תמונה שצלמתי בקמ"א ביוני השנה

מצב
הנושא נעול.

elians

New member

נהג הכבאית החליט למצוא חנייה על מדרכה אדום לבן ליד צומת מרכזית ביותר בעיר... והלך לעות את סידוריו , לגבי המים על הכביש, למי שתוהה זה לא מים אלא ביוב שדולף שם דרך קבע ...

O303קובי

New member
אל נא להסיק מסקנות חפוזות

נהג הכבאית החליט למצוא חנייה על מדרכה אדום לבן ליד צומת מרכזית ביותר בעיר... והלך לעות את סידוריו , לגבי המים על הכביש, למי שתוהה זה לא מים אלא ביוב שדולף שם דרך קבע ...
שלום לך אלינס . נכון הרכב שאתה רואה בתמונה זהו "דגון 15" רכב כיבוי אש של העיר קרית מלאכי. לגבי הדליפות אין זה דבר נכון בכלל הרכב אחרי שיפוץ יסודי מלפני שנתיים ומה שאתה רואה זה פשוט אותו כבאי עצר את הרכב ליד הידרנט (ברז מים עירוני) ומילא את המיכל במים וכאשר המיכל מתמלא עד סופו הוא פורק את העודפים וכך זה ניראה. אני במקרה עובד בתחנה זו בתקופה האחרונה וברכב הזה אם יש לך שאלות אשמח לענות ואף לערוך לך ביקור בתחנה ולהראות לך את הרכב ואיך שהוא פורק מים כשהוא מלא. בברכת לילה טוב. קובי

elians

New member
אמרתי שהדליפה זה מביוב מאחורי

שלום לך אלינס . נכון הרכב שאתה רואה בתמונה זהו "דגון 15" רכב כיבוי אש של העיר קרית מלאכי. לגבי הדליפות אין זה דבר נכון בכלל הרכב אחרי שיפוץ יסודי מלפני שנתיים ומה שאתה רואה זה פשוט אותו כבאי עצר את הרכב ליד הידרנט (ברז מים עירוני) ומילא את המיכל במים וכאשר המיכל מתמלא עד סופו הוא פורק את העודפים וכך זה ניראה. אני במקרה עובד בתחנה זו בתקופה האחרונה וברכב הזה אם יש לך שאלות אשמח לענות ואף לערוך לך ביקור בתחנה ולהראות לך את הרכב ואיך שהוא פורק מים כשהוא מלא. בברכת לילה טוב. קובי
אמרתי שהדליפה זה מביוב מאחורי
הכבאית, הכבאים עמדה שם ללא נהג כלל ואני עברתי מכיוון אחוריה לכיון השני ורק אחרי זה הסתבובבתי וצלמתי א התמונה, אשמח לקבל סיור :)

elians

New member
טוב אז אם אתה אומר

טוב אז אם אתה אומר
כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר, ד"א למה שמתקשרים אליכם מקרית מלאכי הקריאה עוברת דרך מוקד מכבי האש באשקלון וככה בינתים בעת שריפה לא נותר לכם ממש מה לעשות.... כאשר אתם מגיעים.

O303קובי

New member
אליאנס בוקר טוב.

טוב אז אם אתה אומר
כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר, ד"א למה שמתקשרים אליכם מקרית מלאכי הקריאה עוברת דרך מוקד מכבי האש באשקלון וככה בינתים בעת שריפה לא נותר לכם ממש מה לעשות.... כאשר אתם מגיעים.
אליאנס בוקר טוב.
אני מצטער על אי ההבנה שנוצרה. ונכון כאשר אנו יוצאים מהתחנה לארוע אז קו הטלפון עובר לתחנת אשקלון, כעקרון אם תצלצל מטלפון סולולארי הקריאה תתקבל באשקלון וזה כמובן תלוי מהיכן אתה מתקשר. לגבי זמני תגובה לשרפות מרגע קבלת קריאה אנו יוצאים באופן מיידי למקום הארוע מכיוון שלא תמיד ידוע לנו אם יש נפגעים במקום לכן אנו לא לוקחים סיכונים. אל נשכח שמדובר במשאיות ולא ברכבים קלים לכן קצת לוקח זמן עד שאנחנו מגיעים למקום. אם ברצונך לשאול עוד שאלות היום אני מאבטח את כוכב נולד בקרית מלאכי ואשמח להפגש איתך ולענות לשאלותיך. בברכת יום טוב . קובי

