תמונה חמודה בגיברלטר תמונה חמודה בגיברלטר
G go around New member 3/6/04 #2 הרחוב הראשי עובר דרך המסלול נכתב ע"י go around: תמונה חמודה בגיברלטר לחץ כדי להרחיב... הרחוב הראשי עובר דרך המסלול רואים אוטובוס חוצה.
הרחוב הראשי עובר דרך המסלול נכתב ע"י go around: תמונה חמודה בגיברלטר לחץ כדי להרחיב... הרחוב הראשי עובר דרך המסלול רואים אוטובוס חוצה.
K kennedy New member 3/6/04 #3 בתור מהנדס מסלולים בב"ג אני לא נכתב ע"י go around: הרחוב הראשי עובר דרך המסלול רואים אוטובוס חוצה. לחץ כדי להרחיב... בתור מהנדס מסלולים בב"ג אני לא הייתי יכול לבנות שדה במקום אחר במובלעת הקטנה הזאת,גיברלטר ,אז בנו שדה תעופה על אוטוסטראדה....
בתור מהנדס מסלולים בב"ג אני לא נכתב ע"י go around: הרחוב הראשי עובר דרך המסלול רואים אוטובוס חוצה. לחץ כדי להרחיב... בתור מהנדס מסלולים בב"ג אני לא הייתי יכול לבנות שדה במקום אחר במובלעת הקטנה הזאת,גיברלטר ,אז בנו שדה תעופה על אוטוסטראדה....
L luckydude Active member 4/6/04 #5 מעניין למה לא בונים שם מנהרה? נכתב ע"י kennedy: בתור מהנדס מסלולים בב"ג אני לא הייתי יכול לבנות שדה במקום אחר במובלעת הקטנה הזאת,גיברלטר ,אז בנו שדה תעופה על אוטוסטראדה.... לחץ כדי להרחיב... מעניין למה לא בונים שם מנהרה? נראה פתרון די פשוט. אפילו הקוף בתמונה בטח חשב על זה
מעניין למה לא בונים שם מנהרה? נכתב ע"י kennedy: בתור מהנדס מסלולים בב"ג אני לא הייתי יכול לבנות שדה במקום אחר במובלעת הקטנה הזאת,גיברלטר ,אז בנו שדה תעופה על אוטוסטראדה.... לחץ כדי להרחיב... מעניין למה לא בונים שם מנהרה? נראה פתרון די פשוט. אפילו הקוף בתמונה בטח חשב על זה
א איליה. New member 4/6/04 #4 תמונה יפהפיה. נכתב ע"י go around: תמונה חמודה בגיברלטר לחץ כדי להרחיב... תמונה יפהפיה. תודה.