תמונות ערום של הארי רון והרמיוני

Mooa-Numi

New member
תמונות ערום של הארי רון והרמיוני

לא ממש לא פשוט אין יל טופיק אה כן אגב
אני מה זה מעוצבנת! שנתיים אני מנסה לשלוח לפה תמונות שעשיתי של הרמיוני, ממש חמודות, וזה לא מצליח לי!!! וואה? אני לא יהיה פה כנראה ביום רביעי חמישי-טיול סוכות לירון-תמשיכי כבר תביג ברות´ר פור גוד סייטס! משעמם לי חברה משעמם לי ונראה יל שנפגעתי סופית במוח, אחרי מה שקרה אתמול *מה קרה אתמול שואלים חברי הפורום המשועממים* טוב אז אתמול הייתי אצל מאיה (הילדה עם הקיר), וכנראה שהיא משפיעה עלי לרעה, והחלקתי במדרגות. אבל ממש החלקתי. בערך איזה 9-10 מדרגות, שאני נופלת, מנסה להחזיק במעקה, מסתובב עם הגב לכיוון הרצפה, צורחת, ועוצרת מדרגה אחת לפני הרצפה. ומה תעשה מישי שהרגע נפלה איזה 10 מדרגות, כולה שרוטה ומדממת (טוב נו לא היה שם קטשופ), שכמעט מתה (כן אפשר למות מהחלקה כזאת)? צוחקת אני פשוט צחקתי לאיזה חמש דקות שכולם באים ואמרים לי "מיכל את בסדר? את בסדר?" ואני צוחקת. כמעט לקחו אותי לבית חולים חשבו שקיבלתי איזו הפרעה למוח (הם לא ידעו שהיתה לי אחת קודם). כן-אין פשוט שום קשר להודעה, לפורום, אבל פליז אל תמחקו, כי ענבל אם תמחקי הראש שלי תירגם את זה שלא כתבתי הודעה בכלל, אני יהיה בפניקה, ואלך לעשות בנג´י בלי חבל. וזה מסוכן. לי. ועצוב. לי.
מיכל
יו תראו איזה שרשראות מצחיקות יש לאנשים שם עם החלוקים הלבנים

חחחחחחחחח

לא כאב לך???? אני בגיל 5 נפלתי במדרגות או משהו כזה כי דחפו אותי! ושנה שעברה חברה שלי דחפה אותי, אבל למזלי היה לי רק איזה נקע קטן לכמה ימים! (זה היה יום לפני היום הולדת שלי!) בכל מקרה, למה צחקת? זה החלק הכי מוזר של הסיפור! TaLi "מיכל? את בסדר? יש לך בעיה במוח? לא? שיט!"

LuNaTiC

New member
מוכר ביותר...

ליד הכיתה שלי היו איזה שלוש מדרגות חלקלקות במיוחד.. (מי בונה מדרגות מאבנים חלקות??) אקיצר אני עמדנו לרדת במדרגות כשאני קודם ו.. אמ.. מעדתי על אבן חלקה ועשיתי חצי סלטה ונחתתי בישיבה כואבת במיוחד על המדרגה החלקה.... זה כאב, ובכל זאת, ההתפקעות הייתה בלתי נמנעת.... אני וחברה שלי נשפכנו שם לגמרי... (וגם כל מי שהיה עד למקרה, למרבה הבושה)...

Marty McFly

New member
אתם מדברים פה עם נזק!!

שלום אנשים, אני נזק... טוב, אתם לא יכולים להתחרות איתי בדברים כאלה: מספר דוגמאות:
ניסיתי לעשות סלטה בים. היו חברים שלי שיודעים והכל, והראו לי. הצלחתי להיות קרוב כמה פעמים וזה... ואז פעם אחת, החלטתי לעצור באמצע. לא יודע למה. בקיצר, נחתי על הראש, וכאב לי הגב והכל יומיים אחרי זה.
בכיתה ו´ רציתי לצאת מהבי"ס שעכשיו הוא התיכון שלי. אז דחפתי ת´שער קדימה, וזה לא היה הכיוון הנכון. חזר לי לראש, ופתח לי ת´ראש.
לפני איזה שלושה שבועות הייתי אצל ידידה שלי, והיא הראתה לי ת´ריקודים שהיא למדה בחוג ריקודים או שיט לייק דאט. אז החלטתי להראות לי את הצעדים שלי (לא, לא של מייקל ג´קסון!). אז בקיצר, הייתי עם גרביים, והרמתי רגל, והחלקתי, ונפלתי... על התחת... וזה כאב, ואני והיא ועוד חבר אחד שלי שהיה שם - כולנו התפקענו בצחוק.
אתמול יצאתי מסוכה של חבר שלי, והיא שמה לי רגל (התנגשתי בעמוד שיש על הריצפה) ונפלתי כמובן. התעצבנתי עליה, והתחלתי לתת לה בעיטות בחזרה.
בכיתה ג´, ישבנו במקדונלדס במסיבה של חבר שלי, ואני ישבתי, וכולם מולי, ואז מישהו סיפר בדיחה בדיוק מתי ששתיתי ת´קינלי (אז היה קינלי, לא ספרייט). טוב בקיצר, הם יצאו מלאים בקינלי שעבר דרך האף שלי. זה סוף הסיפור.
בכיתה ח´, לקחתי את האופניים של אח שלי (הקטן) והחלטתי להרים גלגל. אז, למי שלא יודע, אופניים של ילדים קטנים, שעושים אחורה עם הפדלים, הגלגל האחורי נעצר. בקיצר, הרמתי גלגל ובטעות עשיתי אחרונה. וככה שברתי את היד שלי. אחרי סלטה באוויר עם אופניים... אבל פה לא הסתיים הסיפור. אח"כ, עם יד פצועה (באותה שעה בערך) החלטתי שלא מספיק כואב לי בשביל שהיד שבורה... אז שיחקתי כדורגל עם אנשים. ומישהו שם לי רגל בטעות באמצע המשחק, ונפלתי, ובלמתי עם היד שכאבה לי... ואז היה לי גבס. שזה טוב, כי תמיד רציתי גבס!
לפני כמה ימים מישהו תקע לי עט ביד... לא נעים... טוב, בקיצר, אני שולט בשטויות כאלה, ואף אחד לא עובר אותי!!
דניאל

