תמונות מפולין:

Berale Bar

New member
אתה יודע איך קוראים לפסל הזה?

הייתי בפולין ונדלקתי על הפסל ואני רוצה לעשות עליו פרויקט סיום.....אבל אני לא זוכרת איך קוראים... בבקשה תגיד שאתה זוכר..... אה...וממש אהבתי את התמונה....גם המסגרת מוסיפה.....

די די די תמונה קשה להסתכל עליה

שערותי שמרו סליחה אבל טורגס אנלא יכולה להסתכל על התמונות שלך אפילו שניה לא זה עושה לי כבד על הלב

אין על מה להצטער

הדבר זה קיים ואנחנו ניקח אותו איתנו לכל מקום לדורות הבאים גם. חייבים לזכור את הדבר הנורא הזה והעצוב הזה אין מה לעשות ואין מה שישתווה לשואה הזו.

z 2 s 3

New member
לא יודע איך מצלמים דברים כאלו !../images/Emo12.gif

אפשר להעצים את זה ע'י זווית ותאורה אחרים , אבל כניראה שאופן הצילום הדקומונטארי למעשה , שבו צילמת הוא המתאים והחזק ביותר , כי אין צורך בשום אפקטים נוספים למסר הנוראי הזה . התמונה השניה מקסימה , אבל המסר שם לא עובר ללא השיוך המילולי , והשלישית סתמית לטעמי.. יופי .

Turgs

New member
תודה.

אני אישית לא מעדיף לתת כותרת לתמונה שלי.. במיוחד לא בצילומים עם רגשניים.. אם אתה מבין למה אני מתכוון.. כי אני לא רוצה כאילו "להכתיב" למתבונן מה לראות.

z 2 s 3

New member
אני מציע שתפסיק בשלב זה , ותתן

לאנשים להתרשם...

57varieties

New member
תמונות מפולין?

מספיק לעשות מפולין שם נרדף לשואה לכל מי שלא ידע פולין חוץ מהיותה "בית הכברות של יהודי אירופה" היא מדינה ניפלאה עשירה בתרבות והיסטוריה מלהיבה. בבקורך בפולין לא השכלתה להביט סביבכה מחוץ לפשקפי השואה ולגלות צדדיה השונים והיחודיים של פולין. אתה ראיתה רק את מידאנק ולא את מאות שנותיה של תרבות יהודית מסגסגת, ראיתה משרפות ולא ערים ציורית ויחודיות שהכילו בתוכם כמה מאנשי הרוח הגדולים ביותר שידעה העולם. חבל לך היתה יכול לבחור שם אחר לסדרה

Turgs

New member
קצת הגזמת, אתה לא חושב??

קודם כל רושמים "קברות", ואף אחד לא ניסה לעשות מ"פולין שם נרדף לשואה" אך מה לעשות שזה כן היה מקום שבו היו מחנות ריכוז ושפיכת דמים של היהודים! אף אחד לא אמר שפולין אינה עיר יפה..אבל למען האמת זה לא מעניין אותי כי זה לא מה שבאתי להעביר בסט תמונות הזה!! ואם היית מבחין בשאר התמונות לא התרכזתי רק בתאים ובמשרפות אלא גם באומנות הפיסול -באנדרטאות ובנופים! ואתה לא יכול "להכתיב" לי מה לצלם ואיך לצלם בפולין. אני בחרתי להסתכל בדרך שונה משלך, אבל אתה לא יכול לשתוק ופשוט לקבל את מה שאני רואה. ומשום מה..שם הסידרה יהיה תמונות מפולין! אלא איפה עוד זה יכול להיות?!! חבל שלא הקדשת יותר זמן לחשיבה ולכתיבת ההודעה הטפשית והאינפנטילית הזאת!

57varieties

New member
לא הבנתה אותי

הבעיה היחידה שהיתה לי היתה עם הכותרת של התמונות "פולין". הנושא שלך הוא לא פולין, תצלם מה שתצלם רק תהיה מודעה למשמעות של מה שצימתה ותידעה להאיר את התמונות באור הנכון וליצוק תוכן בעל משמעות. זה שהתמונות צולמו בפולין לא מאפשר לך להתעלם מהנושא. (אמנות הפיסול לא ממש פולנית זהו פיסלו של נתן רפופורט כמובן) אתה פשוט עושה אבל לפולין, המדינה שאירחה אותך.

סלסרו

New member
לא התלהבתי

התמונות אינן מעבירות משהו נוסף שלא היינו רואים מעל פני השטח

למעלה