תל"מ פברואר מה קורה ? אתן בתרדמת

תל"מ פברואר מה קורה ? אתן בתרדמת

חורף קשה לאחרונה, לא שומעים אתכם
אז קדימה כותרת של תאריך תל"מ ואם אתם בנבחרת הכחולה או הוורדה (או הירוקה מאלה שלא רוצות לדעת
) אז איך ההריון שלכן מתקדם ? מה עם ההקאות / בחילות ? איך הבדיקות האחרונות ? סקירות, חלבון עוברי ? הבטן כבר יצאה ? מה שלום הבעל ? צרבות ? תנועות עובר/ית ?

תל"מ 15/2 - נבחרת כחולה ../images/Emo66.gif

חורף קשה לאחרונה, לא שומעים אתכם
אז קדימה כותרת של תאריך תל"מ ואם אתם בנבחרת הכחולה או הוורדה (או הירוקה מאלה שלא רוצות לדעת
) אז איך ההריון שלכן מתקדם ? מה עם ההקאות / בחילות ? הקאות נכון עד לשבוע שעבר קיימות יפה מאוד, בחילות פה ושם תלוי מה אוכלת
איך הבדיקות האחרונות ? סקירות, חלבון עוברי ? סקירה אחרונה תקינה, חלבון עוברי באתר של מכבי לא נותנים לי לראות את התשובה, צריכה לגשת להדפיס (גם אצלכם ככה חברות מכבי או רק אני
?), ממתינה לאקו לב וסקירה מאוחרת מורחבת (יש לי לעשות שתים כאלו
) הבטן כבר יצאה ? כן סוף סוף התחילה לצאת, אבל מי שלא יודע שאני בהריון עדין לא ישים לב
מה שלום הבעל ? לפני שבוע חשב שאני בחודש שלישי
אבל בניגוד להריונות הקודמים ההריון הזה שונה שמים וארץ איך שהוא מתיחס אלי בכלל, הגוף שלי הפעם ממש לא מפריע לו, והוא מפנק אותי כל כך בהריון הזה ועוזר לי בבית ואני כמו מלכה
צרבות ? כן, ואני שונאת טאמסססססס ממש עונש לקחת את זה. אבל גם מלפפון מגעילא ותי אז אני בצרה צרורה ההריון הזה. תנועות עובר/ית ? ממש התחילו לפני כמה ימים, והיום היו לי איזה שתי בעיטות. אין לי שום שם לעובר, בנתים הוא סתם עובר וזה משעמם, צריכה רעיונות... עליית משקל - בנתים אני עוד במינוס לשמחתי, יש לי גג תוספת של חצי קילו אולי בחודש האחרון לא יותר וגם הוא מתקזז כל הזמן עם ההקאות פה ושם. ומוסיפה חשקים - קטלניים בהריון הזה
אני לא זוכרת את השני הריונות הקודמים בצורה כזאת שכל הזמן בא לי משהו לאכול, עכשיו אני בקטע של פרי ה"קובו" יאם יאם.

אסף 2005

New member
מצטרפת..תל"מ 25/2, נבחרת ורודה..

אז ככה ההריון בלי עין הרע בסדר גמור.. אין בחילות..עדיין קצת רגישות לריחות.. עשיתי לפני שבוע חלבון עוברי וממתינה לתוצאות. הבטן כבר יצאה לה, וכולם בעבודה שואלים אם אני בהריון.. בעלי המתוק עדיין לא מעכל ממש שאני בהריון, הוא עוזר לי והכל אבל נראה שהוא עדיין לא מחובר.. אני כמעט בטוחה שמשבוע שעבר אני מרגישה את העוברית, מין פלופים כאלה בבטן, נראה לי שמוקדם מידי, אבל אני בוודאות לא מדמינת ואלו לא גזים.. זו הרגשה מפחידה ומקסימה כאחד, ואני מתחילה להתמכר.. חוץ מזה עליתי 3 ק"ג כבר, ואני פשוט נלחמת עם עצמי בשיניים- לא רוצה להשמין!! וזהו, תשארו בקשר, ויאלה לשרשר..

גם אני תל"מ 25/2

יש בבטן בן מתוק, הכל בסדר טפו טפו טפו. הבטן בחוץ ומתחילים להרגיש פרפורים קטנים וחמודים בבטן, מרגש!!!!!

יפ1

New member
15/2 נבחרת ורודה

אחרי מי שפיר.מרגישה כבר טוב. רואים בטן בשעות מסויימות ומרגישם תנועות עובר...............

יפ1

New member
כן רק שלא יהיה "פיצוץ" בחדר לידה

בהריון הקודם ילדתי שעתיים לפני התל"מ - נראה איך יהיה עכשיו

אני את שניהם עם זירוז

שניהם יצאו39.5, לדעתי הבן שלי יצא בתאריך שלו כי היה לי חשד לרעלת והרופא בחול החליט לילד אותי למרות הכל בבוקר, אבל מחודש חמישי סבלתי מצירים, ככה שבאותו לילה קיבלתי צירים סדירים ובבוקר פתיחת מי שפיר והלידה פשוט טסה תוך 3 שעות בחוץ, ואני בטוחה ב99 אחוז שזה היה התאריך שלו גם אם לא היו פוקעים את המי שפיר
נראה מה יהיה הפעם.

