תמיד אישה

תמיד אישה

הסידרה הזו משתפרת ! חבל שהיא נגמרת . היה היום פרק ! שופרה דה שופרה ! אהבתי איך שדויד עבדה על הבן שלה ,חחחחח ושקרי הביא את הבן שלו מבצפר (אני ההיתי מתאבד !) . דון הזה סתם מניוק , מה הקטע שלו ?! ואם השופטים רצו להעיף את קרי בגלל ההקלטה , לדעתי זה לא פייר ! כי הוא כולה אמר מה שהוא חושב , אבלל טוב שהוא הלך , הוא סתם היה נוד ! חחח , ולא אין לי פיצול אישיות ! לא לרדת !!! ספויילר למטה !
אחרי הפרק הזה אני באמת חושב שהגיע לדויד לנצח ! לא ידעתי שאין לו כסף......אני מקווה שהוא קנה בית חדש ,חחחחחחחח

n l m

New member
אוקיי

השופטים לא העיפו את קרי בגלל הקלטת אלא בגלל שהוא הוריד את הפאה שזו אני חייב להודות היה דיי צודק כי מחוץ לבית הם צריכים להיות לגמריי נשים אבל מצד שני קצת חבל לי, אהבתי אותו, הוא שיעשע אותי עם כל הקטע של ה"דרמה קווין"

די חבל על קרי

רציתי שדונל יעוף. אז נשארו הפיינל 3: אלברט/ה - הכי דומה לבחורה, הוא גם נחמד. משלושתם הייתי רוצה שהוא יזכה. דייויד/וינונה - חחחח אהבתי איך שהו עבד על הבן שלו, הפרצוף שלו נראה כזה מצחיק. דונל/רייבן - שחצן. לא הייתי רוצה שהוא יזכה.

n l m

New member
../images/Emo31.gif

אתמול קרי אמר לאלברט "התכנית הזאת היא מבחן והמטרה שלה היא הרבה יותר מליצור יופי מלאכותי". לפי דעתי הוא צדק ב100%, מההתחלה שהוא קרא לעצמו אלברטה הבנתי שמדובר בבן אדם יבש ועצלן וצדקתי בעוד שרוב הגברים "יצרו דמויות", אלברט רק הסתובב בשמלה וקרא "אני כוסית"

LuNaTiC

New member
מהההה... אלברט מקסים!!

אני מאוהבת
. הכי הייתי רוצה לראות את וינונה מנצחת. היא מקסימה ומהפרק של אתמול נראה שהם ממש צריכים את הכסף...
. בהתחלה רציתי שאלברט ינצח, רק כדי שאני אוכל לראות אותו עד השניה האחרונה :>. אבל מאחר ופרק הסיום משותף לשלושתם... *מניפה דגלי וינונה*. ובקשר לשם אלברטה - דווקא מתאים ליפהיפיה דרומית
. וגם מחבר בין הגבר והאישה שבתוכו
. LOL

אממ..

זה לא שקרי, דיויד ודונל עושים משהו מיוחד. אלברט לא רק שנראה כמו אישה אלא גם יש לו פוזה של אישה(לא מצאתי ביטוי אחר). אלברט גם "משחק" את המשחק שזה תמיד דבר טוב.

השירשור יבש ! אני מנצלש ../images/Emo6.gif

מישו יודע מתי הפרק של החוליה החלשה להיום ???

למעלה