תמונות מהמשחק Midtown Madness 2

מצב
הנושא נעול.

elians

New member

הנסיעה כמובן בלונדון ... אוטובוס דו קומתי

elians

New member
תמונה 5

תמונה 5
התנגשות ישירה ... היא לא דומה קצת למודו ?

elians

New member
תמונה מספר 8

תמונה מספר 8
יצאתי מרכבת ויצאתי לרחוב למעלה ונכנסתי קצת יותר מדי באוטובוס שלתמימותו נסע עד שהגעתי. שימו לב לווינקרים שלו .. מצב תקלה

elians

New member
תמונה מס' 10 ואחרונה להיום

תמונה מס' 10 ואחרונה להיום
האוטובוס ההרוס + מפת העיר לציין אני נסעתי על משאית...

צחקן

New member
אני עשיתי יותר,

רק תודה ?

ומה על הנזקים שעשיתי לכלי תחבורה ולעיר? אין תגובה?
אני עשיתי יותר,
ב"ה וגם השבתתי את המטרו ב SF. וחוצמזה, זה הביאוס -סיטי של לומנדון או שזו לונדון שהגיע עם המשחק?

elians

New member
לונדון שהגיע עם המשחק...

אני עשיתי יותר,
ב"ה וגם השבתתי את המטרו ב SF. וחוצמזה, זה הביאוס -סיטי של לומנדון או שזו לונדון שהגיע עם המשחק?
לונדון שהגיע עם המשחק...
יש לי לונדון וסאן פרנסיסקו

174M4R

New member
מאיפה אפשר להוריד תוספות?

לא הורדת תוספות?
ומה אפשר לעשות בשביל שלא יהיו את כל הבאגים? בשביל להפחית את הבאגים הורדתי את העננים הצללים והכל... אבל עדיין יש... אז מה אפשר לעשות בשביל שלא יהיו בכלל? וגם אני לא משחק במירוצים... אני שונא אותם.. אני סתם נוסע שם עם הגה שמחובר למחשב... אז אפשר להשתמש בהגה גם למכוניות שמורידים? תודה מראש!

תשמע 174m4r

ומה אפשר לעשות בשביל שלא יהיו את כל הבאגים? בשביל להפחית את הבאגים הורדתי את העננים הצללים והכל... אבל עדיין יש... אז מה אפשר לעשות בשביל שלא יהיו בכלל? וגם אני לא משחק במירוצים... אני שונא אותם.. אני סתם נוסע שם עם הגה שמחובר למחשב... אז אפשר להשתמש בהגה גם למכוניות שמורידים? תודה מראש!
תשמע 174m4r
תקשיב אפשר להוריד תוספות מהאתר :www.sodor.atw.hu/downloads.html אפשר להוריד משם בעיקר אוטובוסים , ובקשר לבאגים אני לא יודע איך אפשר להסיר אותם . ואני חושב שלא תהיה לך שום בעיה לשחק עם ההגה במכוניות שהורדת .

174M4R

New member
תודה וכמה שאלות...

תשמע 174m4r
תקשיב אפשר להוריד תוספות מהאתר :www.sodor.atw.hu/downloads.html אפשר להוריד משם בעיקר אוטובוסים , ובקשר לבאגים אני לא יודע איך אפשר להסיר אותם . ואני חושב שלא תהיה לך שום בעיה לשחק עם ההגה במכוניות שהורדת .
תודה וכמה שאלות...
1.יש שם רק אוטוביסים.. איפה אפשר להוריד מכוניות ? 2.כשמורידים את המכוניות\אוטובוסים, אפשר גם לינהוג בהם? או שזה רק עוד אוטוביסים שנוסעים בכביש? 3.את הבאגים יש לכולם או רק לי?

צחקן

New member
איזה מחשב יש לך? .

תודה וכמה שאלות...
1.יש שם רק אוטוביסים.. איפה אפשר להוריד מכוניות ? 2.כשמורידים את המכוניות\אוטובוסים, אפשר גם לינהוג בהם? או שזה רק עוד אוטוביסים שנוסעים בכביש? 3.את הבאגים יש לכולם או רק לי?
איזה מחשב יש לך? .
ב"ה 1. זה אתר להורדת מכוניות. יש עוד, חפש בגוגול. 2. כן, אפשר לנהוג בהם. 3. אני הורדתי את השמים ואחרי זה עבד זה עבד בסדר. (המחשב שלי הוא פנטיום 3)

מצב
הנושא נעול.
למעלה