תמונות ממיני-ישראל שקשורות לתחבורה

מצב
הנושא נעול.

שי חלצי

New member

הייתי שם ב-11 ליוני וצילמתי. פתאום מתחשק לי גם להעלות

מבחינת ההדרכה באתר

תמונה ראשונה: מרכזית הכרמל
מבחינת ההדרכה באתר
לרוב אני צריך לריב עם המתכננים של הטיולים לתת לי יותר זמן כי רוב המדריכים מעדיף להדריך חצי שעה ובלחץ שלושת רבעי שעה, ולי לא מספיק גם שעה וחצי לא לכל האתרים. פשוט זה כיף שאני יכול להדריך על פני כל הארץ בטווח הליכה.....

שי חלצי

New member
הנמל היה אכן לא מרשים, אבל כל השאר

חשבתי שזה אמור להראות מרשים
לדעתי זה מאוד עלוב, איזה נמל חיפה זה? איפה העגורנים? המעמיסים? המשאיות? איזה דבר זה?!
בכל הפארק, היה מאוד יפה, ומעל לציפיות שלי. יכול להיות גם שיוסיפו שם דברים כי יש מיצגים לא גמורים בחלק מהמקומות, לא ממש התעמקתי להבין למה הנמל נראה כך.

אוהד11

New member
המיצג של נמל חיפה בשביתה ....

בכל הפארק, היה מאוד יפה, ומעל לציפיות שלי. יכול להיות גם שיוסיפו שם דברים כי יש מיצגים לא גמורים בחלק מהמקומות, לא ממש התעמקתי להבין למה הנמל נראה כך.
המיצג של נמל חיפה בשביתה ....

בנייני תחנת חיפה מזרח

תחנת רכבת חיפה מזרח
בנייני תחנת חיפה מזרח
הדגמים של 'חיפה מזרח' נראים יפים ומדויקים למדי, אבל כדאי להבהיר כמה אי-דיוקים עקרוניים בעניין: 1. המבנה הגדול אינו בניין התחנה עצמו, אלא בניין משרדים ששימש בעבר את הנהלת הרכבת החג'אזית ואחרי זה את הנהלת רכבת המנדט (PR). בניין התחנה עצמו לא מופיע בדגם הזה, וחבל, כי הוא באמת היה יפה ומרשים. 2. האנדרטה נראית יפה מאוד, אבל היא גדולה מדי ביחס לבניין שלידה - במציאות היא בקושי מדגדגת לו את הקומה השנייה. 3. חבל שלא בנו את המסילה בסמוך לבניין (או את הבניין בסמוך למסילה), הרי היא ממש קרובה, וכך גם היה הקשר רכבתי לבניין.

מצב
הנושא נעול.
למעלה