תמו ימי הבחירות יום חדש לעיר לוד

din 1

New member
תמו ימי הבחירות יום חדש לעיר לוד

תמו להם ימי הבחירות ונכנסים אנו לשיגרת היום יום, אני מאחל לראש העיר הנבחר שיעשה כמיטב יכולתו עבור העיר לוד , כי מגיע לה!!!לכל באי הפורום , כנראה שלא אכתוב הרבה ,אבל מידי פעם אעבור לראות מה כותבים, בכל מקרה שימרו על הגחלת הזו כי נחמד היה כאן למרות חילוקי הדעות , אני מבחינתי רואה את הבחירה כעובדה מוגמרת , הציבור בחר ,אין עוררין על התוצאה ,נשאר רק לאחל בהצלחה לנבחר

genesis

New member
דין 1 ידידי

אני מצטער צער רב על החלטטתך הזו. תאמין לי , גם לי כואבות תוצאות הביחרות, אולם בין הכאב הזה ובין אי השתתפות בפורום המרחק רב. אני קורא לך , ובכלל לכל מי שנפגע מתוצאות הבחירות, יהיה ממחנה זה או אחר, לשוב להשתתף בפורום ואפילו היתר שאת. בואו יחד נרים את הפורום מעלה, כפי שהיה בעבר הלא רחוק. איציק

din 1

New member
תודה על הפירגון,בודאי שיש חיים לאחר

GENESIS ידידי! תודה על הפירגון , נכון שיש לשמור על הפורום שימשיך הלאה וביתר שאת! אין לי ספק שיהיו בודאי כותבים אשר ימשיכו הלאה , בשיחה שהייתה לי עם ZIVSB נאמר לי שהוא בכל מקרה ימשיך וימשיך הרבה כל יום ועל כל שמחתי, בכל מקרה פעם נוספת אני מאחל לעיר לוד שיגשוג ,שפניה ישתנו, ואזרחיה יהייו גאים שהם גרים במקום !!!ולראש העיר הנבחר שיעשה כל שביכולתו למען העיר ותושביה !אני מצידי מאחל לו בהצלחה

genesis

New member
DIN1 ידידי

זה לא פירגון, אלה הם דברים היוצאים מלב אל לב . אתה היית אחד הכותבים הגדולים כאן, ונהנתי לקרא את מה שאתה כותב . בבקשה אל תפסיק לכתוב כאן, אני יודע שליבך כליבי נשבר מתוצאות הבחירות ,אבל בבקשה לא נהרוס את פינת החמד של הפורום הזה כאן איציק

למעלה