תלונה אחרונה על שעון

תלונה אחרונה על שעון

קמתי ב6:30 ובעצם זה היה 5:30 או 7:30 לא כ"כ הבנתי, רק הבנתי שאני בכיוון הלא נכון של המיטה, כלומר בכיוון היציאה ממנה. התקשרתי ל 155 לוודא מה השעה, ענו לי בזק שלום כל העמדות תפוסות,הבנתי שהם טעו. חייגתי שוב. אמרו לי מה השעה , הייתה לי עוד שעה לישון! כיסיתי היטב את כפות רגליי הקפואות מהמזגן, והייתי מאושרת, ל5 דקות בלבד. בדיוק כשהתחלתי לחלום על מסנג´ר ללא הלמד לעוף,שמעתי דפיקות ומייד אחריהן צעקה עדןןןן קומי השעה 7:25 בבהלה זינקתי מהמיטה התלבשתי יצאתי, ורק אז נזכרתי להתקשר ל 155 שוב. השעה 6:45 אמר לי קול מעצבן. יופי. הייתה לי עוד חצי שעה לישון! בזבוז משווע! הממשלה הזו לא מתחשבת באזרחים שלה,מצידי בכל הזזת שעון שיתנו לבזק השכמת חינם לכל אזרח למשך שבוע. > רגע אז היום אני אשן מוקדם יותר או מאוחר יותר או בכלל לא?<

lamalo

New member
רק שעון יביא

א. שלום ב. מלחמה ג. דפיקות בדלת ד. נקישות בחלון ה. כתם בוילון ו. דירה בחולון ז. בעין

את לא מבינה...

את צריכה להזיז את השעון הביולוגי שלך שעה אחורה, מה כל-כך מסובך???? >אופטי העביר את השעון הביולוגי שעה אחורה ואת השעון הפיזי שעה קדימה<

תלונה אחרונה בהחלט

על שעון חורף שבגללו כמעט ואיחלתי למשהי יום הולדת יום קודם!! הזזתי את השעון בסלקום שעה אחורה בערך בחצות וקצת לשעה 11 וקצת. וככה, כשהגיע לה שוב חצות, הוא שינה לעצמו תאריך 8.10 (שזה מחר). שעה שברתי ת´ראש איך יכול להיות שהיום זה ה-8 ולא השביעי (גם עם שעון היד קרה אותו דבר) וכשבדיוק באתי להתקשר ולאחל מזל טוב, מוחי המיוחד הצליח לפתור את הסוגייה לבד. >הלומד גאה בעצמו אפילו עם תפיסה מאוחרת<

ל ל י

New member
אחרונה אחרונה.. חביבה.. ../images/Emo25.gif

היום.. היום.. היום.. אני מציעה שהיום אולי, ממממממממממ........... היום תשני ותחלמי עליי..

למעלה