מאחר והתיקון שנעשה...
לא נעשה ע"י סיבוב התמונה אלא סיבוב האופק בצורה מלאכותית, אני מניח שיש לך יותר מ"קצת רקע" בפוטושופ. אני אישית חושב שכדאי להוריד טיפה את האופק - אם ע"י פוטושופ או בצילום הבא. אמנם האופק בערך עוקב אחרי חוק השלישים, אני חושב שהיה יותר מתאים לו להמצא מתחת למשולש שנוצר ע"י יד ימין של הבחורה, או לכל היותר במרכזו. בגדול אהבתי את התמונה - לפחות את הצד הטכני שבה. החשיפה והצבעים טובים, לפחות אחרי התיקון. אני מסכים עם יניב מקרה הזה, תאורת מילוי יותר טובה היתה עושה פלאים. לגבי הצד האופנתי/אמנותי, אני עדיין מסכים עם הרבה ממה שנאמר ע"י קודמיי, ואני לא מוצא הרבה ייחוד בתמונה. יותר מזה, וזאת עיקר הביקורת אני מניח אם מדובר בצילום אופנה - אין כאן שום משיכה או התרכזות בשום פרט בדוגמנית - לא השיער, לא הבגדים. ואם לא אלה, אז מה התמונה מפרסמת? יותר מזה. למיטב ידיעתי (והיא לא כזו טובה, אני הראשון שיגיד), בקטלוגי אופנה בדר"כ יש התרכזות במיתוג קו מסויים, אופי מסויים שמתאים לבגדים. עכשיו, אני לא צלם אופנה ובטח שלא מעצב או מבין גדול, אבל הסט שבחרת לדעתי לא מתאים עם אופי הבגדים והדוגמנית - וזאת ע"פ תמונה בודדת, ולא שאר הקטלוג - שיכול להיות מכניס את התמונה הזו בתוך סט שלם, ובכך "משלים" את המיתוג. לדעתי, בצילומי דוגמנות יש צורך לשים לב לרקע בצורה מיוחדת, כי הוא צריך "לדבר" עם הבגד והדוגמנית, ולא סתם להיות יפה. לדעתי, בזה התמונה הזאת נופלת יותר מבכל קטגוריה אחרת.