תלונה על נהג אגד ובקשה לעזרה..

מצב
הנושא נעול.

שלום חברים. היום נסעתי בקו 6 מקניון מלחה לכיוון בית הכרם. בצומת הקרובה ביותר לקניון - הראשונה עם הרמזורים, יש שלושה כיווני פניה: שמאלה לכיוון גשר מלחה, ישר לכיוון כביש בגין וימינה לכיוון רחוב הרצוג. לנוחיותכם מצוף תרשים הסבר. בפניה ימינה כמעט תמיד יש הרבה יותר מכוניות מבנתיב הימני שפונה לבגין. אז הנהג החליט שהוא לא מוכן לעמוד בתור המכוניות הארוך של הפונים שמאלה, הוא עקף את כל המכוניות שפונות ימינה, ונדחק לפניה ימינה רק אחרי שהוא עקף את כל מי שהוא רק הצליח. אם יש על מה להעביר את זה לאיזשהו גורם.. ודבר שני, אתמול צילמתי במלחה, וכל תמונה גדולה יותר מ 250 קילובייטים והתמנוה עצמה היא גדולה (פיזית, בפיקסלים). מישהו מכיר שיטה להקטין את התמונה - לא בהרבה, אבל שיוכלו להעלות אותה לפורום
תודה,

fireman

New member
שלח מכתב לתלונות הציבור

שלום חברים. היום נסעתי בקו 6 מקניון מלחה לכיוון בית הכרם. בצומת הקרובה ביותר לקניון - הראשונה עם הרמזורים, יש שלושה כיווני פניה: שמאלה לכיוון גשר מלחה, ישר לכיוון כביש בגין וימינה לכיוון רחוב הרצוג. לנוחיותכם מצוף תרשים הסבר. בפניה ימינה כמעט תמיד יש הרבה יותר מכוניות מבנתיב הימני שפונה לבגין. אז הנהג החליט שהוא לא מוכן לעמוד בתור המכוניות הארוך של הפונים שמאלה, הוא עקף את כל המכוניות שפונות ימינה, ונדחק לפניה ימינה רק אחרי שהוא עקף את כל מי שהוא רק הצליח. אם יש על מה להעביר את זה לאיזשהו גורם.. ודבר שני, אתמול צילמתי במלחה, וכל תמונה גדולה יותר מ 250 קילובייטים והתמנוה עצמה היא גדולה (פיזית, בפיקסלים). מישהו מכיר שיטה להקטין את התמונה - לא בהרבה, אבל שיוכלו להעלות אותה לפורום
תודה,
שלח מכתב לתלונות הציבור
של חברת אגד באתר האינטרנט שלהם....לגבי הקטנת תמונה יש קישור באגף הקישורים של הפורום

"שלח מכתב לאגד"..הצחקתני

שלח מכתב לתלונות הציבור
של חברת אגד באתר האינטרנט שלהם....לגבי הקטנת תמונה יש קישור באגף הקישורים של הפורום
"שלח מכתב לאגד"..הצחקתני
זה מה שעשיתי לפני שלושה שבועות לפי העצות שקיבלתי כאן... אני עדיין מחכה לתגובה... אז טוב שההגה בידיים של אגד? או אולי ה"עשבים השוטים" הגיעו גם לקשרי הציבור שלהם?

fireman

New member
בני, מה ציפית שנגיד לו?

"שלח מכתב לאגד"..הצחקתני
זה מה שעשיתי לפני שלושה שבועות לפי העצות שקיבלתי כאן... אני עדיין מחכה לתגובה... אז טוב שההגה בידיים של אגד? או אולי ה"עשבים השוטים" הגיעו גם לקשרי הציבור שלהם?
בני, מה ציפית שנגיד לו?
"תן לנו את הפרטים ואנחנו כבר ניכנס באמאמא של הנהג הזה?" יש לך רעיון טוב יותר? אם כן אני אשמח מאוד אם תחשוף אותו בפני כולנו... מעבר לפניה מסודרת לאגד ולנציבות תלונות הציבור של משרד התחבורה אני לא רואה עוד אפשרויות.

