תלונה לחברת "קווים"...

מצב
הנושא נעול.

tlii20

New member
תלונה לחברת "קווים"...

תלונה לחברת "קווים"...
לפני כמה ימים חיכיתי לאוטובוס במשך שעה במקום 5 דקות..מסתבר שהאוטובוס הקדים ב-10 דקות או שבכלל לא יצא והייתי צריכה לחכות בלילה שלושת רבעי השעה עד לאוטובוס הבא..היכן אני יכולה להתלונן על כזה דבר??? יש לציין שזו לא הפעם האחרונה בחברת קווים.. תוןדה רבה מראש..

איליה.

New member
אני מציע שתשלח תלונה למשרד התחבורה

תלונה לחברת "קווים"...
לפני כמה ימים חיכיתי לאוטובוס במשך שעה במקום 5 דקות..מסתבר שהאוטובוס הקדים ב-10 דקות או שבכלל לא יצא והייתי צריכה לחכות בלילה שלושת רבעי השעה עד לאוטובוס הבא..היכן אני יכולה להתלונן על כזה דבר??? יש לציין שזו לא הפעם האחרונה בחברת קווים.. תוןדה רבה מראש..
אני מציע שתשלח תלונה למשרד התחבורה
עם העתק לחברת קווים, ואל תשכח לציין את מספר הקו, היום, השעה המדויקת והתחנה שבה חיכית.

בני הספל: לתשומת ליבך: דבר כזה לא

תלונה לחברת "קווים"...
היה קורה בחברה הטובה בארץ: אגד כמובן !!!!!!!!!!!! כיפק לאגד !!!!!!! 50 פעם כיפק לאגד !!!!!!!!!!!!

אביתר, פעם גררתי את אגד לבית משפט

היה קורה בחברה הטובה בארץ: אגד כמובן !!!!!!!!!!!! כיפק לאגד !!!!!!! 50 פעם כיפק לאגד !!!!!!!!!!!!
בגלל דבר כזה בדיוק על האוטובוס מירשלים לחיפה תיקי משרד התחבורה מלאים בתלונות על אי דיוקים באגד שהגיעו גם לעיתונות... ושוב, בשם הדיוק המדעי שאתה כל כך מהלל, האם מישהו בדק את הדיוק של חברת קווים ביחס לכלל הנסיעות?

הנושא יבדק בקרוב. תודה, אדאג לזה.

בגלל דבר כזה בדיוק על האוטובוס מירשלים לחיפה תיקי משרד התחבורה מלאים בתלונות על אי דיוקים באגד שהגיעו גם לעיתונות... ושוב, בשם הדיוק המדעי שאתה כל כך מהלל, האם מישהו בדק את הדיוק של חברת קווים ביחס לכלל הנסיעות?
הנושא יבדק בקרוב. תודה, אדאג לזה.

אגד../images/Emo35.gif ../images/Emo31.gif

אגד

יכול להיות שהם יותר טובים מקווים, אבל לפני שבועיים בערך חיכיתי לקו 18 40 דקות בדיוק, כשהתדירות שלו באותו הזמן אמורה להיות בערך פעם ב 10 דקות.

תאשים את אלה ששוכחים תיקים וכו".

אגד

יכול להיות שהם יותר טובים מקווים, אבל לפני שבועיים בערך חיכיתי לקו 18 40 דקות בדיוק, כשהתדירות שלו באותו הזמן אמורה להיות בערך פעם ב 10 דקות.
תאשים את אלה ששוכחים תיקים וכו".
הכל נובע מחפצים חשודים הנמצאים לאורך הדרך ומעכבים את התנועה או ארועים אחרים בירושלים !

תופעה כזו כבר פגשתי גם בדן

מה שיכול להיות שבדיוק קרה בקווים.
לגבי אגד, אני ללא יודעת, כמעט ולא יוצא לי לנסוע באגד כבר המון שנים. נהגים שמקדימים, אוטובוס שמדלגים, איחורים, את כל זה פגשתי גם בדן וגם "קווים", בחברות אחרות לא השתמשתי.

באגד זה קורה הרבה.

