ועוד בקשהתמונה של נידרופלור
יש למישהו תמונה גדולה של נידלופלור של אגד ודן ? אבל תמונה באמת יפה וברורה. תודה רבה. מכווה שהקבל את שני התמונות.
מישהו ??ועוד בקשה
אני צריך גם את שני הנידרפלורים המפרקיות החדשות של דן ואגד בבקשה זה דחוףףף.. וגם של האוטובוס הארוך הזה שבתמונה אבל בתמונה יותר גדולה.. ומתי המפרקיות החדשות יצאו כבר ?
המיפרקיות החדשותועוד בקשה
אני צריך גם את שני הנידרפלורים המפרקיות החדשות של דן ואגד בבקשה זה דחוףףף.. וגם של האוטובוס הארוך הזה שבתמונה אבל בתמונה יותר גדולה.. ומתי המפרקיות החדשות יצאו כבר ?
תסתכל בבקשה בגלריות של הפורוםתמונה של נידרופלור
יש למישהו תמונה גדולה של נידלופלור של אגד ודן ? אבל תמונה באמת יפה וברורה. תודה רבה. מכווה שהקבל את שני התמונות.
ראיתי שם...תסתכל בבקשה בגלריות של הפורום
אני חושב שיש שם כמה תמונות שאולי ישמחו את לבך.
זה ממש לא נכוןראיתי שם...
ראיתי שם... ואין ממש תמונות יש רק של אוטובוסים הישנים.
קבל- מהארכיון שלי.תמונה של נידרופלור
עוד..קבל- מהארכיון שלי.
ב"ה צילום : יצחק ל.
ומה עם אגד ?עוד..
אם אפשר תמונה יותר גדולה.
תמונות של מיפרקית נידרפלור חדשהתמונה של נידרופלור
תמונה שניהתמונה של נידרופלור
רביעיתתמונה של נידרופלור
שלישיתתמונה של נידרופלור
ואחרונהתמונה של נידרופלור
מדהים! היכן צולם?ואחרונה
למרות שיש עוד תמונות כאלה אבל לא אצלי מקווה שזה עוזר לך
זה צולם בחניון צ.ד של דן לפניי כמהמדהים! היכן צולם?
תמונות המפרקית הנסיוניתזה צולם בחניון צ.ד של דן לפניי כמה
חודשים לא אני צלמתי את זה אבל מגיע הכבוד למי שצילם ואם אתה קורא את מי שאני תזדהה כי מגיע לך הכבוד!!!!
תודה. אני הצלם. כל התמונות בארכיוןתמונות המפרקית הנסיונית
התמונות האלה צולמו בחניון צ.ד ע"י אנדי (מסוף כרמלית). המפרקית שבתמונה הייתה מושאלת מגרמניה והוחזרה לשם לאחר זמן מה. גם באגד יש מפרקית נידרפלור נסיונית, מספרה 87-266-01 והיא נוסעת על קו 31 בירושלים. תמונות שלה שצילם אביתר הועלו לפורום והן נמצאות בארכיון.
תודהתודה. אני הצלם. כל התמונות בארכיון
התמונות צולמו בחודש יוני שנה שעברה (06.2003).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.