תמונות עדכניות מתחנת מלחה:

מצב
הנושא נעול.

כל התמונות צולמו ביום 26.08.2004 ע"י אביתר רייטר.

vitamin P

New member
כל הרציפים יהיו פעילים בהתחלה או?

לא? רוצה לראות את הרכבת הראשונה נכנסת לתחנה כבר

ככל הנראה אפריל 2005 (לא סופי) כמו

לא? רוצה לראות את הרכבת הראשונה נכנסת לתחנה כבר
נתב"ג 2463. אולי גם מלחה יהיה מלחה 2006 ??? המסילה מתקדמת מאוד לאט - בקושי 7 ק"מ מזרחה מבית-שמש. אין ספק בכלל שזהו תוואי הרכבת הכי יפה בישראל ! יש אומרים: בעולם כהגדרתם של חובבי הרכבת הגרמנים שמבקרים פה תדיר.

vitamin P

New member
לפי התמונות שלו הוא באמת

נתב"ג 2463. אולי גם מלחה יהיה מלחה 2006 ??? המסילה מתקדמת מאוד לאט - בקושי 7 ק"מ מזרחה מבית-שמש. אין ספק בכלל שזהו תוואי הרכבת הכי יפה בישראל ! יש אומרים: בעולם כהגדרתם של חובבי הרכבת הגרמנים שמבקרים פה תדיר.
לפי התמונות שלו הוא באמת
הכי יפה ....בין היערות וההרים אני אקנה כרטיס מעכשיו ואתפוס מקום
תחנה ראשונה כפר סבא לא?? זה מה שהבנתי וכל פעם אני שומע משהו אחר למישהו יש משהו רשמי?

סבידור - מלחה במסלול הרגיל.

לפי התמונות שלו הוא באמת
תחנה ראשונה כפר סבא לא?? זה מה שהבנתי וכל פעם אני שומע משהו אחר למישהו יש משהו רשמי?
סבידור - מלחה במסלול הרגיל.

סיירתי מעט בציר ואני יכול לומר לך

לפי התמונות שלו הוא באמת
שלמרות כל העבודות והפגיעה בנוף, הקסם נשאר והתוואי יפה מתמיד.

vitamin P

New member
.....

שלמרות כל העבודות והפגיעה בנוף, הקסם נשאר והתוואי יפה מתמיד.
.....
נכון שצריך לשמור על הסביבה אין שום ספק אבל כשאתה נוסע ברכבת אתה רואה את הנוף היפה ולא את הפגיעה צריך להיות קו מיוחד ויפה אז עוד כמה חודשים הרכבות מכפר סבא לא ימשיכו לבית שמש?? הרכבת לא אוהבים לענות על שאלות במייל

מהה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מהה

אבל אמרו שזה יהיה ברבעון האחרון של 2004
אוי, חבל
זה מוזר, דוקא בקו לרמת חובב הם עמדו בזמנים, וגם לבית שמש..

הקדשה לצביקוש 23:

גם אני רוצה הקדשה...

רגע.. אפשר גם להקדיש שיר?.....
הקדשה לצביקוש 23:
התמונה הבאה מוקדשת לאדון עשרים ושלוש שבפורום הזה יום ולילה אוהב לגלוש קוראים לו צביקוש ולתמונות שלנו, אצלו יש ביקוש אז גם אם התמונה רק קשקוש להעלות אותה אני נחוש... צילום: "דוד" חרזנוביץ'.

אוהד11

New member
מסתבר שאתה גם יודע לחרוז חרוזים.

הקדשה לצביקוש 23:
התמונה הבאה מוקדשת לאדון עשרים ושלוש שבפורום הזה יום ולילה אוהב לגלוש קוראים לו צביקוש ולתמונות שלנו, אצלו יש ביקוש אז גם אם התמונה רק קשקוש להעלות אותה אני נחוש... צילום: "דוד" חרזנוביץ'.
זה משהו חדש "שהתפרץ" לאחר נישואיך ?

זו המומחיות הכי גדולה: תמיד אני

זה משהו חדש "שהתפרץ" לאחר נישואיך ?
כותב לכולם שירי יומולדת. אם היית ותיק מספיק בפורום, היית יודע... אוהד צועק לפורום הידד אחד עשר והנה חולם שהוא שר שר התחבורה של הפורום יושב בכסאו ומתמוגג מרום מתעניין בדגם חדש של אוטובוס מתמונותיו של "מסופון" הרוס ועל מחשבו לא יחוס... קשור לתח"צ בנימי נפשו הסקרנית וישן בלילה עם עין תורנית אל מול המסך לא לפספס הודעה חדשה בזוית עינו מיד תיתפס... זהו אוהד שלשר מיועד ועד אז כוכבו רעד מהתרגשות לא פחד והנה תמונה לאוהד:

אוהד11

New member
בראבו ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

כותב לכולם שירי יומולדת. אם היית ותיק מספיק בפורום, היית יודע... אוהד צועק לפורום הידד אחד עשר והנה חולם שהוא שר שר התחבורה של הפורום יושב בכסאו ומתמוגג מרום מתעניין בדגם חדש של אוטובוס מתמונותיו של "מסופון" הרוס ועל מחשבו לא יחוס... קשור לתח"צ בנימי נפשו הסקרנית וישן בלילה עם עין תורנית אל מול המסך לא לפספס הודעה חדשה בזוית עינו מיד תיתפס... זהו אוהד שלשר מיועד ועד אז כוכבו רעד מהתרגשות לא פחד והנה תמונה לאוהד:
בראבו

אביתר ... אתה טוב בחרוזים .

הקדשה לצביקוש 23:
אביתר ... אתה טוב בחרוזים .
ויש לך עוד תמונות כאלה
. ושבוע טוב לכל חברי פורום תח"צ .

צביקוש23

New member
וואו.. מיפרקית מעופפת..

הקדשה לצביקוש 23:
וואו.. מיפרקית מעופפת..
זה בטח דגם מיוחד.... ואני חשבתי שרק דמבו היה מעופף.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה