תמונות של אוטובוסים של דן

מצב
הנושא נעול.

ezdan

New member

שלום לחברי הפורום מעיון בפורום התברר לי שיש לרבים מכם אוסף של דגמים של האוטובוסים של דן. באתר דן שאני אחראי עליו יש תמונות אך הם לא באיכות טובה. אני נותן לכם משימה.... לשלוח לי תמונות של דגמי האוטובוסים של דן בלבד ולהתמקד בדגמים הישנים . כל תמונה באיכות טובה תוכנס לאתר. אז צאו למשימה.... יום טוב ערן

ערן היקר בוקר טוב !

שלום לחברי הפורום מעיון בפורום התברר לי שיש לרבים מכם אוסף של דגמים של האוטובוסים של דן. באתר דן שאני אחראי עליו יש תמונות אך הם לא באיכות טובה. אני נותן לכם משימה.... לשלוח לי תמונות של דגמי האוטובוסים של דן בלבד ולהתמקד בדגמים הישנים . כל תמונה באיכות טובה תוכנס לאתר. אז צאו למשימה.... יום טוב ערן
ערן היקר בוקר טוב !
נעשה את המקסימום בשבילך ! ועצה קטנה לי אליך: גש לארכיון אגד לדני גולדשמידט (דרך בגין 142) ותבקש גם ממנו תמונות של דן ! יש לו מאות תמונות של דן ! אם תרצה, אדבר איתו בשבילך. הוא מאוד נחמד ואני מניח שאתה מכיר אותו. יום טוב, שלך, אביתר.

fireman

New member
ערן, שאלה...

ערן, שאלה...
האם אתה יכול לתת מידע גם לגבי חברת "מטרודן" הבאר שבעית?

ezdan

New member
מטרודן

ערן, שאלה...
האם אתה יכול לתת מידע גם לגבי חברת "מטרודן" הבאר שבעית?
מטרודן
שלום רב לצערי כל נושא השיווק של מטרודן מצוי בידם וזאת למרות שמטרודן היא חברת בת של דן שפועלת כרגע כחברה עצמאית. יום טוב ערן

מצב
הנושא נעול.
למעלה