לגבי אגד, אני ללא יודעת, כמעט ולא יוצא לי לנסוע באגד כבר המון שנים. נהגים שמקדימים, אוטובוס שמדלגים, איחורים, את כל זה פגשתי גם בדן וגם "קווים", בחברות אחרות לא השתמשתי.
באגד זה קורה הרבה.
אתמול, למשל, חיכיתי לאוטובוס שמגיע כל רבע שעה - חצי שעה, ואז הגיעו שניים - וכל אחד חשב שהשני יעצור לי, ונאלצתי לחכות עוד 20 דקות לאחד הבא.

טיפ_טיפ

New member
גם אני

באגד זה קורה הרבה.
אתמול, למשל, חיכיתי לאוטובוס שמגיע כל רבע שעה - חצי שעה, ואז הגיעו שניים - וכל אחד חשב שהשני יעצור לי, ונאלצתי לחכות עוד 20 דקות לאחד הבא.
גם אני
התלוננתי על חב' "קווים" פעם אחת אצל מח' פניות הציבור ופעם שנייה כאשר פניתי לנציב התלונות של משרד התחבורה. מיותר לציין שעד כמה שידוע לי לא נעשה דבר בעניין. ולמי שתוהה הכרטיסיה עדיין אצלי בארנק חדשה כשהיתה

super shay

New member
לא ממש מדוייק....

לא ממש מדוייק....
לא היה קורה??? לא ממש מסכים איתך... אני יכול לתת לך לפחות 4 דוגמאות שונות של נהגים שבאופן קבוע עושים מה שבראש שלהם.. ועוד דוגמא אחת שכבר קשורה יותר להנהלה שלא מתייחסת לתלונות של נהגים על כך שהם לא מגיעים בזמן לנסיעות כבר חצי שנה... ולא בדיוק עושה משהו כדי לשנות את המצב. אז נכון אגד היא החברה הכי טובה בארץ ואין לה פה מתחרים ראויים .. אבל היא לא ממש טלית שכולה תכלת.

אם זה יקרה שוב, שלח לי מסר ואעזור

לא ממש מדוייק....
לא היה קורה??? לא ממש מסכים איתך... אני יכול לתת לך לפחות 4 דוגמאות שונות של נהגים שבאופן קבוע עושים מה שבראש שלהם.. ועוד דוגמא אחת שכבר קשורה יותר להנהלה שלא מתייחסת לתלונות של נהגים על כך שהם לא מגיעים בזמן לנסיעות כבר חצי שנה... ולא בדיוק עושה משהו כדי לשנות את המצב. אז נכון אגד היא החברה הכי טובה בארץ ואין לה פה מתחרים ראויים .. אבל היא לא ממש טלית שכולה תכלת.
אם זה יקרה שוב, שלח לי מסר ואעזור
לך באופן אישי עד שהבעיה תתוקן ! מבטיח !

סתם שתדע

סתם שתדע
שלי דוקא היו לא מעט תקלים עם אגד. אחד משמעותי בינהם היה בליל אהבה בצמח. קנינו מראש כרטיסים של הלוך ושוב. הבטיחו לנו בכל דרך שבדקנו שהחל משלוש וחצי יצא קו כל שעה או כל חצי שעה, זה היה לפני איזה חצי שנה אני לא ממש זוכרת את הפרטים. היינו עייפות נורא אז רצינו את הקו של שלוש וחצי הבייתה. חיכינו שם עד משהו כמו חמש בבוקר. אני שוב לא זוכרת שעות מדוייקות, אבל נגיד רבע שעה אחרי שהיינו על האוטובוס הייתה שמש כך ש... חוץ מכל זה, לא היה עם מי לדבר, את מי לשאול, פשוט חיכינו שם לסוג של אוטובוס כמו איזה תמהוניות...

