תמונות רבותיי תמונות....

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
תמונות רבותיי תמונות....

תמונות רבותיי תמונות....
היום יצאתי לצלם לאורך התוואי של הרכבת לרמת חובב.... רכבות כמו שאתם יודעים עדיין אין שם אבל צילמתי לכם גשרים... גם משהו לא? ואיזה מערך IC3 חביב שנסע בסביבה צבעונית מאוד.... וכאן החידה....מה כל הצבעוניות הזאת? כלומר, מה זה? הפותר נכונה יזכה בנסיעה חינם ב"מטרודן" מתנת מנהל הפורום. נתחיל עם הגדול מכולם....אחד משני גשרי הרכבת הארוכים ביותר במדינת ישראל...למה 2? כי אף אחד עוד לא הביא לכאן תשובה ברורה בנושא....איזה גשר יותר ארוך? זה או שמעל נחל צין? גשר מס'1 שמאחוריו הגשר הטורקי...

fireman

New member
אהההה כן...מי שרוצה תמונות בגודל

תמונות רבותיי תמונות....
היום יצאתי לצלם לאורך התוואי של הרכבת לרמת חובב.... רכבות כמו שאתם יודעים עדיין אין שם אבל צילמתי לכם גשרים... גם משהו לא? ואיזה מערך IC3 חביב שנסע בסביבה צבעונית מאוד.... וכאן החידה....מה כל הצבעוניות הזאת? כלומר, מה זה? הפותר נכונה יזכה בנסיעה חינם ב"מטרודן" מתנת מנהל הפורום. נתחיל עם הגדול מכולם....אחד משני גשרי הרכבת הארוכים ביותר במדינת ישראל...למה 2? כי אף אחד עוד לא הביא לכאן תשובה ברורה בנושא....איזה גשר יותר ארוך? זה או שמעל נחל צין? גשר מס'1 שמאחוריו הגשר הטורקי...
מקור מוזמן לציין מספר קוד תמונה התמונה הראשונה 02519 התמונה הזו 02521 הגשר מעל הכביש באר שבע - דימונה (גשר מס'2)

fireman

New member
תמונה שלישית

מקור מוזמן לציין מספר קוד תמונה התמונה הראשונה 02519 התמונה הזו 02521 הגשר מעל הכביש באר שבע - דימונה (גשר מס'2)
תמונה שלישית
02545 גשר מס' 4 כניסה שניה לעמק שרה. גשר 3 לא צולם בגלל התקהלות של בני דודים באזור

fireman

New member
02548

תמונה שלישית
02545 גשר מס' 4 כניסה שניה לעמק שרה. גשר 3 לא צולם בגלל התקהלות של בני דודים באזור
02548
גשר מס'4 על הגשר.... הרבד לא אמור למלא את המרווחים בין האדנים? לא אמורים להיות פסים כפולים למניעת שימוט?

raminec

New member
ערן, עצה קטנה.

יש לנו זוכה!
מרכז BIG
ערן, עצה קטנה.
אולי תשרשר את התמונות להודעה הראשונה במקום האחת לשניה? זה נראה יותר אסטטי ונוח יותר להבנה. Raminec

fireman

New member
פעם ראשונה שאני עושה את זה ככה

מצטרף להצעה
חוסר תשומת לב.... אגב אלו כל התמונות שאני אעלה כך שאין מי יודע מה, על מה להסתבך.... כמות התמונות בשרשור הזה לא תגדל. כשאני מעלה שרשור גדול אני מקפיד על זה מאוד ואפילו אני בעצמי מבקש שלא לבנות שרשור מדורג.... חוסר תשומת לב.

צחקן

New member
אתה יודע מה, הרעיון שלך הוא טוב...

