תמונות מבירת הנגב

מצב
הנושא נעול.

NO BULL

New member
תמונות מבירת הנגב

תמונות מבירת הנגב
במסגרת עבודתי נשלחתי עם מצלמה דיגיטלית להסתובב בעיר ניצלתי את ההזדמנות והנה התוצאות

NO BULL

New member
6 ../images/Emo32.gif

6

על גבי שני הבניינים הללו אני הולך להקים שני שלטי חוצות כמובן שצריך להוריד את העצים קודם למי שמכיר קצת את באר שבע זה מול האוניברסיטה על הכביש הראשי

NO BULL

New member
שכחתי את התמונה ../images/Emo32.gif

6

על גבי שני הבניינים הללו אני הולך להקים שני שלטי חוצות כמובן שצריך להוריד את העצים קודם למי שמכיר קצת את באר שבע זה מול האוניברסיטה על הכביש הראשי
שכחתי את התמונה

evgeniy2

New member
שמתי לב ש...

שכחתי את התמונה
שמתי לב ש...
המספר האחורי של האוטובוס הזה הוא מאוטו סוג כמו הצג הקידמי. ממלא נקודות. ובקווים זה לא ככה. חוץ מזה אתמול הגעתי לתחנה מרכזית חדשה בתל אביב, וראיתי שני אוטובוסים כאלה כמו של קווים צבועים בצבע צהוב עם לוגו של מטרודן, שני האוטובוסים האלו יצאו ביחד מהתחנה מרכזית לכיוון דרום. הם היו מזה יפים וחדשים.

omdor

New member
חבל שלא צילמת ../images/Emo10.gif

שמתי לב ש...
המספר האחורי של האוטובוס הזה הוא מאוטו סוג כמו הצג הקידמי. ממלא נקודות. ובקווים זה לא ככה. חוץ מזה אתמול הגעתי לתחנה מרכזית חדשה בתל אביב, וראיתי שני אוטובוסים כאלה כמו של קווים צבועים בצבע צהוב עם לוגו של מטרודן, שני האוטובוסים האלו יצאו ביחד מהתחנה מרכזית לכיוון דרום. הם היו מזה יפים וחדשים.
חבל שלא צילמת

shualex2

New member
מישהו כבר שם לב

חבל שלא צילמת
מישהו כבר שם לב
שהדלת האחורית באוטובוסים הצהובים החדשים של מטרודן עם המרכב של מרכבים הוזזה מעט אחורה לעומת המרכבים הישנים יותר של היספנו?

scooby5

Member
בעבר גם לחלק מהאוטובוסים

שמתי לב ש...
בעבר גם לחלק מהאוטובוסים
של אגד היה שילוט קו מסוג זה, ביניהם המפרקיות הראשונות שהגיעו, והאוטובוסים הדו-קומתיים (אם כי ללא תצוגת היעד מקדימה, אלא שילוט רגיל עם מספר בלבד)

fireman

New member
מדובר במרכבים מחברות שונות

שמתי לב ש...
הצהובים שם של "מרכבים" הכחולים של Hispano אם תשאל אותי, התצוגה המגנטית של ההיספאנו גם מאחורה וגם בצד עדיפה על התצוגה של הצהובות שבשמש קשה לראות בצורה ברורה. אני עובד בימים האחרונים על כתבה בנוגע להשוואה בין ההיספאנו למרכבים.... אני מקווה לסיים אותה בשבוע הקרוב.

scooby5

Member
אכן, בנוגע לאופן

הצהובים שם של "מרכבים" הכחולים של Hispano אם תשאל אותי, התצוגה המגנטית של ההיספאנו גם מאחורה וגם בצד עדיפה על התצוגה של הצהובות שבשמש קשה לראות בצורה ברורה. אני עובד בימים האחרונים על כתבה בנוגע להשוואה בין ההיספאנו למרכבים.... אני מקווה לסיים אותה בשבוע הקרוב.
אכן, בנוגע לאופן
ה"ניראות" של השילוט מרחוק, ההיספאנו עדיף, וגם יפה יותר...

ה דרומי

New member
../images/Emo51.gif על התמונות רק שלה איך בדיוק

6

על התמונות רק שלה איך בדיוק
אתה מתכון "להוריד" את העצים" אישור מקק"ל יש? .

NO BULL

New member
מזלי שהעצים נמצאים בשטח פרטי

על התמונות רק שלה איך בדיוק
אתה מתכון "להוריד" את העצים" אישור מקק"ל יש? .
של התושבים עם זה היה של העירייה אז זה היה בלתי אפשרי שם לב שיש עמוד חשמל צמוד לאחד העצים והוא מונע ממני להוריד את כל העץ במכה, נצטרך לפרק אותו לאט לאט

NO BULL

New member
*אם

של התושבים עם זה היה של העירייה אז זה היה בלתי אפשרי שם לב שיש עמוד חשמל צמוד לאחד העצים והוא מונע ממני להוריד את כל העץ במכה, נצטרך לפרק אותו לאט לאט
*אם

levikon

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

עצים כאלה יפים... לא חבל?

fireman

New member
אתה ביצעת גם את השלט

אתה ביצעת גם את השלט
בכיוון הנגדי של הכביש?

מצב
הנושא נעול.
למעלה