תמונות מאימון קנדו-ג´ודו-איידו

אני ארשה לעצמי להגיב במקום זאב

(ואחרי זה אקבל על הראש מן הסתם): ברור שאין פגם (ואפילו מומלץ) להתנסות באומנויות אחרות מלבד אמנות הלחימה שאתה מגדיר כ"ראשית". אבל בבואך לעשות כן, עליך לשמוא על ענווה ועל ראש פתוח, שני דברים שהאמירה "קצת קנדו" אינה בדיוק מתיישבת עימם.

דבר אחד אני לא הבנתי בכל השרשור

להיות בן שתים עשרה וחצי מתיישב עם זה? כי לדעתי כן, אבל יכול להיות שפס זמן ההסברים להדיוטות והתחילה עונת הברווזים. עונת הארנבים! עונת הברווזים! עונת הארנבים! Shoot!

סייפיי

New member
וואי אני רואה שהספקתם להפוך

למצחיקים בזמן שלא הייתי, כל הודעה שניה שאני קורא, אני מתחיל לצחוק. למרות שזה עדיין לא כמו הפעם הזאת שישבתי על המחשב בספריית בית ספר ואז נפלתי על אחת מההודעות של גינגי עם תמונה של מושיקו סנסיי, התוצאה הייתה השעייה מהספרייה למשך שבוע...

תשובה ל CRANE ותודה למיתר

CRANE: לא עמדת על משמעות המילים שכתבתי. לא היתה לי בעיה עם המניעים של אותו קרטקה. הבעיה היתה עם הגישה שלו - הוא ביקש ממני יחס מיוחד מפני שיש לו חגורה שחורה. הוא ביקש שלא אתן לו להתאמן באיקידו כמו שצריך מהיסודות. הוא רצה לקפוץ ישר אל הטכניקות. ולזה אני לא מסכים. ו... כן בתקופת האימונים הראשונה ולפעמים כבר מהשיחה הראשונה אני מוודא היטב שהמניעים של המתאמן ושהגישה שלו תואמים את הגישה ואת האוירה בדוג´ו שלי. ולמיתר: אכן, גם אני חושב שענווה וראש פתוח (להיות כמו ספל ריק) הם הגישה הנכונה של תלמיד המצטרף אל דוג´ו. ולא רק באמנויות לחימה. תודה לך.

למעלה