נחמה המקסימה..........
מ מוסיקה1 New member 13/11/11 #36 תודה על המחמאה היה לי ממש כיף ואינטימי. נתראה במפגש הבא. או בסדנא הבאה
ב בעיקר פורמת New member 13/11/11 #30 דווקא כשנפרדתי מצעיף-המשאלות שלי?? תמונות מקסימות.. טוב שצילמת ומהפן האישי שלי: תודה תודה על האירוח והתכנון, היה בוקר נעים ורגוע ואני אוהבת קטן ואינטימי עובדה שעדיין לא הספקתי לדבר עם כל מי שרציתי....
דווקא כשנפרדתי מצעיף-המשאלות שלי?? תמונות מקסימות.. טוב שצילמת ומהפן האישי שלי: תודה תודה על האירוח והתכנון, היה בוקר נעים ורגוע ואני אוהבת קטן ואינטימי עובדה שעדיין לא הספקתי לדבר עם כל מי שרציתי....
י יעלולו3 New member 13/11/11 #33 זהו שולי למדתי עלייך דברים חדשים כשאת לוקחת משימה את מתמקדת בה עד הסוף! כל הכבוד על הביצוע היסודי, אלופה . ובזאת אני מסמיכה אותך כצלמת הקבועה של אירועי הפורום
זהו שולי למדתי עלייך דברים חדשים כשאת לוקחת משימה את מתמקדת בה עד הסוף! כל הכבוד על הביצוע היסודי, אלופה . ובזאת אני מסמיכה אותך כצלמת הקבועה של אירועי הפורום
O oolay New member 13/11/11 #34 שולי - תודה!!! יופי של תמונות!!! חוץ מהצחוקים והכיף שבלהכיר - עשית גם עבודה נהדרת בצילומים! הרווחת את הסיבוב באיקאה בכבוד! (-: אני שומרת את התמונות שלך להראות בחווה...
שולי - תודה!!! יופי של תמונות!!! חוץ מהצחוקים והכיף שבלהכיר - עשית גם עבודה נהדרת בצילומים! הרווחת את הסיבוב באיקאה בכבוד! (-: אני שומרת את התמונות שלך להראות בחווה...
S SHOULYHZO1 New member 13/11/11 #35 שמחתי לקחת את תפקיד הצלמת - תודה היה שם המון מה לצלם ויעל את יכולה בכיף להשמור את התמונות