תלונה נוספת !!!!

ב א ר י

New member
תלונה נוספת !!!!

נחשו נגד מי הפעם ?????? ניחשתם נכון !!! נגד הילי שוב !!!! רציתי להתלונן עליה על משהו שהיא גרמה לי לעשות וכשבאתי לכתוב את התלונה לאחר מספר דקות של שיחה איתה היא בילבלה אותי ושכחתי את התלונה שרציתי לכתוב ועכשיו היא לא רוצה להזכיר על מה רציתי להתלונן !!! תלונה נגד הילי שלא רוצה שיתלוננו עליה !!! ובכוונה משבשת את קו המחשבה של היריב וגורמת לו לשכוח את התלונה !!! בארי
<-------זה עדיין שלי !

hili21

New member
יאאאאאאאאאאא חוצנףףףףףףףףף!!

אם היה לך על מה להתלונן עליי..מיילא.. אבל גם אין לך על מה..וגם אתה מתלונן על זה?! אני לא אשמה שאתה לא זוכר את התלונות שלך..אחר כך אתה קורא לאנשים אחרים בלונדינים.. חה! אף אחד לא מתלונן עליי..כי אין על מה! יאאאאאאאאאאאא חוצנףףףףףףףףףףף אחד..כן..זהו..זה מה שאתה !! אפילו את התלונות שלך אתה לא זוכר..ואז בא להתלונן על זה שאני השכחתי לך את התלונה.. אולי כי לא היתה לך תלונה..אחרת היית מתלונן כבר..לא?! הא? הא? הא?! אתה יודע שאני צודקת!! ואני לא עושה לאף אחד כלום! אם שכחת זאת בעיה שלך.. חי.. ונה..וזהו.. מהילי שאף אחד לא מתלונן עליה..מובן?!..21

ב א ר י

New member
חבר´ה אני יוצר פינה חדשה...

פינת התלונות נגד אדם כל שהוא מהפורום ! היום תורה של הילי ! לכל מי שיש תלונה עליה שיכתוב אותה עכשיו כאן ולא לפחד מהמכות שלה !!!! כן אני יודע שהיא מכה ... צריך היה לקרוא לה הילי המכה ! והיא באמת גם מכה ברכב,אם יש לך רדיו-טייפ-דיסק,תשכח ממנו אתה לא תשמע אף שיר שלם במשך הנסיעה ! בארי

למעלה