להבא תעבירי אלי את התלונה ואני

סתם שתדע
שלי דוקא היו לא מעט תקלים עם אגד. אחד משמעותי בינהם היה בליל אהבה בצמח. קנינו מראש כרטיסים של הלוך ושוב. הבטיחו לנו בכל דרך שבדקנו שהחל משלוש וחצי יצא קו כל שעה או כל חצי שעה, זה היה לפני איזה חצי שנה אני לא ממש זוכרת את הפרטים. היינו עייפות נורא אז רצינו את הקו של שלוש וחצי הבייתה. חיכינו שם עד משהו כמו חמש בבוקר. אני שוב לא זוכרת שעות מדוייקות, אבל נגיד רבע שעה אחרי שהיינו על האוטובוס הייתה שמש כך ש... חוץ מכל זה, לא היה עם מי לדבר, את מי לשאול, פשוט חיכינו שם לסוג של אוטובוס כמו איזה תמהוניות...
מבטיח לסייע לך באופן אישי ויעיל. אל דאגה !

curi

New member
לאגד לא אכפת ממי שחייב לנסוע באגד

לאגד לא אכפת ממי שחייב לנסוע באגד
אני תלמיד בבית ספר בחיפה, שהדרך היחידה של רוב התלמידים להגיע אליו היא בקווי אוטובוס מיוחדים של אגד שעולים 5.40 (או בכרטיסייה 2.70) ומופעלים לבית הספר בשעות הלימודים. לכל שכונה שממנה מגיעים תלמידים מגיע אוטובוס הלוך ואוטובוסים חזור בשעות שבהם מסיימים התלמידים את בית הספר. הלימודים אצלנו מתחילים ב8 וחצי, ומתחילת השנה האוטובוס לשכונה שלי מאחר כמעט בכל יום חוץ מימי שישי ב10 דקות. התלוננו להנהלה ולא עזר כלום, כי אגד תירצה את זה בפקקים הקבועים שיש כל יום לבית הספר (אם כל יום יש פקקים למה לא מקדימים את שעת ההסעה?!). בדרך חזרה מבית הספר קורה כמעט כל יום שאחד האוטובוסים שאמורים להגיע מאחר ב10, 20 ואפילו 30 דקות. פעם אחת האוטובוס שלנו איחר בחצי שעה, הגיע, התחיל לעלות את העלייה ונתקע בסופה. כמובן שהנהג לא החזיר לנו את הכסף וההינו צריכים ללכת את רוב הדרך הביתה ברגל, כי האוטובוס הציבורי שנכנס לשכונה שלי עובר פעם בשעה. זה לא חוכמה לשבח את אגד למי שנוסע בחברה הזאת (ואני לא יתחיל לתאר אותה) פעם בתקופה ארוכה, אבל אני בטוח שמי שנוסע בה יום יום כמוני היה מאוד רוצה שתהיה לו חלופה אחרת.

mister K

New member
אפשר להתלונן גם דרך אתר האינטרנט

אפשר להתלונן גם דרך אתר האינטרנט
באתר של אגד (וגם באתר של דן) יש עמוד שאפשר למלא ולשלוח בקלות. אני שלחתי בשבת האחרונה תלונה לאגד דרך האתר על נהג של קו 500 שלא עצר לי בתחנה ושבגללו איחרתי לנקודת האיסוף שלי לבסיס. באתר גם כתוב שהתלונות למחלקת פניות הציבור ייענו בתוך 4 ימים. עד עכשיו עוד לא קיבלתי תגובה וכשאקבל אעדכן אתכם. בכל אופן, יש לציין שזו התלונה הראשונה שלי לאגד ושרוב נהגי אגד שאני נוסע איתם (וכחייל יוצא לי לנסוע הרבה באוטובוסים) הם אדיבים ונוהגים בזהירות.

איליה.

New member
כן, הנהגים של אגד בסך הכל

כן, הנהגים של אגד בסך הכל
"סתם" מחליטים לקצר מסלול של קו. המסלול של קו 76 בנשר כבר לא מעניין אף נהג, הרוב עושים פרסה באמצע הדרך וחותכים את השכונה האחרונה שהם צריכים לעבור בה. כמובן שהנוסעים כבר מזמן התייאשו, וכבר לא מחכים בתחנות למרות שהקו אמור לעבור בהן, כי הוא בדרך כלל לא מגיע!

מצב
הנושא נעול.
למעלה