chamita

New member
תל"מ 15/02 נבחרת ורודהה../images/Emo192.gif

בטן קטנה, מי שפיר עבר בשלום, ב15/10 סקירה מוקדמת ועוד לר מרגישה כלום כלום!! רוצה גם להרגישששששש

דובילרה

New member
תל"מ 24/2 נבחרת כחולה

ההריון טס, אוטוטו חודש 5 אין הקאות או בחילות אלא רק צרבות (וקלקול קיבה ביומיים האחרונים
) בשבוע שעבר עשיתי חלבון עוברי ואין תוצאות עדיין קבעתי תור לסקירה מאוחרת מורחבת אצל טלמון לחודש הבא (מחכה בכיליון עיניים לעוד פגישה עם הבחור... לא טלמון) שבוע שעבר היו קצת כאבי בטן אז קפצתי לרופא והכל תקין אני מרגישה תנועות וזה מדהים הבעל מאוהב בי יותר מתמיד ועוזר בהכל עד עכשיו עליתי קילו וחצי בערך, למרות שאני אוכלת די הרבה וזהו שיעבור בקלות...

דובילרה

New member
אני יודעת, אבל לפי כל השאר טרם

ורק בראשון הבא אהיה 5 (כל השאר = בר, טיפת חלב ועוד כמה אתרים) אז כששואלים איזה חודש אני, אני עונה מה שמתחשק לי

הילית111

New member
תלמ 16/2 !

היי לכולן תל מ 16/2 מרגישה תנועות!!!!!! כל הבדיקות עד כה תקינות חודש הבא סקירה מאוחרת זה מתקרב אמהלה !!!!!!!!!!!!!!!!

brown hair

New member
עידיתוש יש לי שאלה אליך

עשיתי חיפוש בפורום כדי לקרוא קצת על סיסי שיליה וראיתי שעשית. תוכלי לספר למה בחרת בבדיקה הזו והאם את ממליצה. האם היא כואבת?

Huggie

New member
21/02 נבחרת ורודה,הנני כאן!../images/Emo99.gif

הבטן יצאה לה - עגולה וחמודה , האמת שכבר לפני חודש וחצי ראו בטן הריונית . הבדיקה האחרונה שעשיתי - חלבון עוברי . התוצאה היתה טובה
: משוקללת גיל + בדיקות ביוכימיות 1:9999 ב-10/10 - סקירה מאוחרת - מתה כבר לראות אותה שוב !! רואים טוב את העובר בסקירה המאוחרת או שהוא כבר גדול ורואים רק חלקים (אני שואלת כי בשקיפות ראו הרבה יותר טוב מאשר בסקירה ) תזוזות - לא בטוחה האם אלה התזוזות שלה או שאני כל כך רוצה להרגיש ומדמיינת . לא הרגשתי עדיין משהו חד משמעי , יש תחושה של גלים כאלה בבטן (זה זה??) ישנה ממש לא טוב !!
וכל הזמן עייפה ! לא נוח לי לשכב על הגב (כואב) ועל הצד יש לי התכווצות שרירי בטן ממש כואבת !! יש כל הזמן גזים ואני מרגישה כבדות מאוד לא נעימה . בכלל - השליש השני הרבה יותר קשה לי מהראשון ! (עייפות בלתי נסבלת , גזים , כאבי גב ) - עוד מישהי ? בחילות והקאות לא היו וממש מקווה שלא יהיו ...

Huggie

New member
לגבי הסקירה המאוחרת - זאת שאלה..../images/Emo6.gif

שכחתי את הסימן שאלה בסוף המשפט !! אופס ... מוקדם עדיין ...

גלים זה חלק מהתנועות עובר

זה התחלה שלהם מה שהיה לי שבוע שעבר ולקח לי קצת זמן לקלוט שזה זה
השליש הזה קצת יותר קל לי מהראושן בגלל ההתמעטות של ההקאות והירידה בכמויות של הכדורי פראמין נגדם כי הייתי כדור שינה

בחרתי לעשות סיסי שליה

מהסיבה שהשקיפות אצלי היתה מאוד לא טובה 3.1, ישבתי לשיחה עם הרופא ואמרתי שאני לא ממתינה לדיקור מי שפיר שהוא בשבל יותר מאוחר וההמתנה לתוצאות הסופיות שלו מורטות עצבים. הבדיקה שאני עברתי בדיוק כמו מי שפיר ואילו יותר מהירה. ביצעתי אותה אצל פורפ' אפלמן במדיקל סנטר בהרצליה, אין לי מילים לתאר את האיכפתיות שלו והנכונות שלו למצוא לי תור מהיום למחר לבדיקה. הוא עשה לי דיקור מהטן ישירות לשליה לקח חומר ויצא, ממש מהר. תוצאות ראשוניות יש אחרי 3 ימים כבר, ותוצאות התרבית אחרי שבועים וחצי בד"כ זהות לראשוניות ואצלי היו גם תקינות. הבעיה זה העלות שהמדינה לא משלמת רק במיקרים כמו שקיפות מעל 3.0, מום בעובר קודם, בדיקה גנטית לא תקינה. במקרה שלי גם לא שילמתי כי הייתי מעל שקיפות של 3.0. אני לא מצטערת שבחרתי לעשות את הבדיקה הזאת, בשלב מאוד מוקדם נרגעתי למרות שאחר כך בסקירה עלו חדשות אחרים
(לא משעמם אצלי איתו
) ואם יש עוד שאלות את יכולה לשאול חופשי, אני אשמח לענות.

למעלה