תל"מ 15/2 - נבחרת כחולה ../images/Emo66.gif
חורף קשה לאחרונה, לא שומעים אתכם
אז קדימה כותרת של תאריך תל"מ ואם אתם בנבחרת הכחולה או הוורדה (או הירוקה מאלה שלא רוצות לדעת
) אז איך ההריון שלכן מתקדם ? מה עם ההקאות / בחילות ? הקאות נכון עד לשבוע שעבר קיימות יפה מאוד, בחילות פה ושם תלוי מה אוכלת
איך הבדיקות האחרונות ? סקירות, חלבון עוברי ? סקירה אחרונה תקינה, חלבון עוברי באתר של מכבי לא נותנים לי לראות את התשובה, צריכה לגשת להדפיס (גם אצלכם ככה חברות מכבי או רק אני
?), ממתינה לאקו לב וסקירה מאוחרת מורחבת (יש לי לעשות שתים כאלו
) הבטן כבר יצאה ? כן סוף סוף התחילה לצאת, אבל מי שלא יודע שאני בהריון עדין לא ישים לב
מה שלום הבעל ? לפני שבוע חשב שאני בחודש שלישי
אבל בניגוד להריונות הקודמים ההריון הזה שונה שמים וארץ איך שהוא מתיחס אלי בכלל, הגוף שלי הפעם ממש לא מפריע לו, והוא מפנק אותי כל כך בהריון הזה ועוזר לי בבית ואני כמו מלכה
צרבות ? כן, ואני שונאת טאמסססססס ממש עונש לקחת את זה. אבל גם מלפפון מגעילא ותי אז אני בצרה צרורה ההריון הזה. תנועות עובר/ית ? ממש התחילו לפני כמה ימים, והיום היו לי איזה שתי בעיטות. אין לי שום שם לעובר, בנתים הוא סתם עובר וזה משעמם, צריכה רעיונות... עליית משקל - בנתים אני עוד במינוס לשמחתי, יש לי גג תוספת של חצי קילו אולי בחודש האחרון לא יותר וגם הוא מתקזז כל הזמן עם ההקאות פה ושם. ומוסיפה חשקים - קטלניים בהריון הזה
אני לא זוכרת את השני הריונות הקודמים בצורה כזאת שכל הזמן בא לי משהו לאכול, עכשיו אני בקטע של פרי ה"קובו" יאם יאם.