שכחתי לציין מראשתמונות ממוזיאון אגד
ביום שישי האחרון, נסענו יניב הקטן, איל רכניץ, מסוף כרמלית ואני למוזיאון אגד. יניב הקטן הוציא לסיבוב בחניון כמה ליילנדים (ביניהם גם את הג'מבו) וגם את הסקאניה בעלת המרכב הישראלי, לעיניהם המופתעות של המבקרים במוזיאון.
ה"גמל" בנסיעה בחניוןתמונות ממוזיאון אגד
ביום שישי האחרון, נסענו יניב הקטן, איל רכניץ, מסוף כרמלית ואני למוזיאון אגד. יניב הקטן הוציא לסיבוב בחניון כמה ליילנדים (ביניהם גם את הג'מבו) וגם את הסקאניה בעלת המרכב הישראלי, לעיניהם המופתעות של המבקרים במוזיאון.
הג'מבו מבפניםתמונות ממוזיאון אגד
וואיהג'מבו מבפנים
צולם בזמן נסיעה בחניון.
זה נקרא בעברית: "מצילה" !וואיכמה זמן לא ראיתי
את הפעמון שמצלצל במשיכת חוט, כבל או איך שקוראים לזה, מתי יצא האוטובוס האחרון בעל "פעמון כבל" מהשרות?
זה נקרא בעברית: "מצילה" !
יניב הקטן עושה ספונג'ה לג'מבותמונות ממוזיאון אגד
יש משהוא...יניב הקטן עושה ספונג'ה לג'מבו
המכונה הירוקה הרחוקהיש משהוא...
ב"ה שנראה כמו אטובוס בצד שמאל ונראה כאילו הוא VOLVO B7L . אגב בVOLVO יש אותיות ואז את ם הדגם למשל FL זה משאית ו SL זה מכונית וB זה אטובוסים. למישהוא יש מושג אם אני צודק ? או שיש למישהוא תיקון ?
אני לא יודע, אבל...יש משהוא...
ב"ה שנראה כמו אטובוס בצד שמאל ונראה כאילו הוא VOLVO B7L . אגב בVOLVO יש אותיות ואז את ם הדגם למשל FL זה משאית ו SL זה מכונית וB זה אטובוסים. למישהוא יש מושג אם אני צודק ? או שיש למישהוא תיקון ?
ועוד תמונה של הג'מבו בשטיפהתמונות ממוזיאון אגד
המכונות שבתמונהועוד תמונה של הג'מבו בשטיפה
מספר ניידות רויאל טייגר של אגדתמונות ממוזיאון אגד
אני לא בטח שכל הטייגרים האלו כולםמספר ניידות רויאל טייגר של אגד
כולן במצב נסיעה, בתמונה משותפת עם גרר ישן בעל מרכב "זלדה".
האוטובוסים בתמונה הם ר"טייגראני לא בטח שכל הטייגרים האלו כולם
במצב נסיעה משום שזכור לי שחלקם הם מחסנים.
נכוןהאוטובוסים בתמונה הם ר"טייגר
פרוורי עם דלת אחורית כפולה. הם לא שימשו כניידות
תודה על התיקוןהאוטובוסים בתמונה הם ר"טייגר
פרבריים הם לחלוטין לא ! האוטובוסיםהאוטובוסים בתמונה הם ר"טייגר
תודה..השאלה היא איך היית מגדירפרבריים הם לחלוטין לא ! האוטובוסים
שאתה רואה בתמונה - כולם יוצרו בחודש דצמבר 1970, כולם מדגם עירוני מובהק ובשנת 1970 לא דיברו באגד במונחים פרבריים. שים לב היטב: יוצרו בדיוק 699 אוטובוסים כאלה ויש לי את כל מספרי הרישוי, תאריכי היצור, וטבלאות המנועים וכדומה. הדגם מוגדר לחלוטין באגד עירוני וכינויו "אמבטיה". היו גם 47 אוטובוסים מדגם האמבטיה בעלי דלת שלישית כאשר 10 מהם היו בעיר שלי והם 666-290 666-291 666-292 666-293 666-294 666-295 666-296 666-297 666-298 666-299 נא לא להתבלבל עם הסדרה: 690-290 עד 690-299 שהם דגם "דן". הד"ר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.