תמונה מקטלוג אופנה

Dardasatla18

New member
תמונה מקטלוג אופנה

אוקי..... אז לאחר 4 שנים בפורום התחביב הופך למקצוע.. ולכן אם זה יש דבר שנקרא זכויות יוצרים. נתבקשתי לשים לוגו בבקשה... תנסו להתעלם.

הייתי מצפה לתאורת מילוי איכותית יותר

הגוונים מאוד אפרוריים, האופק עקום והקונטרסט נמוך מדי לא אהבתי

song4u

New member
למה קטנוניות???

אתה בעצמך כתבת : התחביב הופך למקצוע כמקצוען, ראוי שתדאג לקו אופק ישר, לתאורה כמו שצריך וכד'... האמת, לא נראה יותר מצילום חובבני של החברה ...

azaria

New member
תיסלם על ההשתדרגות!

הצמונה קצת מוזרה לי. גם המבט שלה כמעט אל המצלמה, אבל בכל זאת לא. גם הים והגלים, מטושטים כנראה כדי למקד את תשומת הלב בדוגמנית (ובבגדים שהיא מדגמנת), אבל הם לא מטושטשים מספיק. אני מוצא את עצמי כל הזמן נמשך לנסות להתפקס על הגלים, וכך דווקא מתרחק מן הבגדים והדוגמנית... וגם הדברים הקטנוניים שכבר אמרו לך. אופק, תאורה, וכו. אבל מאלה כבר הורשמת והוחמאת, אז אין טעם לחזור על זה. צ'מע. אם אתה רוצה להיות מקצוען - אל תזלזל בביקורת. שמע מה שיש לכל אחד להגיד. ואח"כ אתה היחיד שיכול להחליט מה מכל זה לקחת ולהפנים.

Dardasatla18

New member
אוקי חברה

שמעתי את התגובות והביקורת שכן היא באמת בונה... מצטער על האגו טריפ שהיה לי.. אני פשוט אוהב מאוד את העמדה של התמונה .. האובייקט ביחס לפריימ וגם אני אוהב את התאורה. אשמח לדעת למה זקוק פה עוד אור מילוי וכן אני כנראה צריך להתבגר קצת חח.. אשמח אם מנהל הפורום ימחק את השרשור ואת התקרית הזו.

z2s3

New member
קודם כל מגיע לך מברוק גדול !../images/Emo24.gif

עוד חבר פורום שמתקדם , ומצליח ! כל הכבוד !
זאת ללא קשר לתמונה , וכך צריך לקבל אותך פה !

Dardasatla18

New member
תודה רבה.. חברה אני לא אוהב להשתמש אבל תיקנתי

בשביל לימוד נטו סטיות אופק קצת בפוטושופ .. תגידו אם זה יותר מתקרב למה שציפיתם.. (התיקון נעשה על תמונה ברזולוציה נמוכה מדיי לפרסום).. אולי עכשיו זה יותר נעים ומושך לעין מה דעתכם

נרקוזה

New member
כנראה שהטיפ היה במקום

בהתחלה חשבתי "נכון, באמת פגם טכני קטן אבל לא נורא משנה בתמונה הזו", בדיעבד זה משפר את התמונה בצורה ניכרת. עשית משהו בצבעים\LEVELS גם ?

keynant

New member
מאחר והתיקון שנעשה...

לא נעשה ע"י סיבוב התמונה אלא סיבוב האופק בצורה מלאכותית, אני מניח שיש לך יותר מ"קצת רקע" בפוטושופ. אני אישית חושב שכדאי להוריד טיפה את האופק - אם ע"י פוטושופ או בצילום הבא. אמנם האופק בערך עוקב אחרי חוק השלישים, אני חושב שהיה יותר מתאים לו להמצא מתחת למשולש שנוצר ע"י יד ימין של הבחורה, או לכל היותר במרכזו. בגדול אהבתי את התמונה - לפחות את הצד הטכני שבה. החשיפה והצבעים טובים, לפחות אחרי התיקון. אני מסכים עם יניב מקרה הזה, תאורת מילוי יותר טובה היתה עושה פלאים. לגבי הצד האופנתי/אמנותי, אני עדיין מסכים עם הרבה ממה שנאמר ע"י קודמיי, ואני לא מוצא הרבה ייחוד בתמונה. יותר מזה, וזאת עיקר הביקורת אני מניח אם מדובר בצילום אופנה - אין כאן שום משיכה או התרכזות בשום פרט בדוגמנית - לא השיער, לא הבגדים. ואם לא אלה, אז מה התמונה מפרסמת? יותר מזה. למיטב ידיעתי (והיא לא כזו טובה, אני הראשון שיגיד), בקטלוגי אופנה בדר"כ יש התרכזות במיתוג קו מסויים, אופי מסויים שמתאים לבגדים. עכשיו, אני לא צלם אופנה ובטח שלא מעצב או מבין גדול, אבל הסט שבחרת לדעתי לא מתאים עם אופי הבגדים והדוגמנית - וזאת ע"פ תמונה בודדת, ולא שאר הקטלוג - שיכול להיות מכניס את התמונה הזו בתוך סט שלם, ובכך "משלים" את המיתוג. לדעתי, בצילומי דוגמנות יש צורך לשים לב לרקע בצורה מיוחדת, כי הוא צריך "לדבר" עם הבגד והדוגמנית, ולא סתם להיות יפה. לדעתי, בזה התמונה הזאת נופלת יותר מבכל קטגוריה אחרת.

azaria

New member
סיבוב התמונה אני מבין. מה זה סיבוב האופק?

ואיך זה שונה? האם הכוונה שכל התמונה נשארת כמו שהייתה, ורק את האופק מסובבים? איך אפשר לעשות דבר כזה? הרי נוצרים "חורים" במקומות שבהם היה משהו אבל הוא כבר הסתובב משם. אז פשוט ממלאים את החורים האלה בדברים דומים? איך עושים דבר כזה מבלי לפגוע במרקם, ברצף, וכו? ואיך חותכים את הרקע (האופק) מן התמונה בצורה כל כך מדוייקת מסביב לדברים שאמורים להישאר קבועים? מה עם חלקים "קטנים ומעצבנים" כמו שערות, ענפים של עץ, וכו - שהם קבועים אבל עם חורים ומפרצונים שדרכם רואים את הרקע. איך גוזרים דבר כזה?

borntojump

New member
במקרה הזה, ממש לא

חיבור ברור בין שני משטחים חלקים ומטושטשים? בהחלט לא קריעת X*X

נרקוזה

New member
אהההה.... shiver me timbers

כתבתי כתבתי פירטתי.. נמחק לי גררר... בקצרה (מאחר ואין לי את סבלנות של קדוש) זה תלוי באתגר עצמו. כל עוד זה מורכב מפיקסלים סביר להניח שאפשר, שאלה של רמת קושי ואתגר..

keynant

New member
אם פותח השרשור יאשר...

אני אוכל להראות כמה לתמונה הזו עריכה מהסוג הזה היא אפשרית ואפילו קלה. אפילו עריכה מהסוג שאני הצעתי, קרי הורדת הים בכמה סנטימטרים.

למעלה