תמונות מתחנות רכבת בעולם

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
תמונות מתחנות רכבת בעולם

תמונות מתחנות רכבת בעולם
Yerevan Train Station

ארזS

New member
הרכבת הזאת שבתמונה 2 . . .

תמונה 2
Paris TGV train station
אני כמעט בטוח שראיתי אותה להרף עין בחודש דצמבר 2003 כשהייתי בז'נבה. היא עברה שם בכזאת מהירות שאני חושב שזאת הרכבת הזאת אבל לא ממש בטוח.

ארזS

New member
../images/Emo41.gif - התכוונתי לרכבת שבתמונה מס' 3

אני כמעט בטוח שראיתי אותה להרף עין בחודש דצמבר 2003 כשהייתי בז'נבה. היא עברה שם בכזאת מהירות שאני חושב שזאת הרכבת הזאת אבל לא ממש בטוח.
- התכוונתי לרכבת שבתמונה מס' 3
לא לתמונה 2 .

ארזS

New member
ומעניין שאף אחד לא שם לה לטעות שלי

- התכוונתי לרכבת שבתמונה מס' 3
לא לתמונה 2 .
ומעניין שאף אחד לא שם לה לטעות שלי
שהרי לא רואים בכלל רכבת בתמונה מס' 2 ... אז מה? לא קוראים את התגובות שלי או שלא נעים להעיר לי כשאני טועה ?

ronatd

New member
וואי, איזה צורה אירודינמית

תמונה 3
Paris TGV train station רכבת
וואי, איזה צורה אירודינמית לרכבת הזו. נראה לי שרוב הרכבות היום הם ללא קטר, כלומר קרונועים חשמליים. אני זוכר שהבאתי למפגש תמונה של רכבת ה- Thalys המפורסמת באירופה. האם נזכה אי פעם לראות רכבות כאלה בארץ?

levikon

New member
לא, כי אין צורך.

וואי, איזה צורה אירודינמית לרכבת הזו. נראה לי שרוב הרכבות היום הם ללא קטר, כלומר קרונועים חשמליים. אני זוכר שהבאתי למפגש תמונה של רכבת ה- Thalys המפורסמת באירופה. האם נזכה אי פעם לראות רכבות כאלה בארץ?
לא, כי אין צורך.

fireman

New member
רכבת ישראל

רכבת ישראל
טרם הגיעה למיצוי יכולות מערכי הIC3 בארץ.... אחרי שיתחילו לאפשר למערכים האלה לחצות את מגבלת 150 הקמ"ש שקבעה רכבת ישראל ויחליטו שזה עדיין לא מספיק מהיר אולי יחשבו על משהו קצת יותר מהיר. לא ב20 השנים הקרובות לפחות ובטוח לא בקו חיפה - קריות
אולי ב"ש - אילת.

levikon

New member
קיבלת את המייל?

רכבת ישראל
טרם הגיעה למיצוי יכולות מערכי הIC3 בארץ.... אחרי שיתחילו לאפשר למערכים האלה לחצות את מגבלת 150 הקמ"ש שקבעה רכבת ישראל ויחליטו שזה עדיין לא מספיק מהיר אולי יחשבו על משהו קצת יותר מהיר. לא ב20 השנים הקרובות לפחות ובטוח לא בקו חיפה - קריות
אולי ב"ש - אילת.
קיבלת את המייל?

מצב
הנושא נעול.
למעלה