תמונה של קטר 113 בתל אביב מרכז

מצב
הנושא נעול.

mishmish

New member

תמונה שצילמתי אחרי שחזרתי הביתה מהמפגש המהנה מאוד עם חברי הפורום.

ארזS

New member
תפיסה טובה מישאל

תפיסה טובה מישאל
ובהחלט לא יפה שזה כבר בעמוד 2 אחרי כמה שעות... אבל ככה זה בפורום ההיפראקטיבי הזה
אז סידרתי לך ה ק פ צ ה

mishmish

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על המחמאות תפסתי עוד כמה שלו..בהזדמנות אני יעלה אותם. בנתיים אני יעלה תמונה שצילמתי במוזיאון ויצאה די טוב לדעתי.

אופס... הקטר של אביתר../images/Emo9.gif

תודה רבה על המחמאות תפסתי עוד כמה שלו..בהזדמנות אני יעלה אותם. בנתיים אני יעלה תמונה שצילמתי במוזיאון ויצאה די טוב לדעתי.
אופס... הקטר של אביתר

מה הצילום הזה? זה נראה כאילו שותים לחיים לכבוד משהו

A r i e T

New member
תמונה מבלבלת

כן הם שותים לכבוד פתיחת הקו
בין תחנת הכוח באשקלון לנמל אשדוד. לא פעיל כבר כיום-איזה ביזבוז!!
תמונה מבלבלת
זה נראה כאילו קטר 612 היה צבוע פעם בכחול בחלק התחתון. אני הסתכלתי בתמונה הזאת טוב טוב מקרוב וראיתי שאז כמו היום הוא היה צבוע בירוק בהיר. התמונה הזאת מטעה.

mishmish

New member
תמונה נוספת

תמונה נוספת
גם זו תמונה שצילמתי במוזיאון אם אתם לא מזהים,אז מדובר בתחנת הרצליה הישנה לפני השיפוצים שעוד עשו בו והגשר שהוסיפו יותר מאוחר,התמונה לפי דעתי היא מ92 או 93 לפי הצבע של הקרונות...

אורי404

New member
וואו!!!

תמונה נוספת
גם זו תמונה שצילמתי במוזיאון אם אתם לא מזהים,אז מדובר בתחנת הרצליה הישנה לפני השיפוצים שעוד עשו בו והגשר שהוסיפו יותר מאוחר,התמונה לפי דעתי היא מ92 או 93 לפי הצבע של הקרונות...
וואו!!!
איזה יופי זה כל הירוק הזה, כמו שאר התמונות, שהעלית.

A r i e T

New member
תראו את זה :-*

תמונה נוספת
תראו את זה :-*
אתם יודעים למה חלק מהקרונות ברכבת הזאת לבנים וחלק חומים? מפני שקרון שהיה צבוע לבן היה למקומות שמורים בלבד. כן, פעם היו 3-4 קרונות למקומות שמורים ברכבת אחת, בימים שעם ישראל עוד לא ידע שיש לו רכבת.

mishmish

New member
האם הקרון הזה נראה לכם מוכר?

למי שהיה בפגישה של הפורום במוזיאון אז זה הקרון שבו היינו צריכים לראות את הסרט ולבסוף לא ראינו כי היה תקלה כלשהי במקרן. פה בתמונה הוא עדיין פעיל ומלא בנוסעים.

וואלה, נכון. למזלי לא יצא לי

למי שהיה בפגישה של הפורום במוזיאון אז זה הקרון שבו היינו צריכים לראות את הסרט ולבסוף לא ראינו כי היה תקלה כלשהי במקרן. פה בתמונה הוא עדיין פעיל ומלא בנוסעים.
לנסוע בו, הוא נוראי - קרון בלי מזגן עם חלונות סגורים וקצת רפפות למעלה. לא פלא שהוא לא הצליח.

omersi

New member
לי דווקא כן יצא לנסוע בו

לנסוע בו, הוא נוראי - קרון בלי מזגן עם חלונות סגורים וקצת רפפות למעלה. לא פלא שהוא לא הצליח.
לי דווקא כן יצא לנסוע בו
סיוט שחבל על הזמן. אבל - שמו אותו אחרון ומשום כך היה בו מקום לשבת... אליה וקוץ בה....

A r i e T

New member
אתה בטוח

אתה בטוח
הקרון שישבנו בו במוזיאון הוא 688, אבל היו 8 קרונות כאלה ברכבת ישראל, מספרים 681 עד 688. בנו אותם ב1970 עבור הרכבת הבריטית ורק ב1977 הם הגיעו לישראל.

mishmish

New member
עשה לי חשק להעלות עוד תמונות |מאוהב

עשה לי חשק להעלות עוד תמונות |מאוהב
תמונה של ישן מול חדש -אפשר להגיד קטר 126 מוביל רכבת משא בין רכבות דו קומתיות צולם מתוך רחבת המוזיאון.

mishmish

New member
;מתי נזכה לראות את ההודעה הזו שוב??

הודעה של רכבת ישראל שמודיעה על פתיחת שירות חדש ומשודרג של קו תל אביב ירושלים משנת 91. העצירה של הרכבת הזו בירושלים היתה בתחנת החאן ז"ל.

נקווה שבמהרה בימינו - אמן

הודעה של רכבת ישראל שמודיעה על פתיחת שירות חדש ומשודרג של קו תל אביב ירושלים משנת 91. העצירה של הרכבת הזו בירושלים היתה בתחנת החאן ז"ל.
נקווה שבמהרה בימינו - אמן
מישמיש, האם אתה הספקת לנסוע בקו הזה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה