תמונות ערום של הארי רון והרמיוני
לא ממש לא פשוט אין יל טופיק אה כן אגב
אני מה זה מעוצבנת! שנתיים אני מנסה לשלוח לפה תמונות שעשיתי של הרמיוני, ממש חמודות, וזה לא מצליח לי!!! וואה? אני לא יהיה פה כנראה ביום רביעי חמישי-טיול סוכות לירון-תמשיכי כבר תביג ברות´ר פור גוד סייטס! משעמם לי חברה משעמם לי ונראה יל שנפגעתי סופית במוח, אחרי מה שקרה אתמול *מה קרה אתמול שואלים חברי הפורום המשועממים* טוב אז אתמול הייתי אצל מאיה (הילדה עם הקיר), וכנראה שהיא משפיעה עלי לרעה, והחלקתי במדרגות. אבל ממש החלקתי. בערך איזה 9-10 מדרגות, שאני נופלת, מנסה להחזיק במעקה, מסתובב עם הגב לכיוון הרצפה, צורחת, ועוצרת מדרגה אחת לפני הרצפה. ומה תעשה מישי שהרגע נפלה איזה 10 מדרגות, כולה שרוטה ומדממת (טוב נו לא היה שם קטשופ), שכמעט מתה (כן אפשר למות מהחלקה כזאת)? צוחקת אני פשוט צחקתי לאיזה חמש דקות שכולם באים ואמרים לי "מיכל את בסדר? את בסדר?" ואני צוחקת. כמעט לקחו אותי לבית חולים חשבו שקיבלתי איזו הפרעה למוח (הם לא ידעו שהיתה לי אחת קודם). כן-אין פשוט שום קשר להודעה, לפורום, אבל פליז אל תמחקו, כי ענבל אם תמחקי הראש שלי תירגם את זה שלא כתבתי הודעה בכלל, אני יהיה בפניקה, ואלך לעשות בנג´י בלי חבל. וזה מסוכן. לי. ועצוב. לי.
מיכל
יו תראו איזה שרשראות מצחיקות יש לאנשים שם עם החלוקים הלבנים
לא ממש לא פשוט אין יל טופיק אה כן אגב