תמונה שלי בבקסייד פליפ... הנה
C CKYbeer7 New member 27/4/04 #2 יההההההה סטייל, גובה התרגיל, סביבת הביצוע: קיבלת בכולם 10 מתוך 10. אתה אבי לוזיה של הדור הבא בישראל, העם גאה בך....ולתפארת מדינת ישראל!!!! רק שים שוב תתמונה של הוריאל פליפ.
יההההההה סטייל, גובה התרגיל, סביבת הביצוע: קיבלת בכולם 10 מתוך 10. אתה אבי לוזיה של הדור הבא בישראל, העם גאה בך....ולתפארת מדינת ישראל!!!! רק שים שוב תתמונה של הוריאל פליפ.
M msn1 New member 27/4/04 #5 יהההההההההההההההההההה סטייל וואי ואני חשבתי שהתמונה של אליק פלים בקסייד 5-0 תיהיה התמונה הכי טובה החודש כנראה שטעיתי....
יהההההההההההההההההההה סטייל וואי ואני חשבתי שהתמונה של אליק פלים בקסייד 5-0 תיהיה התמונה הכי טובה החודש כנראה שטעיתי....
C CKYbeer7 New member 27/4/04 #12 סקרררררר מה יותר יפה הבקסייד פליפ שלו או הוריאל פליפ....אני אומר הוריאל פליפ.....ממש יפה, תמשיך ככה גל בן משה...
סקרררררר מה יותר יפה הבקסייד פליפ שלו או הוריאל פליפ....אני אומר הוריאל פליפ.....ממש יפה, תמשיך ככה גל בן משה...
S sssddd2 New member 27/4/04 #18 יש לי שאלה חשובה אתם רציניים בקשר לזה שזה יפה? כי לדעתי זה תמונה ממש ממש חרא בלי לפגוע במי שעשה ת'תמונה, זה צילום ממש מגעיל , הבקסייד פליפ גם אבל יותר טוב מהוריאל!
יש לי שאלה חשובה אתם רציניים בקשר לזה שזה יפה? כי לדעתי זה תמונה ממש ממש חרא בלי לפגוע במי שעשה ת'תמונה, זה צילום ממש מגעיל , הבקסייד פליפ גם אבל יותר טוב מהוריאל!
ה הסקרן New member 27/4/04 #16 בטח ההתעוררות לעולם האמיתי תהיה לך ממש כואבת אני מקווה שתיפול על משהו רך
H Hell ad New member 28/4/04 #21 תגיד, בן כמה אתה? סלח לי על העצלנות להביט בכרטיס\לבדוק בהודעות אחרות