה) ומעלה את השכר הממוצע אה, עוד משהו אני במקומך הייתי מתחיל לדאוג לבנקים כי ביום שהם יתמוטטו יהיה פה ברדק לא מהעולם הזה - אלא אם כן אתה מהפכן בנשמתך ומיחל ליום בו תוכל לפרוץ לחנויות להשחית את תכולתן ולהעלות מכוניות באש.

למעלה