תמונות שמוקדשות לסלימי

הליויתן

New member
תמונות שמוקדשות לסלימי

זה הזמן לזרוק את היהוד לים שגם יצרוב להם בגלל חטאי הכיבוש.......

מעניין

הם נהנים להצטלם ליד גופות אני בטוח שבני אדם הם לא כבר אלא זן נדיר של מפלצות. כמובן איני שוכח את המפלצות שיש לנו בעיראק שגם נהנים לערוף ראשים מול המצלמות, העולם אכזר לצערי הרב.

טשאפק

New member
למה להרחיק לעירק

שכחת מה עשו ברמאללה לשני החיילים? קצת גרוע יותר מלהצטלם ליד גופתם.

aymanzt

New member
אקרא.. האם אני מזהה תיקון קל בעמדות

שלך

למה איפה ראית שאקרא פעם הצדיק

פשעי מלחמה?!!!! נ.ב. אקרא בן זוגי לפי האסטרולוג מייק ואני חייבת לשמור על האנטרסים שלי

aymanzt

New member
למה איפה ראית שאמרתי שאקרא

פעם הצדיק פשעי מלחמה?!!!! אני אמרתי (בין השורות) שאקרא ראה תמיד הצדקה לפעולות כאלה ואחרות של "התנגדות" ופתאום הוא שופך אור אחר.... זה הכל ותיכף תבוא אישתי ג'לג'וליה ותגן עליי

לאתקפתי אותך בכדי שגולי תגן עליך../images/Emo13.gif

אבל.. השתמע מדבריך שברגע שאקרא גם גינה את הלינש.. כאילו שינה עמדה.. וזה לא נראה לי המצב..זה הכל
טייב אני אשתוק ואקרוש יחליט להגיב אם בא לו

aymanzt

New member
זה נשמע כמו הודעה של דובר צה"ל

צה"ל שומר לעצמו את הזכות להגיב בזמן , במקום ובאופן הנראים לו
שמתם לב שהיא שוטרת ולא שוטר??

אם שמת לב

צה"ל גם מגיב בצורה אכזרית ביותר ואל תגיד לי שצה"ל הוא צבא מוסרי ובטיח לא קונה את זה אנחנו לא יודעים מה מטטי מתחת לשטיח אז אל תגיד לי שהוא מגיב איך שבא לו לפעמים התגובה שלו פוגעת בחפים מפשע ובניהם ילדים

aymanzt

New member
וולק תינו אתה כמו שבשבת ..

התגובות שלך תלויות ביוון שבו נושבת הרוח

אני בהחלט בעד התנגדות

כל עוד הדבר אינו פוגע בחפים בפשע ואינו מתבצע במפלציות, בסופו של דבר אני מאמין בשלום ואחווה בין העמים, אבל אין לך ברירה מתי שכופים עליך מלחמה שאתה לא רוצה, ואיך שאמר אלוהים בקוראן: { كتب عليكم القتال وهو كره لكم وعسى أن تكرهوا شيئا وهو خير لكم وعسى أن تحبوا شيئا وهو شر لكم والله يعلم وأنتم لا تعلمون } صدق الله العظيم.

aymanzt

New member
ואיך שאמר אלוהים בקוראן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ניסוח לא מוצלח במיוחד אחי!

למעלה