תמונות שצילמתי היום

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
תמונות שצילמתי היום

תמונות שצילמתי היום
אוטובוס ישן של "דן" באיזור התעשיה "עתיר ידע" ליד כפ"ס.

omer landau

New member
תמונות יפות ...ציפורים....גשר מעל

ולא רחוק משם...
מערך איסי3 נכנס לתחנת כפ"ס - הוד השרון
תמונות יפות ...ציפורים....גשר מעל
תודה על התמונות הציפורים האלו נראות ממש אמיתיות ראיתי את המדבקות האלו בעוד כמה צמתים וחשבתי שציפור נכנסה בזכוכית או משהו לקח לי חצי דקה לקלוט בפעם הראשונה שראיתי ואיפה צילמת את התמונה הזאת.... כי בכביש בין הוד השרון לכפר סבא(אני לא זוכר את המספר כי כל שני וחמישי משנים אותו אז...) איפה שיקום מחלף של כביש 531 יש גשר ש"אפשר" לעמוד שם ולצפות על תחנת כפר סבא -מראה ממש יפה הגשר עובר מעל המסילה

A-T

New member
ותמונה אחרונה:

תמונות שצילמתי היום
ותמונה אחרונה:
אוטובוס ממוגן ירי של החברה לפיתוח מטה בנימין ליד המרכז המסחרי באריאל. פעם נסעתי לא מעט באוטובוסים כאלה. הם ממש לא נוחים.

ליילנד

New member
מאיזו בחינה הם לא נוחים?

ותמונה אחרונה:
אוטובוס ממוגן ירי של החברה לפיתוח מטה בנימין ליד המרכז המסחרי באריאל. פעם נסעתי לא מעט באוטובוסים כאלה. הם ממש לא נוחים.
מאיזו בחינה הם לא נוחים?

אוטובוס זה עבר פיגוע: בבקשה:

ותמונה אחרונה:
אוטובוס זה עבר פיגוע: בבקשה:
פיגוע באוטובוס של המועצה האזורית "מטה-בנימין" שהסיע את עובדי המנהל האזרחי, איו"ש, צומת בית-אל. 13.05.1996 16:00 ± כ"ד אייר תשנ"ו, שני DAF מפואר, ממוגן-ירי 87-230-00, מ. א. "מטה-בנימין" פרטים: בפיגוע זה נפצעו קל מאוד 2 נשים מבין נוסעי האוטובוס הממוגן ירי. שתיהן נפצעו כתוצאה מבלימתו הפתאומית של הרכב.

יצחקA

New member
שיחקת אותה!

תמונות שצילמתי היום
שיחקת אותה!
אני זוכר מהאוטובוסים מהסוג הנ"ל ( SL200 מרכב ישראלי) שני סוגי דלתות: דלתות עם חלונות מעוגלים ודלתות צרות יותר עם חלונות מלבניים( כמו בתמונה). אגב, לחלק מהם היה פעמון בצמוד לעמודים- כמו היום ולחלק היה חוט משיכה בכדי לצלצל ( בתור ילד הזכרון מהאוטובוסים האלה לא נעים כי תמיד צריך לבקש ממישהו לצלצל...). אגב, ל SL200 הגרמני המקורי, לא זכור לי חוט משיכה אלא פעמונים מוזרים בצורת עגול שחור הצמודים לעמודים.

A-T

New member
תודה לכל המגיבים

תמונות שצילמתי היום
תודה לכל המגיבים
דרך אגב, לפני כמה דקות שודר הקליפ לשיר של שלמה ארצי "רוב הזמן את אשתי" ובו מופיע קטר 120 לכמה שניות, בנוסף לקרונות שצבועים באדום-תכלת. מישהו יודע היכן צולם הקליפ? תודה.

A-T

New member
בערוץ 24 כמובן..

תודה לכל המגיבים
דרך אגב, לפני כמה דקות שודר הקליפ לשיר של שלמה ארצי "רוב הזמן את אשתי" ובו מופיע קטר 120 לכמה שניות, בנוסף לקרונות שצבועים באדום-תכלת. מישהו יודע היכן צולם הקליפ? תודה.
בערוץ 24 כמובן..

תודה לך A-T וגם לך רמי. ../images/Emo13.gif.

בערוץ 24 כמובן..
תודה לך A-T וגם לך רמי.
.

מצב
הנושא נעול.
למעלה