תמונות של גייל ורנדי באירועים!!!

הדין הזה.....

הששתתף בפורום של בנים בלבד....תבררי בבית או משו... מקסימום פני לתפוז...

maayan15

New member
חחחחחחחח

קודם כל...ליאור (נעלמת קצת בזמן האחרון..)...לפעמים הוא מעצבן ובכיין אבל לא תמיד...אתן סתם שונאות אותו (אבל מה אני יכולה לצפות מאנשים שאוהבים את ג´סטין..) וסיון..חחח...לא הבנת....ה"הכל באשמת ג´סטין"...זו החתימה שלי...אבל אני שמחה שאת מודה שהכל באשמתו!....ואי אפשר להאשים את הנשף בזה שהוא נהייה מניאק (לדעתי...)...ובטח ובטח שאי אפשר להאשים את זה שהוא בן 19....אני בת 15...אז מה?...אני לא רעה כמוהו... (טוב...תלוי את מי תשאלי...)...אני לא חושבת שלהיות מגעיל קשור לגיל (יצא לי חרוז..)....חוץ מזה..אין לי בעייה עם אנשים מניאקים כשהם עושים את זה בסטייל (ע"ע מושלם, מהמם, מדהים, אלוהי - בריאן קיני).....הוא... (כלומר, ג´סטין)...סתם ברווז....

maayan15

New member
מעכשיו אנחנו כבר נדע שדין בן זו את!

חח....לא נראה לי שתצאי מזה... נכון, מייקל בפרקים האחרונים קצת בכיין ומעצבן אבל את לא יכולה להגיד שהוא תמיד בכיין ומעצבן!...הוא מותק! וגם אני אוהבת ברווזים...לברווזים מתאים להיות ברווזים...זה אנשים שנראים כמו ברווזים שזה לא מתאים להם..... אבל אני חושבת שאם נמשיך להתווכח לא נצא מזה...אז הנה תמונה שאומרת שאם בינהם הפסקת אש..גם אנחנו יכולות!

הוא לא ברווז!!!

והוא תמיד בכיין ומעצבן, במיוחד בפרקים האחרונים.... אההה....ונעלמתי כי לא היה לי זמן להכנס ב-3 ימים האחרונים...היו לי חוגים וכל מיני. אני הולכת להעלם גם בימים הבאים כי שישי שבת אני אצל סבתא שלי...(דתייה...הלפ!), ואחרי זה אני בנתניה אצל קרובי משפחה(שלאחרונה גיליתי שיש להם בן חתיך...). אז אני אשתדל להכנס שם כמה שיותר. ומה עם המפגש? אתן נפגשות?

דין בן

New member
תמונות של גייל ורנדי באירועים!!!

קודם כל, חג שמח לכולכם! הנה כמה תמונות ממש חמודות של רנדי וגייל...אני אשלח אותן בהודעות אחת אחרי השנייה... שימו לב שיש תמונה בה גייל שם את היד ליד האוזן ויש לו טבעת, ובתמונה שלו בסוודר לבן עם רנדי, לרנדי יש את אותה הטבעת!לא משנה, יש גם תמונה שחברה שלי עשתה של מייקי... תמונה מאוד לא מומלצת לאוהבי מייקי... מקווה שתהנו מהתמונות וחג שמח!!! סיון.

SivanQAFUSfan

New member
זה ירדוף אותי לעד, כנראה...:)

פורום לבנים בלבד?! מה קורה פה??? לא משנה, לא הכל באשמת ג´סטין- הוא סובל הרבה מאד ולדעתי זה מאוד קשור לנשף... מה יש מפגש פורום? סיון. Brian: "You´re losing your shirt." Justin: "You almost lost yours" Brian: "I still have no idea why he dropped the case." Justin: "It´s a mystery."

maayan15

New member
הוא ברוז וחצי!

ומייקי לא תמיד בכיין ומעצבן!...לפעמים הוא מתוק וממי ונשמה טובה... מה בין חתיך עוזר לך אם הוא קרוב משפחה שלך?!?! עד כמה שידוע לי...אנחנו נפגשות!

לא יעזור לי.....זאת בדיוק הבעיה!

ואיך בדיוק הגעת למסקנה שהוא ברווז???. ואם הוא ברווז אז אני אוהבת ברווזים! ומייקי כן מעצבן ובכיין...לא שמת
לפרקים האחרונים? וביום ראשון?

דין בן

New member
באמת?

מתי?איפה? איזה כיף זה... לא משנה, אני זזה וכנראה לא אכנס בחג... מקווה שאני אצליח... מחר פרק!!! אני סופרת את הדקות...:) Justin: "Did you see their faces?" Brian: "Yeah. We gave them a prom they´ll never forget." Justin: "Me neither. It was the best night of my life." Brian: "Even if it was ridiculously romantic."

SivanQAFUSfan

New member
אוף!!! שמישהו יעזור לי עם זה...

זה כל הזמן קורא לי דין בן!!! אוף! סיון. אגב, הנה התמונה של מייקי.

נראה לי.....

שיש שני משתמשים במחשב שלך ואת צריכה להחליף ביניהם כל הזמן.....יש לך אח שקוראים לו דין במקרה?

maayan15

New member
סליחה??????

אני אישית מאוהבות מייקל...אבל זה כבר עינייני... בת´כלס...יש הרבה שלא אוהבות את מייקל....הן אומרות שהוא בכיין ומעצבן (הוא לא!)... אבל אין מישהי שיכולה להגיד שהוא רע! אין לא עצם רעה בגוף!...ואני לא חושבת שזה פייר לקרוא לו שטן!

גם אני לא אהבתי במיוחד.....

בריאן באמת מתנהג כמו אלוהים אבל מייקל הוא לא בדיוק השטן, הוא הרי לא מתנהג רע ופוגע באף אחד... מממממ.....ומעיין, תודי בזה, הוא באמת בכיין ומעצבן לפעמים..

למעלה