חוסר תשומת לב.... אגב אלו כל התמונות שאני אעלה כך שאין מי יודע מה, על מה להסתבך.... כמות התמונות בשרשור הזה לא תגדל. כשאני מעלה שרשור גדול אני מקפיד על זה מאוד ואפילו אני בעצמי מבקש שלא לבנות שרשור מדורג.... חוסר תשומת לב.
אתה יודע מה, הרעיון שלך הוא טוב...
ב"ה תבטיח כל פעם נסיעה... במיוחד לי (מתי אני אהיה בב"ש? אל"מ ). למי שלא יודע א ל מ זה י י ו ן ש ג

ה דרומי

New member
תמונות יפות בעיקר הראשונה ד.א

תמונות רבותיי תמונות....
איפה שאר הגשרים? האם אחרי עמק שרה "נגמר הכביש" דרומה

fireman

New member
חלילה נגמר.....

איפה שאר הגשרים? האם אחרי עמק שרה "נגמר הכביש" דרומה
חלילה נגמר.....
פשוט לא רציתי להתעכב במחיצתם של בני דודינו כשאני לבד.... כשצילמתי את הגשר הראשון נעה לכיווני קבוצה של כמה "בני דודים" שגרמה לי לעלות לאוטו ולהיעלם משם... בעקבות כך העדפתי להמנע ממפגשים שכאלו לאורך הקו... אם תצטרף אליי אני אשמח לעבור לאורך כל הקו... יש לך את הטלפון שלי בדף קשר...תקבע תאריך ועושים סיור.

ה דרומי

New member
אחלה רשמתי לפני ורק שלא אשאר בדיוק

חלילה נגמר.....
פשוט לא רציתי להתעכב במחיצתם של בני דודינו כשאני לבד.... כשצילמתי את הגשר הראשון נעה לכיווני קבוצה של כמה "בני דודים" שגרמה לי לעלות לאוטו ולהיעלם משם... בעקבות כך העדפתי להמנע ממפגשים שכאלו לאורך הקו... אם תצטרף אליי אני אשמח לעבור לאורך כל הקו... יש לך את הטלפון שלי בדף קשר...תקבע תאריך ועושים סיור.
בצבא באותו היום

fireman

New member
וואלה אתה לא תשכח לי את זה

בצבא באותו היום
עוד 30 שנה....
מילא אם הייתי אשם בזה ניחא אתה צודק ודפקתי ברז...אבל אתה יודע צבא...לא הייתה לי ממש ברירה.... עכשיו אין צבא, יש רק לימודים...אם תרצה נקבע יום שאני לא לומד ולך יש זמן וניסע לסיור. שוב, יש לך את הטלפון שלי ברשימת קשר...תתקשר.

fireman

New member
לך תדע אולי נגרור את

עוד 30 שנה....
מילא אם הייתי אשם בזה ניחא אתה צודק ודפקתי ברז...אבל אתה יודע צבא...לא הייתה לי ממש ברירה.... עכשיו אין צבא, יש רק לימודים...אם תרצה נקבע יום שאני לא לומד ולך יש זמן וניסע לסיור. שוב, יש לך את הטלפון שלי ברשימת קשר...תתקשר.
לך תדע אולי נגרור את
הירושלמי לדרום לאיזה סיור....

ה דרומי

New member
בחיים לא ישכח לך../images/Emo6.gif לגבי הירושלמי

עוד 30 שנה....
בחיים לא ישכח לך
לגבי הירושלמי
למשוך אותו צריך שהיה שלט חדש וליד זה איזו מסעדה טובה שממנגלת
ות נמוכות

fireman

New member
אביתר! שלט חדש!

חכה חכה מה אני הולך לעשות....
תמונה בקרוב....
אביתר! שלט חדש!
אתה בא לצלם? אתה רואה ארז...שלטים לא בעיה לארגן.... פרות נמוכות....יש משהו בבאר שבע או שנסיע אותו עד לשוקת? מקסימום נשלח אותו לטיב טעם או משהו לאכול איזה סנדוויץ' פרה נמוכה

מצב
הנושא נעול.
למעלה