תמונה מיום שישי ששחכתי להעלות

מצב
הנושא נעול.

צילמתי אותה בחניון בן גוריון. זוהי מפרקית 417, אני הבנתי מהחבר אלירן חדרייה שהתדרדרה עליה משאית או משהו כזה. אם הוא יוכל להרחיב אני מאוד יודה לו.

evgeniy2

New member
אמאל'ה.. מה קרה לה ???????

צילמתי אותה בחניון בן גוריון. זוהי מפרקית 417, אני הבנתי מהחבר אלירן חדרייה שהתדרדרה עליה משאית או משהו כזה. אם הוא יוכל להרחיב אני מאוד יודה לו.
אמאל'ה.. מה קרה לה ???????

איזה פחד, אני מקווה שלא היו

איזה פחד, אני מקווה שלא היו
פגיעות בנפש

9108701

New member
אכן

אכן
לפני כמה שבועות בחניון בתים חנתה המשאית של הדלק בחניון של דן נהגה האחראי שכח למשוך את המקסי ואז היא הדרדרה הישר לתוך המפרקית 306 היה שם נזק רציני וכמו שאתם רואים הוא עדיים לא טופל וכנראה היא הולכת להשבתה לפי איך שזה נראה

צחקן

New member
|גולג../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo128.gif

אכן
לפני כמה שבועות בחניון בתים חנתה המשאית של הדלק בחניון של דן נהגה האחראי שכח למשוך את המקסי ואז היא הדרדרה הישר לתוך המפרקית 306 היה שם נזק רציני וכמו שאתם רואים הוא עדיים לא טופל וכנראה היא הולכת להשבתה לפי איך שזה נראה
|גולג

ב"ה

תוכון1

New member
נצל"ש-

התכוונתי שבתמונה זה 314
יכול להיות שהמיכלית באמת התדרדרה על 306, אבל מה קרה ל-314?
נצל"ש-
חזרתי מאילת ממש לפני חצי שעה. את האמת, למרות כל הציפיות(ולמרות שזו חופשה ממש קצרה)-לא היה משהו,אבל עדיין היה נחמד. מבחינת תח"צ לא היה מעניין, אבל שהייתי באילת, הלכתי לאיזור של החוף הצפוני ואז הלכתי לאיזור מלון "מרידיאן אילת", וזה ממש בנתיב של המטוסים שמגיעים לנחיתה. פשוט לא יאומן בכמה מרחק קטן הם עוברים מעל המלון. לא אתפלא אם יקחו סולם ארוך מהגג שמה ויצליחו לגעת במטוס עובר. וזה סה"כ מבנה של 7 קומות.. המטוסים שבעיקר ראיתי הם כמובן הדאש 7 וה 72ATR של ישראייר וארקיע. לא נורא, אני טס לשם שוב בעוד שלושה שבועות.. בכל מקרה, בקשר לאותו שירשור, אני נסעתי במפרקית 417 לפני 5 ימים בערך. לכן לא הבנתי מדוע היא הוזכרה כאן..

ה דרומי

New member
כנ"ל בקניין מול הים כאשר הפנים

נצל"ש-
חזרתי מאילת ממש לפני חצי שעה. את האמת, למרות כל הציפיות(ולמרות שזו חופשה ממש קצרה)-לא היה משהו,אבל עדיין היה נחמד. מבחינת תח"צ לא היה מעניין, אבל שהייתי באילת, הלכתי לאיזור של החוף הצפוני ואז הלכתי לאיזור מלון "מרידיאן אילת", וזה ממש בנתיב של המטוסים שמגיעים לנחיתה. פשוט לא יאומן בכמה מרחק קטן הם עוברים מעל המלון. לא אתפלא אם יקחו סולם ארוך מהגג שמה ויצליחו לגעת במטוס עובר. וזה סה"כ מבנה של 7 קומות.. המטוסים שבעיקר ראיתי הם כמובן הדאש 7 וה 72ATR של ישראייר וארקיע. לא נורא, אני טס לשם שוב בעוד שלושה שבועות.. בכל מקרה, בקשר לאותו שירשור, אני נסעתי במפרקית 417 לפני 5 ימים בערך. לכן לא הבנתי מדוע היא הוזכרה כאן..
מופנות לכיון שדה התעופה ד.אמה שמו של שדה התעופה באילת ? שדה תעופה ע"י מי?.

תוכון1

New member
../images/Emo45.gif

מרידיאן הוא בדיוק בקו ישר עם הקניו מול המסלול. וזה השם של נמל התעופה, לפחות מה שאני ראיתי. שדה תעופה אילת..

A r i e T

New member
נמל התעופה אילת נקרא ע"ש י. הויזמן

נמל התעופה אילת נקרא ע"ש י. הויזמן
ש"ת חיפה ע"ש י. מיכאלי השדה בראש פינה נקרא מחניים וגם ע"ש י. בן יעקב. אין לי מושג מיהם האישים האלה.

רועי ב

New member
אבא שלי אמר לי שהיה איזה תאונה

אבא שלי אמר לי שהיה איזה תאונה
שמפרקית נכנסה באוטובוס של אגד מעבר לזה אין לו מושג מה הלך שם

מצב
הנושא נעול.
למעלה