LuNaTiC

New member
עצוב, עצוב.....

אבל אני למשל, נקעתי את הרגל בצורה כל כך משפילה... *מוחה דמעה* אבוי! זה היה מזעזע!!! ואז הייתה את הבר מיצווה של אחותי.. (בר מצווה, כי זה לכל השכבה שלה בקיבוץ) איזה השפלה!!! זה היה פשוט נורא!!!! אמ.. אולי סיפרתי את זה לכמה אנשים.. אני מקווה שלא... *בורחת* איזה השפלה!! אהההההההה אחר כך ניסיתי לשכנע את עצמי, שליאת צודקת, ושהשפלה עצמית זה כיף.... אבל לא!!! הצילווווווווווו זה היה נוראאאא

(Limor)

New member
מיי לאב !!!! *מחבקת את...*

או שלא...! איזה אנשים ! ורק אני, מעולם, מעולם לא נקעתי/שברתי/מתחתי או בלה שכזה, משהו. למאיה- יש אקדח, כנסיית השכל. מומה רוקס !!! תנו לי את השיר עם- "...הייתה אחת שידעה, לעשות קסמים (למדה בהוגוורטס?), שידעה, להגיד מילים, שצבעו את השמש בדם..."

MadonnaFan

New member
"היינו.. עושים אהבה..." *בורחת...

מענבל שרודפת אחרי חמושה באלה קוצנית* גם אני אף פעם לא שברתי/נקעתי רגל/יד טפו טפו טפו... אר... דניאל! עכשיו אני מבינה איפה קיבלת את המכה(ות) הזאת בראש! ראוים את סימניה עד היום... חחח אני מדברת... אחרי הכל אני זאת שנרדפת ע"י כדורי אורז... הי- אלה-רגע-לאאאאאאאאאאאאאא @מעין@ -בורחת מכדורי האורז-

(Limor)

New member
..."אני זוכר, איך בלילות, של ירח.."

..."מלא, היית באה אליי, לא במקרה, מסוממת, מטורפת בלי הכרה, היינו נופלים לרצפה, נוזלים לתקרה, היינו... עושים אהבה...אהבה..." הייתי חייבת ענבל, הייתי חייבת *נסקלת*, ותרגע דניאל ! וואה ! אני רוצה את הדיסק, נואשות, לימור, שכרגע דלוקה על לינקין פארק, כנסיית השכל, מוניקה סקס (!), ובלינק 182, ובכלל, רוק- רולז !!!!!

רחלי!

New member
*מתפוצצת מצחוק*

גם לי יש פציעות, אבל הם משעממות...בלה...
רחלי

Hermione HP

New member
אני אשים עליהם קללות לא חוקיות!!!

ארגגגגגגג קרושיאטוס.. אבדה קדברה....
(הוא קצת שטני...) זה לא פייייייר . אני רוצה לקרוא דראקו סיניסטר, והאתר היחיד שעולה לי זה זה!!!!!!! אני במתח. איטס נוט פייר!! (רק סיימתי פרק 9) דייייי אני קוראת מהבוקר רק בשביל שהאיי אס די אן ה***** יפריעו לי לגמור??? קודם כל מפילי לי את האינטרנט, אח"כ לא נותנים לי להתחבר (428 כישלונות!!!!) ועכשיו רק תפוז עולה לי!! לא אי סי קיו! לא יאהו! נאדה!!! איי וויל ריונץ´! To be continued

למעלה