elians

New member
אוקיי אין בעייה חפיף

אליאנס בוקר טוב.
אני מצטער על אי ההבנה שנוצרה. ונכון כאשר אנו יוצאים מהתחנה לארוע אז קו הטלפון עובר לתחנת אשקלון, כעקרון אם תצלצל מטלפון סולולארי הקריאה תתקבל באשקלון וזה כמובן תלוי מהיכן אתה מתקשר. לגבי זמני תגובה לשרפות מרגע קבלת קריאה אנו יוצאים באופן מיידי למקום הארוע מכיוון שלא תמיד ידוע לנו אם יש נפגעים במקום לכן אנו לא לוקחים סיכונים. אל נשכח שמדובר במשאיות ולא ברכבים קלים לכן קצת לוקח זמן עד שאנחנו מגיעים למקום. אם ברצונך לשאול עוד שאלות היום אני מאבטח את כוכב נולד בקרית מלאכי ואשמח להפגש איתך ולענות לשאלותיך. בברכת יום טוב . קובי
אוקיי אין בעייה חפיף
לגבי הקריאה מסלולרי , אכן התקשרתי מסלולרי לדיווח על שריפה, והאמת לקח 10 דקות עד שהאמינו לי בכלל והתחילו לשאול אותי שאלות דימפגרות כמו .. אתה בטוח שזאת שריפה ? אתה רואה עשן ? מה המרחק בינך לבין השריפה וכו' ואחרי החקירה המאסיבית חשבתי שזה נגמר ואז חזרו אלי והמוקדנית שואלת השריפה מתחילה להיות גדולה או מתחילה לדעוך כבר התחלתי לצחוק .. זה נראה כאילו מחכים שהשריפה תרד לבד ... לגבי הערב בכוכב נולד, אתמול הכבאית עמדה בחניית המועצה מאחורה אבל לא ראיתי לידה אנשים.. אולי היום אראה אותך... יום מעולה ואחלה של משמרת היום בערב

elians

New member
באתי הלילה למתחם

אליאנס בוקר טוב.
באתי הלילה למתחם
אבל מסתבר שכבר עזבת את המקום ב10?
חוץ מזה היו 2 שרפות ספיישל פור יו .. למה לא כיבית?

O303קובי

New member
מה קורה

באתי הלילה למתחם
אבל מסתבר שכבר עזבת את המקום ב10?
חוץ מזה היו 2 שרפות ספיישל פור יו .. למה לא כיבית?
מה קורה
כן עזבנו מוקדם יצאנו לשרפה בכלל היה לנו היום יום מטורף לחלוטין ראית את השרפה ליד מד"א בפח בסוף מדברר שהציתו את זה בכוונה בגלל ריח לא נעים שיצא מהפח וגם סירבו שנכבה את זה כנראה אנשים אוהבים ריח של זבל מעושן. בקיצור מחר אני עוובד צהרים באשדוד שם יש יותר כלים מענינים אז אם אתה יכול תקפוץ. אני היה בתחנה עד 23:00 לילה טוב קובי

elians

New member
השריפה בתמונה מקודם הייתה מאחורי

מה קורה
כן עזבנו מוקדם יצאנו לשרפה בכלל היה לנו היום יום מטורף לחלוטין ראית את השרפה ליד מד"א בפח בסוף מדברר שהציתו את זה בכוונה בגלל ריח לא נעים שיצא מהפח וגם סירבו שנכבה את זה כנראה אנשים אוהבים ריח של זבל מעושן. בקיצור מחר אני עוובד צהרים באשדוד שם יש יותר כלים מענינים אז אם אתה יכול תקפוץ. אני היה בתחנה עד 23:00 לילה טוב קובי
השריפה בתמונה מקודם הייתה מאחורי
המרכז הישן , תפסנו את הילדים [בני 10 12] שהציתו את הפחים ככל הנראה גם ליד מד"א... ד"א כמעט ותפסתי את הרכב כיבוי הגדול בערך בשעה 12 בנסיעה מהירה...

elians

New member
ולגבי מחר ..

מה קורה
ולגבי מחר ..
אני צריך לנסוע לאשקלוןם להרשם ללימודים, אז.. בהזדמנות אחרת אשמח לבוא ולקבל סיור במתחם שלך :)

O303קובי

New member
סבבה מה הם יצאו לעבוד בלילה

ולגבי מחר ..
אני צריך לנסוע לאשקלוןם להרשם ללימודים, אז.. בהזדמנות אחרת אשמח לבוא ולקבל סיור במתחם שלך :)
סבבה מה הם יצאו לעבוד בלילה
איזה מזל שסיימתי את המשמרת בשעה 11 לילה טוב ידידי קובי

מצב
הנושא נעול.
למעלה