תמונת השבוע

2MayaN2

New member
תמונת השבוע../images/Emo124.gif ../images/Emo221.gif

התמונה שנבחרה ברוב
קולות היא
יאללה להצביע

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifסנטה מוניקה.

עיר בלוס אנג'לס. אפשר לזהות את המיני לונה פארק מאחורה חח (סנטה מוניקה פיר). הייתי שם 3 פעמים ליד המתקנים ואיזה 8 פעמים בעיר עצמה חח (והכל היה בחודש אוגוסט השנה! פשוט כלכך משעמם בברלי הילס שכל פעם עליתי עם חברה על אוטובוס לשם... חח) כל סרט או סדרה שאי פעם צולמו בלוס אנג'לס - חייבים להראות את המקום הזה חחחחחח. גם בקליפ החדש של 30סקונדס טו מארס צילמו שם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאא וגם!

ממש איפה שהם עומדים, זה איפה שצילמו את ה-OC. שמריסה תמיד הלכה לשבת באיזה ביתן מציל כזה... אז זה זה. כי איפה שגרו בOC זה איזה 20-30 דקות נסיעה משם.. אבל לא הגעתי לשם חח בשבילם 20 דקות נסיעה באוטו זה מהזה קצר! כי מי שלא גר בשכירות מקסימום 2 חדרים בבית באמצע בברלי הילס הצפופה ולומד בביתספר ציבורי (שככה החברה שלי שגרה שם..) אז גרים בוילות ובתים רחוקים ולומדים בבתי ספר פרטיים אבל נוסעים כל הזמן 20-30 דקות לבברלי הילס והוליווד כי משעמם להם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבעצם...

OC היה בכלל ניופורט ביץ'... זה עוד איזה חצי שעה צפונה יותר.. אבל הם בטח הגיעו גם לשם ;)

2MayaN2

New member
חחח זה באמת דומה ../images/Emo221.gif

ואני בהחלט מכירה את המקום מהטלוויזיה,פשוט לא ידעתי איפה זה:) אאל"ט אז גם את הסרט "בקול גדול" צילמו שם (לא יודעת למה נזכרתי בזה:S). ולא ידעתי שמשעמם בברלי הילס חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח כן בסרט ההוא.

אני זוכרת שלמחרת הפעם הראשונה שהייתי שם בדיוק היה את הסרט בטלוויזיה.

למעלה