אביתר777777777777777
New member
תמונות עדכניות מתחנת מלחה:
כל התמונות צולמו ביום 26.08.2004 ע"י אביתר רייטר.
215:תמונות עדכניות מתחנת מלחה:
כל הרציפים יהיו פעילים בהתחלה או?215:
ככל הנראה אפריל 2005 (לא סופי) כמוכל הרציפים יהיו פעילים בהתחלה או?
לא? רוצה לראות את הרכבת הראשונה נכנסת לתחנה כבר![]()
לפי התמונות שלו הוא באמתככל הנראה אפריל 2005 (לא סופי) כמו
נתב"ג 2463. אולי גם מלחה יהיה מלחה 2006 ??? המסילה מתקדמת מאוד לאט - בקושי 7 ק"מ מזרחה מבית-שמש. אין ספק בכלל שזהו תוואי הרכבת הכי יפה בישראל ! יש אומרים: בעולם כהגדרתם של חובבי הרכבת הגרמנים שמבקרים פה תדיר.
סבידור - מלחה במסלול הרגיל.לפי התמונות שלו הוא באמת
הכי יפה ....בין היערות וההרים אני אקנה כרטיס מעכשיו ואתפוס מקוםתחנה ראשונה כפר סבא לא?? זה מה שהבנתי וכל פעם אני שומע משהו אחר למישהו יש משהו רשמי?![]()
סיירתי מעט בציר ואני יכול לומר לךלפי התמונות שלו הוא באמת
הכי יפה ....בין היערות וההרים אני אקנה כרטיס מעכשיו ואתפוס מקוםתחנה ראשונה כפר סבא לא?? זה מה שהבנתי וכל פעם אני שומע משהו אחר למישהו יש משהו רשמי?![]()
.....סיירתי מעט בציר ואני יכול לומר לך
שלמרות כל העבודות והפגיעה בנוף, הקסם נשאר והתוואי יפה מתמיד.
מההככל הנראה אפריל 2005 (לא סופי) כמו
נתב"ג 2463. אולי גם מלחה יהיה מלחה 2006 ??? המסילה מתקדמת מאוד לאט - בקושי 7 ק"מ מזרחה מבית-שמש. אין ספק בכלל שזהו תוואי הרכבת הכי יפה בישראל ! יש אומרים: בעולם כהגדרתם של חובבי הרכבת הגרמנים שמבקרים פה תדיר.
216:תמונות עדכניות מתחנת מלחה:
217:תמונות עדכניות מתחנת מלחה:
218:תמונות עדכניות מתחנת מלחה:
תמונה מוקדשת לדין תומאס שמשום מה218:
גם אני רוצה הקדשה...תמונה מוקדשת לדין תומאס שמשום מה
הפועלים לא נתנו לו להיכנס לשטח העבודה. הנה תמונה 219:
הקדשה לצביקוש 23:גם אני רוצה הקדשה...![]()
רגע.. אפשר גם להקדיש שיר?.....
מסתבר שאתה גם יודע לחרוז חרוזים.הקדשה לצביקוש 23:
התמונה הבאה מוקדשת לאדון עשרים ושלוש שבפורום הזה יום ולילה אוהב לגלוש קוראים לו צביקוש ולתמונות שלנו, אצלו יש ביקוש אז גם אם התמונה רק קשקוש להעלות אותה אני נחוש... צילום: "דוד" חרזנוביץ'.
זו המומחיות הכי גדולה: תמיד אנימסתבר שאתה גם יודע לחרוז חרוזים.
זה משהו חדש "שהתפרץ" לאחר נישואיך ?
בראבוזו המומחיות הכי גדולה: תמיד אני
כותב לכולם שירי יומולדת. אם היית ותיק מספיק בפורום, היית יודע... אוהד צועק לפורום הידד אחד עשר והנה חולם שהוא שר שר התחבורה של הפורום יושב בכסאו ומתמוגג מרום מתעניין בדגם חדש של אוטובוס מתמונותיו של "מסופון" הרוס ועל מחשבו לא יחוס... קשור לתח"צ בנימי נפשו הסקרנית וישן בלילה עם עין תורנית אל מול המסך לא לפספס הודעה חדשה בזוית עינו מיד תיתפס... זהו אוהד שלשר מיועד ועד אז כוכבו רעד מהתרגשות לא פחד והנה תמונה לאוהד:
אביתר ... אתה טוב בחרוזים .הקדשה לצביקוש 23:
התמונה הבאה מוקדשת לאדון עשרים ושלוש שבפורום הזה יום ולילה אוהב לגלוש קוראים לו צביקוש ולתמונות שלנו, אצלו יש ביקוש אז גם אם התמונה רק קשקוש להעלות אותה אני נחוש... צילום: "דוד" חרזנוביץ'.
וואו.. מיפרקית מעופפת..הקדשה לצביקוש 23:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.