תמונה פשוט מקסימה.תמונה גרר ובני
מצורף תמונה של גרר ובני שהיה בן 4 הוא הצתלם איתו
תמונה חבל"זתמונה גרר ובני
הם דומים אבל למיטב ידיעתי הגררתמונה חבל"זמצורפת תמונה שאולי![]()
הסוג של הרכבים דומים משהו אז{תמונה של יוסי 2 ו"היום" תמונה משבוע שעבר שצילמנו צביקוש23 ואנוכי. אז והיום
האם ייתכן שזה אותו אחד?תמונה חבל"זמצורפת תמונה שאולי![]()
הסוג של הרכבים דומים משהו אז{תמונה של יוסי 2 ו"היום" תמונה משבוע שעבר שצילמנו צביקוש23 ואנוכי. אז והיום
אם אני לא טועה המכונה הזוהאם ייתכן שזה אותו אחד?
הסתכלתי טוב והשוויתי. וזה נראה אותו הגרר
אני התכוונתי לגרראם אני לא טועה המכונה הזו
היא מדגם יותר מתקדם באגד מבחינת השנתון לא מבחינה חיצונית.
לגבי הגרר בעירון משהו חשוב!אני התכוונתי לגרר
שבעירון לעומת הגרר בתמונה השנייה.
לצערי הרבלגבי הגרר בעירון משהו חשוב!
חבל שמישהו באגד נרדם בשמירה כמו שאומרים... הרי הגרר בעירון אינו גרוטאה או משהו כזה ! הוא לא נמכר למחסן או משהו כזה! הוא שייך לאגד ואגד הבעלים שלו ובניגוד לישנים אחרים לא נמכר לאיש. ובמקום שאגד יגררו אותו למוזיאון לפחות שיעמוד שם ויעבור שיפוץ מתישהו הוא עומד שם ופגעי הזמן ומזג האויר עושים את שלהם. צריך להקים זעקה גדולה ולדאוג שיגררו אותו לאגד ! בסך הכל הוא די שלם גם מבחינת מנוע. (חוץ מזה שהחלונות והפנסים צבועים) אפילו אם הבעיה זה הכסף לגרירה שלו למוזיאון היה אפשר לארגן משהו. כמו גרר של אגד שיגרור אותו (ואז זה לא עולה כסף) חייבים וצריכים להציל את הגרר היפיפיה הזה! חייבים לגרור אותו למוזיאון!
עוד משהו קטן,למיטבלצערי הרב
ולמיטב הבנתי (ודרור מוזמן לתקן אותי) גם אם הגרר הזה יגרר למוזיאון הוא לא ישופץ לעולם ואפילו לא יעבור צביעה מכיוון שבשנים האחרונות אגד מתייחסים אל עניין השימור של הרכבים הישנים כנטל כספי,רכבים שנגררו מהמוזיאון לחניון ערד למטרת שיקום לא ישוקמו בזמן הקרוב,כרגע המוזיאון קולט רק מכונות המוצאות משרות אגד כמו ה0303-84.
גררהאם ייתכן שזה אותו אחד?
הסתכלתי טוב והשוויתי. וזה נראה אותו הגרר
יפה, וברוכים הבאים!תמונה גרר ובני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.