אה, הנה התרשים

תודה,
אה, הנה התרשים
שתבינו יותר טוב למה אני מתכון..

mercori

New member
תומס

אה, הנה התרשים
שתבינו יותר טוב למה אני מתכון..
תומס
אתה יכול לשלוח מכתב תלונה "למחלקת פניות הציבור " בית אגד ת"א , (לא זוכר כתובת מלאה). אתה חייב לדעת שעת יציאה מדויקת של האוטובוס וכמובן מאיפה ולאן... בכדי לקבל תשובה תציין זאת , ותכתב גם את משרד התחבורה/משטרה , (גם אם לא באמת , הם יבהלו וכמעט בטוח יחזרו ...)

קודם כל אתה צודק

תודה,
קודם כל אתה צודק
בהחלט נעשתה כאן עבירה, אבל לצערי כל-כך הרבה נהגים עושים את התרגיל הזה, נהגים מקצועיים ונהגי פרטיות. הלואי ותהיה דרך להפסיק אתזה, אני תמיד מתרגזת עליהם מחדש.

ובקשר לתמונות

קודם כל אתה צודק
בהחלט נעשתה כאן עבירה, אבל לצערי כל-כך הרבה נהגים עושים את התרגיל הזה, נהגים מקצועיים ונהגי פרטיות. הלואי ותהיה דרך להפסיק אתזה, אני תמיד מתרגזת עליהם מחדש.
ובקשר לתמונות
מישו יכול לעזור

ארזS

New member
בקשר לתמונות

ובקשר לתמונות
מישו יכול לעזור
בקשר לתמונות
פרסמתי כאן כבר כמה וכמה פעמים הסברים מדוייקים. ביקשתי מערן שיתן לזה פרסום קבוע. מה שאני מציע לך בגלל שאני קצת קצר עכשיו בזמן זה שתעשה חיפוש מתקדם ותסמן במשבצת של "תוכן" ואז תכתוב IRFANVIEW . ככה תקבל את כל הפרטים. וחוץ מזה, חבל שאתם לא עוקבים אחרי כל ההודעות וההסברים.

ארזS

New member
הנה בבקשה שיהיה לך יותר קל

בקשר לתמונות
פרסמתי כאן כבר כמה וכמה פעמים הסברים מדוייקים. ביקשתי מערן שיתן לזה פרסום קבוע. מה שאני מציע לך בגלל שאני קצת קצר עכשיו בזמן זה שתעשה חיפוש מתקדם ותסמן במשבצת של "תוכן" ואז תכתוב IRFANVIEW . ככה תקבל את כל הפרטים. וחוץ מזה, חבל שאתם לא עוקבים אחרי כל ההודעות וההסברים.
הנה בבקשה שיהיה לך יותר קל
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=34717519

לפי ההסבר שקיבלתי

דין, הנה תמונת מלחה
צולם אתמול מנקודת תצפית בהנחיית אבייתר כמובן
לפי ההסבר שקיבלתי
במרכז התחנה, בחלק התחתון נקודת הכניסה מכיוון גן החיות, המבנה המלבני הבהיר הוא חדר המכונות, שמאל באמצע חניון אגד, רבע ימני תחתון של התמונה כנראה צילום אחרון של הגבעה שאמורה להיעלם.

כל עוד שאין אכיפה רצינית

קודם כל אתה צודק
כל עוד שאין אכיפה רצינית
ורוב העבריינים האלה לא ייתפסו בקלקלתם, מצב זה לא ישתנה. עצה ידידותית (גם לעצמי): DON'T GET MAD - GET EVEN, בכביש חייבים לשמור על קור רוח, ואנשים כמונו שאכפת לנו מדברים כאלה צריכים לפעול במסגרות כמו הנוכחית כדי להביא לשיפור אכיפת החוקים והיחס אליהם. אנחנו צריכים להאמין ש"אף על פי שיתמהמה, בוא יבוא היום"...

מצב
הנושא נעול.
למעלה