תמונות וסיפורים מרוח מדברית בבלוג שלי!!! (מצפה לתגובותיכן שם) והנה הסוואפ שלי שקיבלה חנהל'ה
R rikiarb New member 10/6/10 #1 תמונות וסיפורים מרוח מדברית ../images/Emo239.gif בבלוג שלי!!! (מצפה לתגובותיכן שם) והנה הסוואפ שלי שקיבלה חנהל'ה
תמונות וסיפורים מרוח מדברית ../images/Emo239.gif בבלוג שלי!!! (מצפה לתגובותיכן שם) והנה הסוואפ שלי שקיבלה חנהל'ה
R rikiarb New member 10/6/10 #2 וזו המתנה המדהימה שקיבלתי מאורנה צנועה, יפה ומוכשרת בטירוף!!! שוב תודה אורנה!
R rikiarb New member 10/6/10 #5 וצמידים שהכינו נשים בסדנה שלי כל אחת בחרה גליל שלי והכינה חרוזי מילפיורי וחרוזים מלופפים...
R rikiarb New member 10/6/10 #6 וחמסה נוספת עם משטח הטקסטורה המדהים של ליסה מחכה לכן בבלוג שלי... לילה טוב, ריקי
H hoch New member 10/6/10 #7 ריקי, איזו חריצות ותוצרים יפהפיים. החמסה עם טקסטורת הפרחים הורסת. מקנאה בך שהגעת כבר ליצירה. אני עוד לא הגעתי לסידור השולחן מהרכישות החדשות. כולי תקווה שמחר
ריקי, איזו חריצות ותוצרים יפהפיים. החמסה עם טקסטורת הפרחים הורסת. מקנאה בך שהגעת כבר ליצירה. אני עוד לא הגעתי לסידור השולחן מהרכישות החדשות. כולי תקווה שמחר
O or18 היחיד New member 10/6/10 #8 שרשרת יפה והעמדה של השרשרת עם התווים... יצירתי לא פחות מהיצירה - אהבתי