2304 בפתח תקוה? ממתי? בטח אנדי יודעתמונה 4
אכן, היא כבר חודש-חודשיים שם2304 בפתח תקוה? ממתי? בטח אנדי יודע
אכן, היא כבר חודש-חודשיים שם
היתה לה בעיה מסוימת ולכן יניב הקטן העביר אותה מהשיכון לחניון עמנואל בפ"ת (בחוה"מ היא עבדה בשיכון על קו 400). כיום יש לה סידור כזה: בוקר ב-250 צהריים ב-166.
ובמקומה יש את ה-2325.אכן, היא כבר חודש-חודשיים שם
היתה לה בעיה מסוימת ולכן יניב הקטן העביר אותה מהשיכון לחניון עמנואל בפ"ת (בחוה"מ היא עבדה בשיכון על קו 400). כיום יש לה סידור כזה: בוקר ב-250 צהריים ב-166.
ראיתי את הזה הצבוע שלהם...ובמקומה יש את ה-2325.
איזור עבר הירקון קיבל במקומה את ה-2325. אגב, מישהו ראה את ה-89-911-01? היא נמכרה ל"טיולי גילי", וקיבלה צביעת בז'. ל"טיולי גילי" יש לפחות עוד SU. הוא לא נצבע והכיתוב של "יונייטד טורס" ו"דן" יותר גדול מזה של טיולי גילי"...
אני דווקא ראיתי הרבה את האדוםראיתי את הזה הצבוע שלהם...
ב"ה הוא מסתובב בפ"ת חופשי. לגבי היונטד טורס אני זווכר במעורפל אוטובוס שכזה.
אני מכיר נהג בטיולי גילי.אני דווקא ראיתי הרבה את האדום
ראיתי שהם קנו גרוטאה (נוסעת) ממש ישנה מדגם Volvo B10M וסמו כרזה אדומה כמו על ה-SU של טיולי גילי. לא יודע מה עובר עליהם, פעם היו להם המון מטאורים, והיום רוב המכונות שאני רואה שלהם הן ישנות. במקרה, משפחתו של חבר טוב שלי (איתו למדתי בתיכון) מצד אימו הם הבעלים של טיולי גילי, אבל הוא מסרב בכל תוקף להתעניין באוטובוסים, כדי שלא אגרור אותו לשיחות בלתי נגמרות בנושא...![]()
בדרך כלל אלה הדאבלים.אני מכיר נהג בטיולי גילי.
ב"ה אבל הוא לא ידע לענות לי כלום בנושא הנהלת החברה. אגב, הם קנו איזשהוא ולוו בצבע לבן. מרכב של הארגז. ובכלל, היום נסעתי באחד כזה של "מסלול חן" וגם ראיתי אוטובוס של ויסעו ויחנו, מהVOLVO B10B הישנים יותר. ובכלל, לא ראיתי היום כ"כ הרבבה אטובוסים חדשים. (היום היה מביה"ס טיול לאשדוד, הינו ליד תחנת "עד הלום" וראיתי 4 רכבות שאחד מהם משא והיא היתה עם 23 קרונות וכל השאר היו דבל דק אבל לא ראיתי IC3. ראית רק דאבל דק. מה קרה לIC3 או שאסור להם לסוע שמה).
2294.אני דווקא ראיתי הרבה את האדום
ראיתי שהם קנו גרוטאה (נוסעת) ממש ישנה מדגם Volvo B10M וסמו כרזה אדומה כמו על ה-SU של טיולי גילי. לא יודע מה עובר עליהם, פעם היו להם המון מטאורים, והיום רוב המכונות שאני רואה שלהם הן ישנות. במקרה, משפחתו של חבר טוב שלי (איתו למדתי בתיכון) מצד אימו הם הבעלים של טיולי גילי, אבל הוא מסרב בכל תוקף להתעניין באוטובוסים, כדי שלא אגרור אותו לשיחות בלתי נגמרות בנושא...![]()
ה730 גרר קרונות משא לכיון אשדוד2294.
לפני כשעה ראיתי את האדום של טיולי גילי. מספר חיצוני: 89-908-01. מספר פנימי שלו: 2294.
תיקון: 703 !ה730 גרר קרונות משא לכיון אשדוד
והלאה דרומה נדמה לי שהיה זה ה730 בצבעי צהוב חרדל\וכחול. גם ה608??? או609?? אחד מהם גרר לכיון נמל אשדוד
2294 עבדה בקו 400 לפני כמה שנים2294.
לפני כשעה ראיתי את האדום של טיולי גילי. מספר חיצוני: 89-908-01. מספר פנימי שלו: 2294.
2325 מעלה בי זכרונות רעים מאודובמקומה יש את ה-2325.
איזור עבר הירקון קיבל במקומה את ה-2325. אגב, מישהו ראה את ה-89-911-01? היא נמכרה ל"טיולי גילי", וקיבלה צביעת בז'. ל"טיולי גילי" יש לפחות עוד SU. הוא לא נצבע והכיתוב של "יונייטד טורס" ו"דן" יותר גדול מזה של טיולי גילי"...
טיולמה הזכרונות?
אמאל'ה ומה ההמשך?טיול
לפני כמה שנים נסענו איתה לטיול והייתה לנו פאשלה איתה נכנסנו טעינו בדרך והגענו לכפר ערבי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.