אמאל'ה.. מה קרה לה ???????תמונה מיום שישי ששחכתי להעלות
צילמתי אותה בחניון בן גוריון. זוהי מפרקית 417, אני הבנתי מהחבר אלירן חדרייה שהתדרדרה עליה משאית או משהו כזה. אם הוא יוכל להרחיב אני מאוד יודה לו.
כל מה שידוע לי רשום בהודעה....אמאל'ה.. מה קרה לה ???????
איזה פחד, אני מקווה שלא היותמונה מיום שישי ששחכתי להעלות
צילמתי אותה בחניון בן גוריון. זוהי מפרקית 417, אני הבנתי מהחבר אלירן חדרייה שהתדרדרה עליה משאית או משהו כזה. אם הוא יוכל להרחיב אני מאוד יודה לו.
אכןתמונה מיום שישי ששחכתי להעלות
|גולגאכן
לפני כמה שבועות בחניון בתים חנתה המשאית של הדלק בחניון של דן נהגה האחראי שכח למשוך את המקסי ואז היא הדרדרה הישר לתוך המפרקית 306 היה שם נזק רציני וכמו שאתם רואים הוא עדיים לא טופל וכנראה היא הולכת להשבתה לפי איך שזה נראה
בתמונה זו 417אז 306 או 417 או שתיהן ?
זו היתה 314 של קו 18בתמונה זו 417
תעשה 1+1.......... כנראה שהיה בלבול... בכל זאת אני יבדוק את הדבר פעם שנייה
אנדי צודק!,אתכם הסליחה.זו היתה 314 של קו 18
306 ו-417 שייכות לקו 25.
התכוונתי שבתמונה זה 314תיקון:
מדובר על 306
נצל"ש-התכוונתי שבתמונה זה 314
יכול להיות שהמיכלית באמת התדרדרה על 306, אבל מה קרה ל-314?
כנ"ל בקניין מול הים כאשר הפניםנצל"ש-
חזרתי מאילת ממש לפני חצי שעה. את האמת, למרות כל הציפיות(ולמרות שזו חופשה ממש קצרה)-לא היה משהו,אבל עדיין היה נחמד. מבחינת תח"צ לא היה מעניין, אבל שהייתי באילת, הלכתי לאיזור של החוף הצפוני ואז הלכתי לאיזור מלון "מרידיאן אילת", וזה ממש בנתיב של המטוסים שמגיעים לנחיתה. פשוט לא יאומן בכמה מרחק קטן הם עוברים מעל המלון. לא אתפלא אם יקחו סולם ארוך מהגג שמה ויצליחו לגעת במטוס עובר. וזה סה"כ מבנה של 7 קומות.. המטוסים שבעיקר ראיתי הם כמובן הדאש 7 וה 72ATR של ישראייר וארקיע. לא נורא, אני טס לשם שוב בעוד שלושה שבועות.. בכל מקרה, בקשר לאותו שירשור, אני נסעתי במפרקית 417 לפני 5 ימים בערך. לכן לא הבנתי מדוע היא הוזכרה כאן..
כנ"ל בקניין מול הים כאשר הפנים
מופנות לכיון שדה התעופה ד.אמה שמו של שדה התעופה באילת ? שדה תעופה ע"י מי?.
נמל התעופה אילת נקרא ע"ש י. הויזמןכנ"ל בקניין מול הים כאשר הפנים
מופנות לכיון שדה התעופה ד.אמה שמו של שדה התעופה באילת ? שדה תעופה ע"י מי?.
נמל התעופה אילת נקרא ע"ש י. הויזמן
ש"ת חיפה ע"ש י. מיכאלי השדה בראש פינה נקרא מחניים וגם ע"ש י. בן יעקב. אין לי מושג מיהם האישים האלה.
אז אחרי כל המספרים עשו סדר במספריםהתכוונתי שבתמונה זה 314
יכול להיות שהמיכלית באמת התדרדרה על 306, אבל מה קרה ל-314?
אבא שלי אמר לי שהיה איזה תאונהתמונה מיום שישי ששחכתי להעלות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.