תלחץ על

תלחץ על

שוכבת במיטה נכנסת מתחת לפוך רועדת קופאת מקור.מושיטה יד דוחפת מתחת למכנס הכוס שלי קר מדי אני חושבת לעצמי הוא זקוק לחימום מידיי מוציאה את היד מהכוס פנימה מניחה אותה על הכוס ולוחצת בחוזקה מתחילה באיטיות ולאט לאט הרווח בין לחיצה ללחיצה קטן. מורידה את המכנסים התחתונים נכנס לחדרי זורק את הפוך תופס אותי לוחצת על הכוס ערום וחסון מוריד את החולצה והחזיה מעסה את שדיי צובט את הפיטמות מלקק יונק תופס את ידי ומניח אותה על איברך הגדול אותה יד שמלאה במיצי הכוס שלי מלקק את היד עם הלשון ממשיך את מלאכת הקודש שהתחלתי היד החזקה לוחצת על הכוס החם שלי מתפתלת גונחת נאנחת תופס בדגדגן צובט אותו חזק צורחת הבטן מתפתלת נשכב עליי בחוזקה תופס יותר חזק ואת היד השניה דוחף פנימה גלי חום מתפשטים על פניי הלב מרגיש את חום הגוף וחום הכוס במיוחד לוחץ שוב ושוב בחוזקה עם כל כף ידך החזקה הזין בעמדת חדירה תופס את הדגדגן לוחץ חזק מאי פעם ולפתע חודר בחוזקה

avijo

New member
מטריף...

הי... קראתי ואהבתי אז... חשבתי שאם את כבר "פה", לא יהיה אכפת לך לקרוא משהו, קצת חריג, אולי, על... פנטזיה שמשתוקקת להתממש... סליחה על ההפרעה... את... פשוט יכולה להמשיך לגלוש באינטרנט... כשאת יושבת על הכסא, עם רגליים מפושקות לרווחה, כשאת לבושה חלוק רחצה פתוח, מן הסתם... אני זוחל אל בין רגלייך... את יודעת שאני שם למטה... את לא מפריעה לעצמך... ממשיכה עם המחשב... אני מכניס את ראשי בין רגלייך... והמראה שנגלה לעיני פשוט מטריף... הכוס שלך מגולח... שפתיים עבות ומגרות... ודגדגן בולט...מטריף. אני מסתכל, כשלפתע את שולחת את ידך, ומעבירה את אצבעותייך בין שפתי הכוס שלך ומושכת אותן כלפי מעלה, לאט לאט ובחושניות,נעצרת על הדגדגן ומשחקת איתו בין אצבעותייך המיומנות ...המראה הזה ממש מטריף אותי, אני מרגיש את הזיין הענק שלי מתקשה , הכוס שלך נעשה רטוב כל כך עד שהוא נראה ממש מבהיק... לפתע, את אוחזת בשערות ראשי ומצמידה את שפתי העבות אל הדגדגן שלך... אני מוצץ אותו בשקיקה... הכל כל כך רטוב ועסיסי... אני מוצץ את הדגדגן שלך עמוק אל תוך הפה שלי... ומלטף אותו עם הלשון הזריזה שלי,,,אני שומע אותך גונחת וזה ממש מגרה אותי... את מפשקת עוד את רגלייך! ...ואז...אני מחדיר את לשוני החמה והארוכה עמוק עמוק אל תוך הכוס שלך...אני חש בחמימות נעימה בתוך הכוס...אני מרגיש איך את מכווצת את הכוס שלך סביב הלשון שלי... הכל כל כך חלק... אם אהבת ומן הסתם... היית רוצה לממש את הפנטזיה הזו או כל פנטזיה אחרת... מאוד אשמח... אגב... אם יש לך מסנג'ר הכתובת שלי שם היא [email protected] אחכה לך שם בכיף.... אם תקראי לי יום מקסים אבי

למעלה