תמונה של נידרופלור

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
תמונה של נידרופלור

תמונה של נידרופלור
יש למישהו תמונה גדולה של נידלופלור של אגד ודן ? אבל תמונה באמת יפה וברורה. תודה רבה. מכווה שהקבל את שני התמונות.

evgeniy2

New member
ועוד בקשה

תמונה של נידרופלור
יש למישהו תמונה גדולה של נידלופלור של אגד ודן ? אבל תמונה באמת יפה וברורה. תודה רבה. מכווה שהקבל את שני התמונות.
ועוד בקשה
אני צריך גם את שני הנידרפלורים המפרקיות החדשות של דן ואגד בבקשה זה דחוףףף.. וגם של האוטובוס הארוך הזה שבתמונה אבל בתמונה יותר גדולה.. ומתי המפרקיות החדשות יצאו כבר ?

evgeniy2

New member
מישהו ??

ועוד בקשה
אני צריך גם את שני הנידרפלורים המפרקיות החדשות של דן ואגד בבקשה זה דחוףףף.. וגם של האוטובוס הארוך הזה שבתמונה אבל בתמונה יותר גדולה.. ומתי המפרקיות החדשות יצאו כבר ?
מישהו ??
מישהו ??

צחקן

New member
המיפרקיות החדשות

ועוד בקשה
המיפרקיות החדשות
ב"ה הן בהרכבה. אם מישהוא מוכן לארגן סיור ב"הארגז" או מרכבים בחופש - אני מוכן.

ארזS

New member
תסתכל בבקשה בגלריות של הפורום

תמונה של נידרופלור
תסתכל בבקשה בגלריות של הפורום
אני חושב שיש שם כמה תמונות שאולי ישמחו את לבך.

ארזS

New member
זה ממש לא נכון

ראיתי שם...
ראיתי שם... ואין ממש תמונות יש רק של אוטובוסים הישנים.
זה ממש לא נכון
תבדוק שוב. יש כמה עמודים בכל גלריה (המספרים שלהם למטה). עכשיו בדקתי ובגלריה של אוטובוסי דן יש גם כמה נידרפלורים.

צחקן

New member
קבל- מהארכיון שלי.

תמונה של נידרופלור
קבל- מהארכיון שלי.
ב"ה צילום : יצחק ל.

0415

New member
תמונות של מיפרקית נידרפלור חדשה

תמונה של נידרופלור
תמונות של מיפרקית נידרפלור חדשה
התמונות הועלו כבר בעבר על ידיי משתמשים אחרים שלא זכור לי שמם אבל בכל זאת זאת המיפרקית החדשה של דן שלפי מה שהבנתי הם בהרכבה

0415

New member
ואחרונה

תמונה של נידרופלור
ואחרונה
למרות שיש עוד תמונות כאלה אבל לא אצלי מקווה שזה עוזר לך

0415

New member
זה צולם בחניון צ.ד של דן לפניי כמה

מדהים! היכן צולם?
חודשים לא אני צלמתי את זה אבל מגיע הכבוד למי שצילם ואם אתה קורא את מי שאני תזדהה כי מגיע לך הכבוד!!!!

mister K

New member
תמונות המפרקית הנסיונית

חודשים לא אני צלמתי את זה אבל מגיע הכבוד למי שצילם ואם אתה קורא את מי שאני תזדהה כי מגיע לך הכבוד!!!!
תמונות המפרקית הנסיונית
התמונות האלה צולמו בחניון צ.ד ע"י אנדי (מסוף כרמלית). המפרקית שבתמונה הייתה מושאלת מגרמניה והוחזרה לשם לאחר זמן מה. גם באגד יש מפרקית נידרפלור נסיונית, מספרה 87-266-01 והיא נוסעת על קו 31 בירושלים. תמונות שלה שצילם אביתר הועלו לפורום והן נמצאות בארכיון.

תודה. אני הצלם. כל התמונות בארכיון

תמונות המפרקית הנסיונית
התמונות האלה צולמו בחניון צ.ד ע"י אנדי (מסוף כרמלית). המפרקית שבתמונה הייתה מושאלת מגרמניה והוחזרה לשם לאחר זמן מה. גם באגד יש מפרקית נידרפלור נסיונית, מספרה 87-266-01 והיא נוסעת על קו 31 בירושלים. תמונות שלה שצילם אביתר הועלו לפורום והן נמצאות בארכיון.
תודה. אני הצלם. כל התמונות בארכיון
התמונות צולמו בחודש יוני שנה שעברה (06.2003).

מצב
הנושא נעול.
למעלה