תל-אביב מחר......

מצב
הנושא נעול.
תל-אביב מחר......

תל-אביב מחר......
אז ככה. מחר אני צריך להגיע מכ"ס לת"א למקומות הבאים: (לפי הסדר). 1. דיזינגוף פינת ארלוזרוב. 2. רחוב אחד העם. 3. כיכר מסריק. על איזה קווים לעלות, ומהיכן? הרבה תודה, עומרי.

omer landau

New member
עומרי......../images/Emo13.gif

תל-אביב מחר......
אז ככה. מחר אני צריך להגיע מכ"ס לת"א למקומות הבאים: (לפי הסדר). 1. דיזינגוף פינת ארלוזרוב. 2. רחוב אחד העם. 3. כיכר מסריק. על איזה קווים לעלות, ומהיכן? הרבה תודה, עומרי.
עומרי......

לפני כמה ימים הייתי צריך גם כן למצוא מקום בתל אביב ומצאתי מפה טובה שיכולה לעזור לך אני לא מכיר את הקווים בתל אביב טוב בטח מישהו אחר יכול לעזור לך יותר טוב ממני אבל הנה קישור למפת קווי דן בתל אביב תבדוק אם 149 מגיע למקומות האלה או לפחות לאחד מהם נראה לי שכן ואז זה יצא לך יותר זול מהרכבת ......קישור לעמוד המפות

טוארג

New member
כדאי לך לנסוע ברכבת מכפ"ס

תל-אביב מחר......
לת"א מרכז (סבידור). משם תיקח את קו 20, 61, 62 עד דיזנגוף פינת ארלוזורוב. כשאתה מסיים שם, קח את קו 5 ברחוב דיזנגוף עד שדרות רוטשילד (רחוב שמקביל לאחד העם). כשאתה מסיים באחד העם, תלך לכיוון מערב על אחד הרחובות שחוצים את אחד העם (בורוכוב, חשמונאים, שינקין וכו') עד שתגיע לקינג ג'ורג', שם תיקח את קו 18 עד כיכר מסריק (2-3 תחנות). כשתסיים שם, תיקח את אותו קו 18 בחזרה לרכבת מרכז, ומשם לכפר סבא. אם למישהו יש רעיונות יותר טובים, הוא מוזמן. (כל האוטובוסים בת"א הם של "דן", אל תשכח לצלם)

טוארג

New member

תל-אביב מחר......
לת"א מרכז (סבידור). משם תיקח את קו 20, 61, 62 עד דיזנגוף פינת ארלוזורוב. כשאתה מסיים שם, קח את קו 5 ברחוב דיזנגוף עד שדרות רוטשילד (רחוב שמקביל לאחד העם). כשאתה מסיים באחד העם, תלך לכיוון מערב על אחד הרחובות שחוצים את אחד העם (בורוכוב, חשמונאים, שינקין וכו') עד שתגיע לקינג ג'ורג', שם תיקח את קו 18 עד כיכר מסריק (2-3 תחנות). כשתסיים שם, תיקח את אותו קו 18 בחזרה לרכבת מרכז, ומשם לכפר סבא. אם למישהו יש רעיונות יותר טובים, הוא מוזמן. (כל האוטובוסים בת"א הם של "דן", אל תשכח לצלם)

אוהד11

New member
משדרות רוטשילד אפשר לקחת קו 92

משדרות רוטשילד אפשר לקחת קו 92
של אגד, שעובר בשדרה עצמה, ולרדת בתחנה של קולנוע גת, אבן גבירול מול כיכר רבין, לחצות ממול ולהגיע כעבור שתי דקות לכיכר מסריק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה