תלות בקשר חיצוני

לא מתפשרת כלל

Well-known member
אני המון שנים בעולם הזה
המון שנים מדי אפילו
בבית הקשר סבבה
עליות וירידות כמו כל זוג שנשוי 900 שנה אבל מי סופר
כשיש קשר בחוץ בבית מעולה
ואני רגועה
כי אני מקבלת את מה שאני צריכה ורוצה
כשאני "לבד" זה לא ככה
אני אש ותמרות עשן
בוערת מבחוץ
ובעיקר מבפנים
מנסה להתכחש ליצר
לצורך
לריגוש
לשיגעון
אבל הוא מבעבע
בעיקר כי הגוף זוכר מה זה מגע אחר
התלות קשה לי
לא יכולה איתה
לא יכולה בלעדיה
לא בהכרח באותו סדר

doriangray011

Well-known member
אני המון שנים בעולם הזה
המון שנים מדי אפילו
בבית הקשר סבבה
כשיש קשר בחוץ בבית מעולה
ואני רגועה
כשאני "לבד" זה לא ככה
אני אש ותמרות עשן
בוערת מבחוץ
ובעיקר מבפנים
מנסה להתכחש ליצר
לצורך
לריגוש
לשיגעון
אבל הוא מבעבע
התלות קשה לי
לא יכולה איתה
לא יכולה בלעדיה
לא בהכרח באותו סדר
תסמונת המכור. אצלך המכורה.
את אוהבת מין ואוהבת לגוון. אין בזה שום רע בפני עצמו. יותר מזה זו תרופת ההרגעה ששומרת שהכל בבית נעים ונוח יותר. מין פרוז׳אק יחודי.
אז אם זה כל כך טוב. למה להפסיק? תיכנעי ליצר ותמשיכי לחיות. ואם היית מכורה להימורים או לסמים זה היה גרוע באמת.
עצתי. תמשיכי כל עוד זה מסתדר. עם הבית עם הבעל הילדים והקריירה.
יום אחד זה יעבור ואז ישארו לך רק הזכרונות להתרפק עלייהם.

יעיש התימני

Well-known member
אני המון שנים בעולם הזה
המון שנים מדי אפילו
בבית הקשר סבבה
כשיש קשר בחוץ בבית מעולה
ואני רגועה
כשאני "לבד" זה לא ככה
אני אש ותמרות עשן
בוערת מבחוץ
ובעיקר מבפנים
מנסה להתכחש ליצר
לצורך
לריגוש
לשיגעון
אבל הוא מבעבע
התלות קשה לי
לא יכולה איתה
לא יכולה בלעדיה
לא בהכרח באותו סדר
מעניינת הכותרת של הפוסט והמשתמע ממנה בתוך הטקסט/הפוסט שכתבת.
האם אני מרגיש איזו "טרוניה" עדינה עלכך שזה "בחוץ", וש"החוץ" הוא האמצעי להרגיע את ה"בפנים"?

אישון34

Well-known member
אני המון שנים בעולם הזה
המון שנים מדי אפילו
בבית הקשר סבבה
כשיש קשר בחוץ בבית מעולה
ואני רגועה
כשאני "לבד" זה לא ככה
אני אש ותמרות עשן
בוערת מבחוץ
ובעיקר מבפנים
מנסה להתכחש ליצר
לצורך
לריגוש
לשיגעון
אבל הוא מבעבע
התלות קשה לי
לא יכולה איתה
לא יכולה בלעדיה
לא בהכרח באותו סדר
סיפורה של אומללות מסודרת.

הכל תחת כסות של האשמה עצמית. הסרוב להביט.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

שאתה בחיים ללא אהבה, הלב בוכה מידי יום.
מידי פעם יש התפרצויות.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

אצלי האירוע המיני הוא תירוץ למגע שחסר לי שהוא לא תמיד מין.

לחיי רגש שאין לי.

לא פעם, בגלל החיפוש אחרי הרגש, אני אונס את עצמי למציאות שאני לא רוצה.

אישוניאיש.
שאתה במקום לא מדוייק, הדיוק אכזרי.

meidatek

Active member
אני יודע שאני לא בפורום הנכון לכך,
אבל זה מבאס.
אני מכיר את ההרגשה ובסוף גם אני פה,
אבל זו הרגשה די מחורבנת לאהוב את בן/בת הזוג אבל לא לקבל ממנו/ה את מה שצריך פיזית.
היצרים והתשוקה לא מזדקנים.
קשרים כן.
חיבוק.

יעיש התימני

Well-known member
אני יודע שאני לא בפורום הנכון לכך,
אבל זה מבאס.
אני מכיר את ההרגשה ובסוף גם אני פה,
אבל זו הרגשה די מחורבנת לאהוב את בן/בת הזוג אבל לא לקבל ממנו/ה את מה שצריך פיזית.
היצרים והתשוקה לא מזדקנים.
קשרים כן.
חיבוק.
נכון!
הגיעו הדברים לידי כך, שהגבר סולק ממיטת הגברת והתבקש על ידה למצוא לו בת זוג לענייני מיטה ובסוף כמובן גם לאינטימיות. הגברת "רחבת הלב" לצערה צריכה עכשיו גם לארח את הגברת השניה.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
הפייס הזה
הכל הוא יודע, החריין הקטן
איך תמיד הוא פוגע בול בפוני
ותודה לכתובים ע"ע אבישי מתיה, מאמן אישי להצלחה:

אתה מחזיק מישהי מהצד.
נפגשתם בחדר הכושר. או במשרד. או בנסיעת עבודה. או שהיא אמא של ילד מהגן. או השכנה מהבית הסמוך עם הכלב. או שפתחת טינדר בשם בדוי והצלחת לסקרן אותה. טוב, זו לא ממש בעיה. היא גם נשואה. ורעבה. ובודדה. ומחפשת ריגוש אחר צהריים. כי בערב אי אפשר. הוא עלול לחשוד. אולי, יש לך רעיון נועז, תהנדס לעצמך סופ"ש בחו"ל והיא תצטרף. אתה חולם על זה. אתה חי בסרט.

אתה לא לבד.
ממש לא.
כולם עושים את זה מסביב.

לחבר הכי טוב שלך יש רומן לוהט כבר כמה חודשים. קולגה מהמשרד עושה את זה עם אחת ששניכם מכירים מהקומה למטה. בקבוצת הריצה שלך כולם יודעים, ורואים, מי הזוג שנעלם עוד לפני שסיימתם את הקילומטר הראשון. ובן הדוד שלך סיפר לך לפני חצי שנה שהוא מתחזק גרושה בקייב. או במוסקבה. לך תזכור.

אתה אוהב את אשתך. אתה לא. לא ממש. אתה רגיל. בסוף מתרגלים להכל, שר דודו טסה. ומישהי אמרה לך פעם שנישואין זה לא דליקטס. ולא כיף. זה לפעמים מפרך. או מייאש. ואתה רוצה לחיות. להרגיש. לחוות. לטעום. לחוש עוד פעם אחת ברטט הזה של הכיבוש. של הפעם הראשונה. של השטות. של הטיפשות. של החטא המתוק.

די, אתה אומר לעצמך, מספיק להיות בסדר. להיות ילד טוב. צפוי ומשעמם כל כך. נמאס לי מההסעות. והויכוחים. והמריבות. והעקיצות. והריחוק. והביקורת. והעונשים הקטנים. והסקס הבינוני. איפה היא ואיפה זאת. אנחנו עושים את זה על השולחן. או באוטו. או בחדר במלון. כמו בסרטים. זה מלוכלך. זה מענג. לא חייבים לדבר יותר מדי. למרות שהיא מתחילה לחלחל לי עמוק לעצמות. למרות שאני מתחיל לאבד שליטה.

אתם מחליפים תמונות. מסתמסים כמה פעמים ביום. אתה מחכה שתגיב. המתח מגרה אותך. ואז היא חושפת משהו. מפלרטטת וכותבת לך כמה היא רוצה אותך. זה עושה לך את זה. מאד עושה לך את זה.

אשתך לא עשתה לך את זה אף פעם. היא לא תאמין בחיים שאתה בוגד בה. מחזיק מישהי מהצד. אתה הרי כזה תמים. ממי. חנון. גוד גאי. חוזר הביתה בזמן. נותן לה נשיקה. היא שאננה, או אבודה, לא מרגישה שהכל אצלך מת שם בפנים. היא נצמדת אליך, אבל אין לך חשק אליה. אתה חושב על המאהבת שלך. אתה עורג אליה. אתה כזה שחקן טוב.

בשבוע שעבר יצאתם להופעה. הסיכון ריגש אותך. התנשקת איתה כשהאורות כבו. אתה לא שם לב שגם האורות שלך כבים. עוד מעט תתאהב בה. עוד מעט תתמכר אליה. עוד מעט תחשוב לעזוב את הבית בשבילה. עוד מעט יתברר לך שהיא נשארת עם בעלה. שאין לה שום תוכניות איתך. שזה זמני. שזה כואב.

בעוד חודשיים שלושה שוב תהיה לבד.
יותר מתמיד.
תקוע עם אישה ושלושה ילדים בעיר שינה משמימה. מתגעגע לסרט שחיית בו. אבל הכרטיסים אזלו. הוא כבר לא מציג. הקולנוע נסגר. ובפה יש טעם מר. של בדידות.

מה יהיה?

doriangray011

Well-known member
הפייס הזה

אתה מחזיק מישהי מהצד.
נפגשתם בחדר הכושר. או במשרד. או בנסיעת עבודה. או שהיא אמא של ילד מהגן. או השכנה מהבית הסמוך עם הכלב. או שפתחת טינדר בשם בדוי והצלחת לסקרן אותה. טוב, זו לא ממש בעיה. היא גם נשואה. ורעבה. ובודדה. ומחפשת ריגוש אחר צהריים. כי בערב אי אפשר. הוא עלול לחשוד. אולי, יש לך רעיון נועז, תהנדס לעצמך סופ"ש בחו"ל והיא תצטרף. אתה חולם על זה. אתה חי בסרט.

אתה לא לבד.
ממש לא.
כולם עושים את זה מסביב.

לחבר הכי טוב שלך יש רומן לוהט כבר כמה חודשים. קולגה מהמשרד עושה את זה עם אחת ששניכם מכירים מהקומה למטה. בקבוצת הריצה שלך כולם יודעים, ורואים, מי הזוג שנעלם עוד לפני שסיימתם את הקילומטר הראשון. ובן הדוד שלך סיפר לך לפני חצי שנה שהוא מתחזק גרושה בקייב. או במוסקבה. לך תזכור.

אתה אוהב את אשתך. אתה לא. לא ממש. אתה רגיל. בסוף מתרגלים להכל, שר דודו טסה. ומישהי אמרה לך פעם שנישואין זה לא דליקטס. ולא כיף. זה לפעמים מפרך. או מייאש. ואתה רוצה לחיות. להרגיש. לחוות. לטעום. לחוש עוד פעם אחת ברטט הזה של הכיבוש. של הפעם הראשונה. של השטות. של הטיפשות. של החטא המתוק.

די, אתה אומר לעצמך, מספיק להיות בסדר. להיות ילד טוב. צפוי ומשעמם כל כך. נמאס לי מההסעות. והויכוחים. והמריבות. והעקיצות. והריחוק. והביקורת. והעונשים הקטנים. והסקס הבינוני. איפה היא ואיפה זאת. אנחנו עושים את זה על השולחן. או באוטו. או בחדר במלון. כמו בסרטים. זה מלוכלך. זה מענג. לא חייבים לדבר יותר מדי. למרות שהיא מתחילה לחלחל לי עמוק לעצמות. למרות שאני מתחיל לאבד שליטה.

אתם מחליפים תמונות. מסתמסים כמה פעמים ביום. אתה מחכה שתגיב. המתח מגרה אותך. ואז היא חושפת משהו. מפלרטטת וכותבת לך כמה היא רוצה אותך. זה עושה לך את זה. מאד עושה לך את זה.

אשתך לא עשתה לך את זה אף פעם. היא לא תאמין בחיים שאתה בוגד בה. מחזיק מישהי מהצד. אתה הרי כזה תמים. ממי. חנון. גוד גאי. חוזר הביתה בזמן. נותן לה נשיקה. היא שאננה, או אבודה, לא מרגישה שהכל אצלך מת שם בפנים. היא נצמדת אליך, אבל אין לך חשק אליה. אתה חושב על המאהבת שלך. אתה עורג אליה. אתה כזה שחקן טוב.

בשבוע שעבר יצאתם להופעה. הסיכון ריגש אותך. התנשקת איתה כשהאורות כבו. אתה לא שם לב שגם האורות שלך כבים. עוד מעט תתאהב בה. עוד מעט תתמכר אליה. עוד מעט תחשוב לעזוב את הבית בשבילה. עוד מעט יתברר לך שהיא נשארת עם בעלה. שאין לה שום תוכניות איתך. שזה זמני. שזה כואב.

יותר מתמיד.
תקוע עם אישה ושלושה ילדים בעיר שינה משמימה. מתגעגע לסרט שחיית בו. אבל הכרטיסים אזלו. הוא כבר לא מציג. הקולנוע נסגר. ובפה יש טעם מר. של בדידות.

מה יהיה?
ווואו
לא ברור לי האם את הכותבת או אותו אבישי שהזכרת בהתחלה. אבל זו פגיעה בול בפוני.
זה ממש נכון מהצד הגברי כמו שתואר עם וריאציות קטנות פה ושם. מנסיוני לרוב האשה/הבעל הנבגד פשוט לא רוצים לדעת ….. יותר נוח.
ובכלל נישואים הם חוזה עסקי שמטרתו להביא ילדים וככל שעוברות השנים החוזה הזה פחות ופחות רלוונטי.
לעינינך. כפי שתיארת בפוסט הפתיחה. את מכורה לריגוש של החדש של השונה והמיוחד-מיוחד לשעה לדקה ונעלם הריגוש.
ותקופת הזמן של ביחד הולכת ומתקצרת למעט אותו אחד או יותר שתמיד עושים לך את זה. ומעלתם הגדולה אולי שהם לא נגישים ברמת היום יום ולכן מפתים יותר.
אישית מכיר את התשוקה הזו לכבוש עוד יעד. להרגיש אשה שונה כל פעם מחדש. ועם זאת כל רומן שלי נמשך שנים. פרדוקס.
בהצלחה מי יודע אולי אי פעם זה יעבור. מקווה שלא.

יעיש התימני

Well-known member
הפייס הזה

אתה מחזיק מישהי מהצד.

אתה לא לבד.
ממש לא.
כולם עושים את זה מסביב.

יותר מתמיד.

מה יהיה?
כמה עצוב וכמה חנוך לויני.
לפחות אצל לוין, הגועל נפש הזה, שהגבר הממוצע, שהוא תמיד תולעת למדרס ע"י ישבני ענק לא מרמה את עצמו. היא כן חושבת שעכוזי הפאר שלה ירעידו את לונדון יותר מאשר איזו שכונה עלובה בשרון או בבאר שבע.
לאור הדברים שנכתבים כאן בשרשור הזה, אין לי אלא לברך על מזלי הטוב.

האהבה לעולם לא הסתיימה
השגרע מעולם לא צמחה כיבלית
הריגושים תמיד היו

לא חייבים לחיות כמו הדמוית הגרוטסקיות של חנוך לוין.

מאוהב ברעיון

Well-known member
אני המון שנים בעולם הזה
המון שנים מדי אפילו
בבית הקשר סבבה
כשיש קשר בחוץ בבית מעולה
ואני רגועה
כשאני "לבד" זה לא ככה
אני אש ותמרות עשן
בוערת מבחוץ
ובעיקר מבפנים
מנסה להתכחש ליצר
לצורך
לריגוש
לשיגעון
אבל הוא מבעבע
התלות קשה לי
לא יכולה איתה
לא יכולה בלעדיה
לא בהכרח באותו סדר
מזמן מזמן לא הייתי בקשר, ככל שזכור לי, ההבחנה שעשית, כשיש קשר בבית טוב והפוך...
לגביי היא לא נכונה, גם במהלך הזמן שהייתי בקשר, והוא היה ארוך ואינטנסיבי, וגם בשנים לפני ואחרי הקשר, בבית היו עליות ומורדות בלי קשר לקשר...
מה שכן, בתקופה לאחר שהקשר הסתיים, מן הסתם הייתה השפעה שלילית, לא רק בבית.

מאוהב ברעיון

Well-known member
אני המון שנים בעולם הזה
המון שנים מדי אפילו
בבית הקשר סבבה
כשיש קשר בחוץ בבית מעולה
ואני רגועה
כשאני "לבד" זה לא ככה
אני אש ותמרות עשן
בוערת מבחוץ
ובעיקר מבפנים
מנסה להתכחש ליצר
לצורך
לריגוש
לשיגעון
אבל הוא מבעבע
התלות קשה לי
לא יכולה איתה
לא יכולה בלעדיה
לא בהכרח באותו סדר
ועודמשו....
לכוסיות על אין בעיות.

שי12346

Well-known member
מבין אותך מאוד
גם אני ככה
זה קשה ואפילו כמעט בלתי אפשרי
אני פורש לחדר אחר
מסתגר
וכשאין ברירה וצריך לנהל שיח זה לפעמים נגמר בהתפרצות מיצידי, עם לא מעט רגשי אשמה.
לא יאומן אבל אני מתבייש בזה שהצרכים שלי לא מסופקים......

אוףףףףףףף
לא פשוט

נערך לאחרונה ב:
למעלה